Şimdi Ara

En yüksek maaş promosyonu veren banka hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şirkette çalışanların maaşını buna göre tek bir bankaya yatıracağız. Hangi banka en yüksek promosyonu verir ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çalışan sayısı ve aylık ödenecek maaş tutarına göre bankalardan teklif almalısınız.

    Buna doğrudan cevap verebilmek mümkün olmaz, ancak yakın zamanda böyle bir işlem yapan varsa onların bilgisi olabilir.

  • Hocam buraya değil bankalara gidip soracaksınız tek tek. A bankası 5 verir b bankası 7 verir çalışan sayısına göre değişir o. Mesela 50 çalışan var ise şu an ortalama 4-5k verirler.

  • Konuyla alakasız olacak ama her şirket vermek zorunda mı acaba? Benim çalıştığım şirket vermedi arkadaşlarım çalıştığı şirketler daha küçük çaplı işletmeler ama aldılar, verilse insanlar hem ihtiyaçlarını alır hem de bu çalışanlar için büyük motivasyon kaynağı olur.


    İNG en yüksek promosyon veren banka diye duydum ama aldığın maaş/ çalışan sayısı / gibi kriterler varmış galiba .

  • Big Booble kullanıcısına yanıt

    Maalesef hayır, vermek zorunda değiller. Bizde bu konudan çok muzdaripiz. Ödeyen şirketler az da olsa var ama genel olarak patronlar bu promosyon parasına çöküyorlar çalışanlara dağıtmak yerine.


    Yargıtay'ın 2014'te verdiği bir karara göre özel sektör işletmeleri, bu promosyonu dağıtmak zorunda değil. Çünkü bununla alakalı İş Kanununda bir hüküm yok. İşletmenin insafına kalmış verip vermemek.


    Bende bir vakıf üniversitesindeyim. Devlet üniversitelerinin dağıttığı promosyonlar kişi başı 25-30 bin TL arasında. 41 bin TL promosyon veren üniversite var (Anadolu Üni) Biz ne aldık? Koca bir sıfır.

  • Big Booble kullanıcısına yanıt

    Hayır hiç bir işletme vermek zorunda değil. yanlız çok meydana çıktı çalışanlarda negatif algı oluşturucak artık verilmez ise.

  • DHF_Viper kullanıcısına yanıt

    Ben A.Ş. bir firmada çalışıyorum arkadaşlarım (iki kişi ile görüştüm) LTD. firmalarında çalışıyorlar daha küçük ölçekli firmalarda ve almışlar, yani bence özel-kamu farketmeksizin herkesin alması gerekiyor , sonuçta sen ben olmasam o maaşlar o bankanın hesabına nasıl geçecek kesinlikle patronlar için o para bir şey ifade etmiyor, o paranın varlığı ve yokluğu onlar için bir şey ifade etmeyecek ama bizim için büyük bir velinimet en azından borçlarımızı öderdik.

  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

    Düşünsene benim iki arkadaşım aldı, farklı firmalarda çalışıyor ben alamadım çevremde herkes alıyor ben neden almayayım ki o para patronlar için küçük bir para ama benim için büyük bir para, borçlarımı ve o ayki nakit akışımı düzene sokabilecek bir para.

  • Big Booble kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle haklısınız ben de aynı fikirdeyim de ödemiyorlar işte. Ben bugün dilekçe verdim Rektörlüğe bu konuyla alakalı. Herkes bezmiş durumda.


    Arkadaşım 15 kişinin çalıştığı ufacık bir lojistik ltd ştide çalışıyor, ona bile vermişler.

  • DHF_Viper kullanıcısına yanıt

    Birlik olunması gerekiyor herkesin talep etmesi gerekiyor ki alalım bir kişi ister on kişi bakarsa olmaz, sonuçta verilince herkese veriliyor.

    Ben alamayacağım kesin de inşallah siz alırsınız kardeşim.

  • Big Booble kullanıcısına yanıt

    haklısınız. Ben kurumsal firmada çalışıyorum 8.5 sene oldu 1 kere promosyon almadık. Hatta bu promosyon işini bu sene duyduk. Şimdi bizim şirket 3 senede 1 yeniliyor banka sözleşmesini ama bu sene ocak veya şubat'ta yapacaklarmış. Muhtemelen bankada 3 yıl daha kendini garantiye alıp erken sözleşmeye yanaşacaktır ortalama personel sayısı 250-300 kişi.

  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

    Benim çalıştığım firma büyük bir firma ama kurumsal değil ama verilmemesi hiç hoş değil, Kurumsal olsun olmasın verilmesi gerekiyor bende bu sene ilk defa duydum , yani verseler ne olacak ki biz de ihtiyaçlarımızı gideriz yine patronların insiyatifine kaldık iyi mi ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.