< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaHire -- 2 Nisan 2019; 15:6:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaHire -- 2 Nisan 2019; 15:6:26 > |
Evet arkadaşlar askerliği de hallettik çok şükür. Şimdi sıra artık bu oyunu full sürümde sizlere sunmak kaldı. Yakın zamanda söz verildiği gibi yamayı herkese açacağız. Bu yolculukta bizimle beraber olup bize destek olanlara çok teşekkür ederiz. Test işlemlerinden sonra anket çalışmalarına başlayacağız.
|
Yüzsüzlüğüne ve beleşçiliğine hayran kaldım. Demek ki parazitlerden daha da aşşağı seviyede olan varlıklar da varmış... Allah neler yaratıyor... Ailene sabır diliyorum...
![]() ![]() |
Şöyle iki tane daha sağlam çevirmen aldınızmıydı sırtınız yere gelmez dostlar. doğukan'ın proje bitiyor, bu seriyle ilgili gibi hem inquisition'ı çevirmek de istiyordu. Buna bir şekilde yol olurlarsa onu da bir şekilde açarım söz. hadi görelim dragon age fanlarını.
![]() |
Lahire zaten bizim dava arkadaşımız ancak ağır işsizlerden değil, işinde gücünde aile sorumluluğu üstlenen biri. belirtildiği gibi büyük beklentiye girmek için erken, bu insanlar öncelikle hobi olarak yapıyorlar bu işi, yarının ne getireceğini kestiremezsiniz. Ne var ki seriye daha önce hizmet ettiği için duygusal bağı da var. biz iyi şeyler temenni ediyoruz.
|
İki büyük dosyadan biri olan, core_en-us dosyasını yarılamış bulunmaktayız.
![]() |
Bu seneye yetiştireceğiz inşallah
|
Çalışmayı diline saygından ötürü yapıyorsan evet alacak bayağı bir yolun var. Hobi olarak yapıyorsan kendini ihya etmesi yeterli. İnsanların yüzünü güldürmek için yapıyorsan onlar için bu bile büyük lütuftur. Ailenden ve kendinden fedakârlık etmişsin kimsenin yapmadığını yapmışsın, parayla satın alamayacakları bir lütuf hem de. Baktığında bunun somut bir ödülü de yok, deneyim ve tatmin duygusu sadece. Bunlar için bence fazla iyi. Belki kusursuz değiller ama dil açısından daha iyi yamaları ben çok yaptım hani. Resmî olarak karşımıza gelen nice vasat çalışmadan çok daha iyilerini hem de. Gel gör ki karşılığında bir madalyamız olmadı, üstüne küfür ve hakaret de işittik hamd olsun. Eserin seni mutlu ediyorsa gerisi teferruat...
![]() |
Dragon Age 2 Türkçe Yaması Yarın yani 1 Haziran'da ücretsiz olacaktır. Aynı zamanda yamada herhangi bir setup sistemi bulunmayacak, yani dosya olarak paylaşılacak ve dosya dizinine atıp gelen uyarıya 'evet' dedikten sonrasında oyunu türkçeleştireceksiniz. Aynı zamanda tekrar edelim, yama 1.5 olan son sürümünde çalışmaktadır, oyun sürümünü 1.4'e yükselttikten sonrasında yamayı uygulayabilirsiniz, eğer yapamazsanız, youtube kanalımızda bulunan kurulum rehberine gözatabilirsiniz. |
Dragon Age 2 Türkçe Yaması Ücretsiz Olarak Yayınlandı! https://animusprojesi.com/dragon-age-2-turkce-yama-calismasi-yayinlandi/ Herkese İyi oyunlar |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|