Yüzbaşı
24 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 146 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar ben flash diskimi PC'ye takıyorum, normal bir şekilde kopyalama vs. yapabiliyorum ama flash diske sağ tıklayıp çıkar dediğim zaman

C:\\Windows\system32\hotplug.dll başlatmada sorun

Belirtilen modul bulunamadı

diye bir hata veriyor bana. Ama flash diskimi istediğim gibi kullanabiliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar Rise of The Tomb Raider yamasından tanıdığımız Seçkin arkadaşımız türkçe yamasının yapılmasını istediğiniz bir anket oluşturmuş. Eğer sizde aşağıdaki oyunlardan birine türkçe yama yapılmasını istiyorsanız oylamaya katılabilirsiniz...

HITMAN SEZON 1
Batman Arkham Knight
RAINBOW SIX SIEGE
MAFIA 3
JUST CAUSE 3
Mirrors Edge Catalys

http://seckinsefadurasi.com/turkce_oyun_ceviri_anketi_2017.php
Arkadaşlar başlıkta da belirtmiş olduğum gibi pc ye fazladan ram takınca birden bire C diskinin boyutu azaldı yaklaşık oalrak 15 GB boş yer var iken bu miktar 8 GB ye düştü..Acaba bunun sebebi nedir... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim ingilizce bilip te bir oyuna ya da sevdiği oyuna türkçe yama yapmak isteyen arkadaşlar var sahttp://www.tanersaydam.com/forum/ sitesine girerek türkçe yama hakkında istedikleri bilgilere ulaşabilirler. Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar benim Asus P5Q SE bir anakartım ve de 1 GB Geforce 9500 GT ekran kartım var. Ben ekran kartımı directx 11 uyumlu bir ekran kartıyla değiştirmek istiyorum acaba benim anakarta uyumlu olabilecek directx 11 uyumlu ekran kartı var mı önerebileceğiniz ? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum....
Arkadaşlar Bütün Pc Oyunlarını Kasmadan Oynatabilecek Pc Toplamak İstiyorum
ram-ekran kartı-monitör vs.. işte
Yardım Ederseniz Sevinirim Şimdiden Teşekkürler SAygılar ve Sevgilerle
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 489
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 4.338 (Bu ay: 366)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 330 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.