Arkadaşlar her hafta 1 kere Antalya Marmaris yapıyorum.
Ancak söğut-fethiye arası tek şerit ve Fethiye'de inanılmaz trafik lambası var.
illallah dedirten cinsten. tek şerit yolda bir kamyona takıldık mı 40-50 ile gidiliyor. uzun kuyruklar oluyor.
318 KM

birde Acıpayam-Kale-Muğla-Marmaris yolu varmış. Issız bir yoldur diyorlar. bilmiyorum.
50 km daha fazla.
365KM

Bu yol nasıldır. gitmeye değer mi? yol tamamen bölünmüş yol mu?
bileniniz var mı?
teşekkürler.

https://www.donanimhaber.com/arkasinda-turk-tasarimci-var-iste-cinli-jetour-traveller-suv--161031
Komili Multivitamin Köpük Sabun Rahatlatıcı 250 ML + 250 ML
Süperonline den hangisine..
Arkadaşlar 02.08.2023 de 50Mbit olarak kullandığım superonline aboneliğim bitiyor.
Aynı hızda 6 ay 190 TL kalan 6 Ay 220 TL de devam edin diyorlar. (50 Mbit için)
ortalaması 205 TL ye geliyor.
Sizce diğer servis sağlayıcılarında hangisine geceyim.
bunların 100 Mbitleri bile bizimkinde ucuz.
MİLLENİCOM
TÜRKNET
COMNET
NETFİBER
vb.
Arkadaşlar durum belli araç motor istiyor ancak
imkanım yok.
Daha az yağ yaksın diye 10w 40 veya 10w 60 yağ koyun dediler.
sizce ne yapayım.
A3 renkli yazıcı tavsiye
Merhabalar ofis için
A3-A4
Renkli
Dublex baskı
Tarayıcı
Tonerli
özellikleri olan kurumsal hızlı yazıcı ihtiyaç vardır.
bütçe 50 bin.
buna benzer veya bu
Arkadaşlar,
Derdi sadece diploma olan birisi için, DGS sınavına göre bölüm tercih etmek istiyor.
Sayısal ile arası hiç yok. Aşağıdaki bölümleri hangisi diğerinden daha kolaydır.
Teşekkürler.
1-Turizm İşletmeciliği (Açıköğretim)
2-Halkla İlişkiler ve Reklamcılık (Açıköğretim)
Yada önereceğiniz bir bölüm.
Kıbrıs’a %50 İndirimli Seyahat Et! Pegasus
Kıbrıs’ı keşfetmek için biletlerini şimdi 7 Ağustos’a kadar Pegasus Mobil uygulamasından ya da flypgs.com’dan vergiler hariç %50 indirimle hemen al, 1 Kasım 2022 – 12 Ocak 2023 tarihleri arasında seyahatinin tadını çıkar!
Satış Tarihi: 5 – 7 Ağustos 2022 (Türkiye yerel saatine göre 5 Ağustos 2022 saat 00:01’den itibaren 7 Ağustos 2022 saat 23:59’a kadar satışın ve biletlemenin tamamlanmış olması şartıyla geçerlidir.)
· Uçuş Tarihi: 1 Kasım 2022 – 12 Ocak 2023 (Kampanya, 29 Aralık 2022 – 2 Ocak 2023 arasındaki uçuşlarda geçerli değildir.)
· Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar: Kampanya tüm Kıbrıs uçuşlarında geçerlidir.
· Kampanya İndirim Oranı: Vergiler hariç %50 İndirim (Vergiler ilgili tarifeli uçuşlar ile ilgili olarak seyahat gerçekleştirilen havalimanı/terminal işletmecisine geçerli tarifeler uyarınca ödenen yolcu servis ücreti veya benzer içerikli maliyet/vergi kalemlerini kapsar.)
· İndirim oranı: İndirim oranı, seyahat edilecek hat için görüntülenme anında geçerli a) Baz Ücret, (b) Yakıt Harcı, (c) Havalimanı Vergisi, (d) Check-in Bedeli ve (e) Hizmet Bedeli’nden oluşan Taşıma Ücreti üzerinden hesaplanacaktır. Ödeme adımına doğru ilerleyip, ilgili kampanyalar başlığı altındaki Pegasus Mobil uygulamasından “Kıbrıs %50" butonuna tıklandığında, söz konusu indirim bilete yansıyacaktır.
· Kampanya flypgs.com, Pegasus Mobil uygulaması ve yetkili acenteler üzerinden satın alınan biletlerde geçerlidir.
· Kampanyadan bebek yolcular (0-2 yaş) yararlanamaz.
· Kıbrıs uçuşlarında Süper Eko paket dışındaki paketler için sadece bilet fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır. Bilet fiyatı üzerine eklenecek ek hizmetler (koltuk seçimi, yemek, bagaj gibi) ve paketler ayrıca ücretlendirilecektir.
· Kampanya sadece Pegasus'un taşıyıcı olduğu uçuşlarda geçerlidir. Farklı hava yolları ile ortak icra edilen uçuşlar kampanya kapsamı dışındadır.
· Kampanya kapsamında düzenlenen tüm Biletler ile ilgili değişiklik, iptal ve iade kuralları ilgili ücret sınıfı için Pegasus Genel Kurallarında belirtilen değişiklik, iptal ve iade şartlarına tabidir.
· Burada belirtilmeyen konularda Pegasus Genel Kuralları geçerlidir.
· Pegasus, kampanya süresince kurallarda tek taraflı değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya şartları, değişiklik öncesinde gerçekleştirilmemiş işlemler ile ilgili olarak herhangi bir hak oluşturmaz. Böyle bir durumda kazanılmış hak iddiasında bulunulamaz.
https://www.flypgs.com/kampanyali-ucak-biletleri/kibrisa-50-indirimle-seyahat-et?v=3
Arkadaşlar oğlum için soruyorum.
DGS sınavına girdi. Çalışıyor izin alması çok zor.
Uzaktan eğitimden başka çaresi yok.
amacı sadece 2 yıllık bölümü 4 yıllığına çevirmek.
Lisans mezunu olmak. 2 yıllık elektronik mezunu..
Bölüm sorun değil.
Aklimizi ilk gelen bölüm AÖF Yönetim Bilişim Sistemleri..
mesela
HOCA AHMET YESEVİ Yönetim Bilişim Sistemleri var
sınav sistemi nasıldır bilmiyoruz. eğer finallere Ankara'ya gidiliyorsa oda sakat..
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi var
sınav sistemi nasıldır bilmiyoruz. eğer vize finallere İstanbula gidiliyorsa oda sakat..
Siz neyi tavsiye edersiniz?
Vodafone RED 20 için teklif almak..
Vodafone RED 20 kullanıyorum 64 TL ödüyorum.
Mobil uygulamada 89 TL teklif var.
hiç aramıyorlar taahhüt son aydayız.
arasam acaba bana uygun teklif sunarlar mı?
yada ne yapmam lazım.
TT veya tcell geçsem hangi tarifeyi tavsiye edersiniz.
(Bana 15-20 GB internet de yeter.)
Meslek: Makina Mühendisi
Bozuk saat bile günde 2 defa doğru zamanı gösterir.. |

Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.786
İkinci El Bölümü Mesajları: 204
Konularının görüntülenme sayısı: 433.077 (Bu ay: 5.923)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 645 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar