biraz da felsefik
geçen gün yatarken, uyumaya calısırken aklıma bu geldi
ölüyoruz bedenimiz cürüyor yok oluyor her sey burda kalıyor toprak oluyor ama ruhumuz yasıyor uçuyor gidiyor. Anılarımızı neresinde tutuyor beynimiz de cürüyor sonuçta toprak oluyor ama o anılar beynimizden ruhumuza nasıl geçiyor…
Bunu düşündüm.
Zihnimizdeki o tatlı anılar nasıl olur da ruhumuza kazınır ve ölümsüz olur.
Midasla abd hisse senetleri yatırımı yapmak ne derece güvenli?
maks 8k bütçe monitör tavsiyesi
cs go ve fifa ağırlıklı kullanılacak
god of war + rdr2 oynanacak
7-8 bin tl civarı monitör tavsiyesi var mı arkadaslar
kücük ama canavar bir lenovo laptobum var onu monitöre baglayıp oyunları büyük ekranda oynamak istiyorum. kablo vs tavsiyeniz varsa onu da alırım
Monitör tavsiyesi CS GO + FİFA ağırlıklı kullanılacak
cs go ve fifa ağırlıklı kullanılacak
god of war + rdr2 oynanacak
7-8 bin tl civarı monitör tavsiyesi var mı arkadaslar
kücük ama canavar bir lenovo laptobum var onu monitöre baglayıp oyunları büyük ekranda oynamak istiyorum. kablo vs tavsiyeniz varsa onu da alırım
Sürekli asgarisini ödesem kartım kapanır mı?
Arkadaslar 4 tane kredi kartım var aylık 15 bin harcama yapıyoruz. Bunların sürekli her ay asgarisini ödesem bir sıkıntı yaşar mıyım? Kredi puanı vs.? belli bir kısıtlama var mı bir takvim yılı içerisinde en fazla 2 kez asgarisini ödeyebiliriz ya da devam eden aylarda tamamı ödenmeli gibisinden
Aracı kurumlara ödediğimiz komisyon oranlarını burda paylaşalım. Fikir alışverişi olsun. En düşük komisyon oranına sahip aracı kurumlara ulaşmamız daha kolay olur ;)
Kredi Destek Sigortası
İş bankasında kredi destek sigortası diye bir şey var işsiz kalırsan kredinin 6 ayı sigorta tarafından ödenecek yazıyor. Daha önce bu sigorta türünü kullanan oldu mu? Ödedikleri 6 aylık ücreti tekrar işe başlayınca benden tahsil ediyorlar mı? Onunla ilgili bilgi bulamadım :)
2022 trafik sigortası neleri kapsar?
2022 zorunlu trafik sigortası neleri kapsıyor? Kaskoya 3 bin tl vermek mantıklı mı? Etrafta 10 araç sahibi varsa 9’u kasko yaptırmıyor. Bir enayi ben miyim?
1 milyon TL parası olan biri asgari ücretle çalışır mı?
1 milyon TL parası olan birinin asgari ücretle çalışması mantıklı mı?
4250x12 = 51 bin tl yapıyor
bu iş yerinde harcayacağı zaman ve emek yerine haber takip edip bloomberg izleyip bist,nasdaq,sp500 ve kripto para borsalarında 1 yıl içinde normal halinden %10 fazla kazansa 100 bin tl yapıyor hocam.
örnek veriyorum doğalgaz bulundu haberi hisse yükseliyor
savaş çıktı haberi endeks taban oluyor
barış anlaşması haberi havayolu hissesi yükseliyor vs vs vs.
LENOVO LAPTOP OYUN OYNARKEN KAPANIYOR
lenovo laptobum var alalı 6 ay oluyor
hiç bir ısınma,kasma,donma problemi olmamasına rağmen oyun oynarken kendi kendine kapanıyor
kapanma şekli komple elektrik gidiyor
fişten çekmiş gibi anında kapanıyor
bunun sebebi nedir?
garantisi devam ediyor... garantiye yollasam çözebilirler mi bu sorunu
Meslek: Software Engineer
Més que un club. |

Son Giriş: 41 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.808
İkinci El Bölümü Mesajları: 169
Konularının görüntülenme sayısı: 216.697 (Bu ay: 3.352)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.564 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar