Yarbay
09 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme
Toplam: 139 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar banyoda tek topraklı priz var, çamaşır makinesinin üstüne kurutma makinesi kurdum bu iki makineyi resimde ki gibi ikili priz fiş ile kullansam sorun olur mu? İkisini zaten aynı anda çalıştırmayacağım.

Servis kullanmamam gerektiğini söyledi ve akım korumalı çoklu priz satmaya çalıştı. Size danışmak istedim.

Şundan almıştım;

Konusunu göremedim arkadaşlar, bugün Koton mağazalar da etiket fiyatı üstünden net %50 kampanyası vardı, yarın da kampanya devam edecek bilginize. İmkan varsa sabah erken saatlerde gidin, çok yoğun oluyor ve kasa da uzun kuyruklar oluyor.

Ben bugün 1 mont, 2 sweatshirt, 1 gömlek, 3 tişört aldım 200 TL ödedim.

Arkadaşlar daha önce mini onarımdan yararlanan olmuştur elbet, arka tampon da resimde ki gibi hasarım mevcut. Poliçenin son aylarında mini onarımdan faydalanmak istedim. Auto Kinge gittim ve başvuruda bulundum, 4 adet olan mini onarım hakkının sadece birini kullanabileceklerini bu yüzden de 150 TL ekstra dan ücret talep ettiler. Bu işler nasıl oluyor deneyimi, bilgisi olan paylaşabilir mi

Sanayi de servisten geri geri çıkarken yoldan hızla gelen Tofaş sürücüsü beni görmeyip aracıma arkadan vurdu Allah'tan son anda fark edip direksiyonu kırıp sadece tamponuma sıyırdı geçti Allah'a şükür. İlk kazam olduğu için ne yapacağımı bilemedim farklı açılardan foto çektim ve tutanak tuttuk bakalım yüzde kaç suçlu çıkarım bilmiyorum.

Aslında bana kalsa tutanak tutmaya gerek yoktu ama Tofaş sürücüsünün kaporta ustası aracına 800-1000 TL civarı masraf çıkardığı için trafik sigortası hasarsızlıgım dan olma pahasına işleme alınmasını istedim.

Aracımın kaskosu var arka tamponu kasko kapsamında işleme tabi tutayım mı yoksa kendi cebimden boyatayım mı bilemedim, sizce ne yapmalıyım?

Merhaba,

İki katlı müstakil evimizin arka bahçesine yine iki katlı 15-20 m2 genişliğinde ek yapmak istiyoruz, bu mümkün mü?
Arka bahçe müsait büyüklüktedir.
Fikrinize ihtiyacım var.
Yetkili servisten az önce mesaj geldi. Tüm yetkili servislerde geçerli olabilir.

SN. MUSTERIMIZ; AY SONUNA KADAR 5 YAS USTU ARACLARA BAKIM 349 TL'DIR. (CORSA D Z13DTJ-Z13DTH,ANTARA-INSIGNIA 2,0, ASTRA A13DTE ve 1,6 DIZEL MOTORLU ARACLAR ICIN 499 TL) EKCAN
2012 model Kia Venga dizel araç sahibiyim. Kocaeli de ikamet ediyorum, hava sıcak olduğun da tek sefer de marş alan araç havalar soğumaya başlayınca sadece motor soğukken tek sefer de marş almamaya başladı. Havanın durumuna göre bazen ikinci sefer de bazen de üç veya dördüncü sefer de marş alıyor. Akü yeni 2 aylık, kızdırma bujileri ile ilgili bir uyarı da vermiyor.

Bugün Speedy servisine götürdüm kızdırma bujisi ile alakalıdır belki diye ama usta istersen değiştireyim ama bujilerden değil uyarı ışığı yanmıyor dedi ama neyden olduğunu da anlamadı.

Dizel araç kullanıp daha önce başına gelen olmuştur mutlaka acaba enjektör yada pompa ile mi alakalıdır?
2012 model Kia Venga aracım ile bugün dik bir yokuştan yukarı çıkarken vites küçültme işlemi sırasında araç bir daha vitese geçmedi ve debriyaj boşaldı.

Aracı alalı bir ay ancak olmuştur 146 bin km'de baskı balata gibi gelmiyor bana çünkü kalkışta titreme, geç kavrama veya vites geçişlerinde/debriyaj da sertleşme yoktu sorun ne olabilir arkadaşlar aracı çekici ile servise çektik yarın ne olduğu belli olacak umarım fazla masraf çıkmaz
Arkadaşlar 2012 model KIA VENGA 1.4 Dizel aracım ikinci veya üçüncü denemede ancak çalışıyordu fakat bugün aracımı çalıştıramadım.

Kontağı açtıktan 20 saniye sonra falan marşa bastım marş alır gibi oldu ama çalışmadı sonra kontak kapatıp bir süre bekledim yine aynı şekilde oldu çalışmadı daha sonra bir süre bekleyip birkaç deneme daha yaptım ama çalıştıramadım.

Şimdi ise marşa basınca sadece "cık, cık, cık" sesi geliyor aracı yeni aldım sayılır aküsü orijinal diye biliyorum acaba aküsü mü bitti yoksa kızdırma bujisi ile mi alakalı bir durum?
Hakkında
Meslek: Mağaza Yöneticisi
İlgi Alanları: Pheomelanin içerenler.
Forum İmzası:
Sabrın sonu selamettir.
Hakkımda:
Wake me up when it's all over.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Kia
Mobil cihaz
Honor
Operatör
Turkcell
ISS
Vodafone
Takım
Galatasaray
TV
TV
Notebook
Casper
Kulaklık - Amfi
sony
Basketbol
Galatasaray
İşlemci
Intel
Anakart
Intel
Sabit Disk
Western Digital
Ekran Kartı
Asus
Modem
Zyxel
Beyaz Eşya
Arçelik
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14.701
İkinci El Bölümü Mesajları: 435
Konularının görüntülenme sayısı: 443.039 (Bu ay: 1.293)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.384 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.