< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 21 Aralık 2020; 23:18:0 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ev dükkan arsa ihalelerinde mafya var ciddi bir konu.tehdit edildim de
-
-
ardahan da cevre yolunda basit bir yer yapmış istediği
4.000.000tl
https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-is-yeri-satilik-sahibinden-idari-bina-hangar-depo-802140654/detay
bunun değeri 4.000.000tl değil etse etse 1.000.000tl dir 1.250.000tl dir.
icradan alsam 600.000tl 700.000tldir.
adamın yeri iyi diye ben neden 4milyon tl vereyim? satamıyor istiyor ama gayrimenkul almak sadece ardahan değil.türkiye de imkansz
her önüne gelen iyi konumda yere olmadık rakamlar istiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız hocam. E ihale gelmeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ev,arsaya gelene kadar.Simitçi,midyeci mafyası bile var.
En basit ihalede bile tanıdık bulman avanta vermen vs...lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 21 Aralık 2020; 23:47:52 >
Hocam çok geriden geliyorsunuz :) birazda bilmediğimiz şeylerden bahsedin :) -
Ben internetten, bir eve (yazlık villa) hiç görmeden teklif verdim. Daha önce de vermiştim ama hep rayiç bedelinin üzerine satılmıştı. Yeri, bölgeyi ve fiyatları biliyordum. Sadece, olabildiğince google maps'ten baktım. Sonra sabah bir baktım ihale bana kalmış. Çok şaşırdım. İcra müdürlüğünü aradım. Durumu bildirdim. Karşı tarafın dava açabilme ihtimalini söyleyerek bir hafta bekleyin dediler. Bir hafta sonra icra dairesini aradım, karşı tarafın bir iptal vs. davası açmadığı bilgisini verdiler. Geri kalan ödemeyi, vergi ödemelerini yaptım. Tapu dairesinden randevu aldım, aynı gün keşif için icra dairesinden de randevu aldım. Önce icra dairesine gittim, kimlik ve iki fotoğrafımı verdim, düşük miktarlı bir iki ödeme daha yaptım. Bir süre sonra tapu dairesine verilmek üzere bir zarf verdiler. Bu zarfı tapu dairesine verdim. Kısa bir süre sonra tapuyu verdiler. Tapu ile birlikte icra dairesine gittim. İcra dairesine tapuyu gösterdim. İcra memuru ile birlikte keşfe gittik. Evde kimse yoktu. Konu komşu vasıtasıyla bir şekilde ev sahibine ulaştık. Ev sahibi geldi. Biraz dertleştik. Evin oğlu yüzünden icraya gittiğinden falan bahsetti. Evin içine baktık. Evi zaten ufak tefek bir kaç eşya hariç boşaltmıştı. İcra memuru, adama 15 günde evi boşaltacağına dair taahhüt imzalattı. 10 gün geçmeden evi boşalttı ve anahtarı icra dairesine bıraktı. İcra dairesini arayarak teyit ettim. Ev yazlık ev ve biraz da uzak olduğu için henüz anahtarı almaya gitmedim. İhalenin bana kalmasından itibaren yaklaşık 45 sonra tüm işlemler bitmişti.
-
okumadım
-
üzüldüm adama
internetten verdiğin teklifle kaldıysa ucuza bitmiştir demektirquote:
Orijinalden alıntı: MaelstromBen internetten, bir eve (yazlık villa) hiç görmeden teklif verdim. Daha önce de vermiştim ama hep rayiç bedelinin üzerine satılmıştı. Yeri, bölgeyi ve fiyatları biliyordum. Sadece, olabildiğince google maps'ten baktım. Sonra sabah bir baktım ihale bana kalmış. Çok şaşırdım. İcra müdürlüğünü aradım. Durumu bildirdim. Karşı tarafın dava açabilme ihtimalini söyleyerek bir hafta bekleyin dediler. Bir hafta sonra icra dairesini aradım, karşı tarafın bir iptal vs. davası açmadığı bilgisini verdiler. Geri kalan ödemeyi, vergi ödemelerini yaptım. Tapu dairesinden randevu aldım, aynı gün keşif için icra dairesinden de randevu aldım. Önce icra dairesine gittim, kimlik ve iki fotoğrafımı verdim, düşük miktarlı bir iki ödeme daha yaptım. Bir süre sonra tapu dairesine verilmek üzere bir zarf verdiler. Bu zarfı tapu dairesine verdim. Kısa bir süre sonra tapuyu verdiler. Tapu ile birlikte icra dairesine gittim. İcra dairesine tapuyu gösterdim. İcra memuru ile birlikte keşfe gittik. Evde kimse yoktu. Konu komşu vasıtasıyla bir şekilde ev sahibine ulaştık. Ev sahibi geldi. Biraz dertleştik. Evin oğlu yüzünden icraya gittiğinden falan bahsetti. Evin içine baktık. Evi zaten ufak tefek bir kaç eşya hariç boşaltmıştı. İcra memuru, adama 15 günde evi boşaltacağına dair taahhüt imzalattı. 10 gün geçmeden evi boşalttı ve anahtarı icra dairesine bıraktı. İcra dairesini arayarak teyit ettim. Ev yazlık ev ve biraz da uzak olduğu için henüz anahtarı almaya gitmedim. İhalenin bana kalmasından itibaren yaklaşık 45 sonra tüm işlemler bitmişti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
kars ta 5.km ardahan yolu üzerinde de 20.000mt2 arsa üzerinde akaryakıt istasyonu 500.000 tl bile değil + kdv ye yani 600.000tl ye satıldı
normalde bir akaryakıt istasyonu almaya calıssan piyasada mt2 o kadar yüksek olmayan yerlere 1.250.000tl den asagı fiyat istemiyorlar.
bir de milletin abartmasıyla öyle yerlere 4 milyon tl istiyorlar ama satamıyorlar.
az onceki ilan:
https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-is-yeri-satilik-sahibinden-idari-bina-hangar-depo-802140654/detay
eğer ucuza bitmiyorsa o akaryakıt istasyonu neden 600.000tlye satıldı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: turbolineam
internetten verdiğin teklifle kaldıysa ucuza bitmiştir demektir
Alıntıları GösterBiraz da pandeminin etkisi oldu sanırım. Ve kış ayı olduğu için yazlık yer o esnada cazip gelmemiş olabilir. Gerçi bölgede görüştüğümüz kişiler eve epey gelen giden olduğunu söylediler. Biraz da nasip kısmet meselesi sanırım.
-
mahkeme masraflarına ne kadar harcıyorsun avukat felan tutuyor musun ?
-
ermeni vatandaşlığının hiçbir avantajı yokquote:
Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem
Bu mesaj silindi.
ermenistan da araba fiyatları gürcüstan ın iki katı
gürcüstan da araba fiyatları uygun.
gürcüstan vatandaşlığını alabilsem avrupa yada vizesiz gidebiliyorum
oturum almaya calıstım vermediler.
gürcü polis arkadaşımla konuşuyorum uğraşıcam.
AMA BEN IHALEDEN BOYLE ARSA DUSURSEM ZATEN ARABA SORUNUM OLMAZ.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel bir konu, internetin gücü ile farkındalık yaratmak adına öne çıkardım hocam. İnşallah gerekli mecraların da kulağına su kaçırmış oluruz.
-
E- ihale sitesinde sonuçlanan araç ihalelerine baktığında uçuk rakamlar görüyorum mesela 2012 amarok var takla atmış tavan direk birşey kalmamış 124550 liradan sonuçlanmış,2002 golf 4 1.4 motor tek kapı 73.600 tl.kim alıyor bunları bu fiyata bir gariplik var. -
Gümrük ihalesindeki ürünlere baktım e-ihale şeklinde. Şaka gibi fiyatlar. Bir fiyatlar çekmişler, resmen almayın diye. Sanki kimse almasında bize kalsın der gibi.
Balık baştan kokar
Hocam doğal olarak duzgun insanların, baskalarinin haczedilmis mallarini iki kuruş ucuz alip kar yapiyim diye bi düşünceleri olmadığı için o ortamda o insalar olur.
Birini ağlatan mal birini güldürmezmiş... -
bazı araçların içinde ya da gizli bölmelerinde kişiler için değerli olabilecek şeyler olabiliyor. siz 150 deseniz onlar 200 der yine de alır taklalı aracı.
Ben internetten, bir eve (yazlık villa) hiç görmeden teklif verdim. Daha önce de vermiştim ama hep rayiç bedelinin üzerine satılmıştı. Yeri, bölgeyi ve fiyatları biliyordum. Sadece, olabildiğince google maps'ten baktım. Sonra sabah bir baktım ihale bana kalmış. Çok şaşırdım. İcra müdürlüğünü aradım. Durumu bildirdim. Karşı tarafın dava açabilme ihtimalini söyleyerek bir hafta bekleyin dediler. Bir hafta sonra icra dairesini aradım, karşı tarafın bir iptal vs. davası açmadığı bilgisini verdiler. Geri kalan ödemeyi, vergi ödemelerini yaptım. Tapu dairesinden randevu aldım, aynı gün keşif için icra dairesinden de randevu aldım. Önce icra dairesine gittim, kimlik ve iki fotoğrafımı verdim, düşük miktarlı bir iki ödeme daha yaptım. Bir süre sonra tapu dairesine verilmek üzere bir zarf verdiler. Bu zarfı tapu dairesine verdim. Kısa bir süre sonra tapuyu verdiler. Tapu ile birlikte icra dairesine gittim. İcra dairesine tapuyu gösterdim. İcra memuru ile birlikte keşfe gittik. Evde kimse yoktu. Konu komşu vasıtasıyla bir şekilde ev sahibine ulaştık. Ev sahibi geldi. Biraz dertleştik. Evin oğlu yüzünden icraya gittiğinden falan bahsetti. Evin içine baktık. Evi zaten ufak tefek bir kaç eşya hariç boşaltmıştı. İcra memuru, adama 15 günde evi boşaltacağına dair taahhüt imzalattı. 10 gün geçmeden evi boşalttı ve anahtarı icra dairesine bıraktı. İcra dairesini arayarak teyit ettim. Ev yazlık ev ve biraz da uzak olduğu için henüz anahtarı almaya gitmedim. İhalenin bana kalmasından itibaren yaklaşık 45 sonra tüm işlemler bitmişti. |
Hocam çok geriden geliyorsunuz :) birazda bilmediğimiz şeylerden bahsedin :)
|
üzüldüm adama |
E- ihale sitesinde sonuçlanan araç ihalelerine baktığında uçuk rakamlar görüyorum mesela 2012 amarok var takla atmış tavan direk birşey kalmamış 124550 liradan sonuçlanmış,2002 golf 4 1.4 motor tek kapı 73.600 tl.kim alıyor bunları bu fiyata bir gariplik var.
|
ardahan da cevre yolunda basit bir yer yapmış istediği
4.000.000tl https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-is-yeri-satilik-sahibinden-idari-bina-hangar-depo-802140654/detay bunun değeri 4.000.000tl değil etse etse 1.000.000tl dir 1.250.000tl dir. icradan alsam 600.000tl 700.000tldir. adamın yeri iyi diye ben neden 4milyon tl vereyim? satamıyor istiyor ama gayrimenkul almak sadece ardahan değil.türkiye de imkansz her önüne gelen iyi konumda yere olmadık rakamlar istiyor |
Benzer içerikler
- l-carnitine kullananlar yorumları
- üniversitede hazırlık sınıfında kalmak
- sürekli boyun çıtlatma isteği
- gripken ameliyat oldum
- 5 numara saç
- exxen filmleri
- prompt mühendisliği
- para sayma makinesi bim
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X