< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayatı Tespih Yapan Adam -- 5 Şubat 2022; 10:58:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayatı Tespih Yapan Adam -- 5 Şubat 2022; 10:58:13 > |
Forum kültürüne uygun, medeni insan gibi, hepimiz için, doğruyu bulmak amacıyla foruma giriyorum, ama karşıma hep tartışma kültüründen uzak , bencil, ne yaptığını bilmeyen veya bir bedel karşılığı forumda boy gösteren birileri çıkıyor. 1986 yılından beri çalışma dönemimde bir çok hükumet ve yönetici geldi, geçti, ama hiçbiri Türkiye Cumhuriyetini günümüzdeki konuma getirmedi. Halkımız hiç bu kadar mutsuz, umursamaz olmadı, gelecek kaygısı ve güvenlik kaygısı taşımadı. Halkın çoğunluğu korku içinde, ortalık çıkar amaçlı trollere kalmış, milyonlarca emekli, hakkımızı bile arayamayacak kadar aciz duruma düşmüşüz. Sonuç olarak; kendimiz ettik, kendimiz bulduk, ağlamanın faydası yok.
|
kardeş boşuna bunlara laf anlatmaya çalışma ,ben bu üyeyi de bloklamışım ve maaşlı parti elemanı diye not almışım :)
ülke gündemi bölümü bunlarla kaynıyor ve hepsi standart sözleri kopyala yapıştır usulü çalışıyor sorsan daha 20 yaşında bile değildir ama söze "eskiden" diyerek başlar bunların bazıları 2001 yılındaki krizde ekmeğin karneye bağlandığını dahi iddia eder ,ömründe bir gün dahi çalışmamıştır lakin bilmedikleri konu yoktur :) blokla geç |
Bir şeyler yazardım ama alacağım ilk cezada forum üyeliğim daimi olarak kapanacak. |
Boş boş konuşma
Devlet olaya el atmadan böyle kmh otomatik ödeme vs yoktu İnsanımızın eğitim seviyesi belli Teknoloji kullanım kapasitesi belli Emeklilerin yaş durumu belli Bu insanlara bunları dayatmak ayıptır ayıp Bunu savunup durmayın |
Canım kardeşim adaletsizligi yazdıgında hadi anladımda emekli aylıgı düşsün ne demek. Emeklilik hakkında hiç bir bilgin yok gelmiş burda geyik yapıyorsun. Millet burnundan soluyor. Germe ortamı. Umarım sende emekliligi görürsün. |
kesin verecekler.bir nevi referandum rüşveti olarak.
ama tabiiki yetmez ama HAYIR!!! |
Arkadaşlar ilk mesaj güncellendi.
- eft ücret güncellemesi genel bilgilendirmelere eklendi (genel bilgilendirmeler baloncuk yerine ayrı paragraf olarak düzenlendi) - ortak atm konusu eklendi. - denizbank eklendi. - özet tablo eklendi. artık özet tablodan bakarak maaş miktarınıza göre sizin için en avatanjlı promosyonu veren bankayı kolayca bulabilirsiniz. ![]() Genel hatırlatmalar: - EFT ücreti alan bankalar için, devlet yeni yasa ile 1000 TL'ye kadar EFT için max. ücreti 2 TL olarak belirledi. Yani tüm bankalar havale ve EFT için cüzi rakamlar alacaklar. - Hesap işletim ücreti genel olarak alınmıyor olsa da bazı bankalar halen bu konuda gıcıklar. - Ortak ATM ve ATM avantajlarını göz ardı etmemenizi öneririm. - En iyi SADE promosyon Garanti'de. Alışveriş yapıyorsanız İNG, Fatura talimatı verebiliyor iseniz TEB'i kaçırmayın. |
trollük yapacak başka konu kalmadı mı ? |
6 aylık zam yapılır, o da %12-13 olur. yıllık olarak 25 e tekabül eder. neye itiraz ettin? ayrıca gerçek enflasyonu ben görebiliyorum sen göremiyorsun. gözlük değiştirme zamanın gelmiş gibi. ilaveten, hak edilen maaş için kime minnet duymak istiyorsan duy sen. sanırım hak etmediğini, beleş olarak aldığını düşünüyorsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |