Şimdi Ara

DRAGON AGE 2 TÜRKÇE YAMA TAM SÜRÜM YAYIMLANDI! [AnimusProjesi.com] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
758
Cevap
40
Favori
51.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Absnthe

    Dlc'ler otomatik kuruluyor , editionda oyunda dlc bölümünde secerek oynayacaksin.

    Alıntıları Göster
    Hocam her şey tamam alt yazılar yukarıda onu nasıl aşağı alabiliriz?
  • merhaba, legacy ve mark of the assassin dlc leri de çevrildi mi acaba? ben kurdum ve oyuna girdiğimde ingilizceydi. hata bende mi yoksa çevrilmedi mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BR9

    Hocam her şey tamam alt yazılar yukarıda onu nasıl aşağı alabiliriz?

    Alıntıları Göster
    Format üstten kurulmş. malesef alta alinmiyor..
  • 0blomov kullanıcısına yanıt
    Çevirilmedi malesef

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhabalar arkham knight başlığını kaybettimde sormak istediğim son yamanız ile oyun ful türkçe oldumu, Season of Infamy: In From the Cold diye bir en çok aranan görevi var buza takılmış bir gemi buna giderken altyazılar ingilizce olduda bir bilginiz var mı
  • Bu yamayla beraber 20. saate yaklaştığım bir kayıtım var. Düzenli oynamadım. Birkaç gündür hevesim geldi ve oynamaya başladım. Şu noktaya kadar gözüme abartılacak bir problem takılmadı ama yamadan öyle kalite aktığı söylenemez. Açıklamada codexler hariç %100 yazıyor ve iki tane büyük dlcnin çevirilmediğini biliyorum. Fakat oyunda bir diğer ufak dlc ile gelen takipçi karakter Sebastian'ın kişisel görevlerinin sadece başı çevirilmiş durumda ve diğer kısımları tamamen ingilizce.

    Codexlerin bazıları bile çevirilmişken ana hikayede bile rolü olan böyle bir eklentiyi nasıl çevirmezsiniz? Şimdi ben ne anladım bu işten arkadaş. Birde geçen sene bu yamayı parayla sattınız bir süre boyunca. Gerçekten gün geçmiyor ki Animus Projesi'nin rezillikleri çıkmasın.İyice sıktınız artık. Bırakın abi bu işleri. 2017'den beri beklediğim yama böyle olamaz. 2,5 sene beklettiniz milleti sonra yarım yamalak bir yamayla bıraktınız. Güncelleme bile yapmadınız. Sizin yamalarınıza para verene gerçekten yazık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 2 Mayıs 2020; 19:11:26 >
  • STENSTEN kullanıcısına yanıt
    Grubun aksayan işlerinin olduğu doğrudur. Planlanan pek çok şeyin zaman içinde akışı değişebilir, her plan her zaman öngörüldüğü gibi gerçekleşmez, hayatın kaidesi bu.

    Hatırladığım kadarıyla DLC'ler için anket açılıp fikir danışıldı. Bu içeriklerin yerine daha büyük projelere zaman ayrılması kararı çıkınca da DLC çevirilerinden vazgeçildi. Codexler projenin başında yer yer çevriliyordu, aynı şekilde ankete katılanlar Codexler'le vakit kaybedilmeyip projenin daha erken çıkmasını istedi. Bunun nesini sorguluyorsunuz anlamadım?
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Codexler çevirilmemiş olabilir hatta ana oyundan bağımsız olan iki eklenti paketininde çevirilmemesine bir lafım yok. Fakat ana hikayeyle bağlantılı olan Sebastian'ın hikayesi çevirilmeliydi. Başlangıçta türkçeyken sonradan her şey ingilizceye geçiyor ve oynayası gelmiyor insanın. 2,5 yıl boyunca bekleyip her açıdan eksik bir yamayla karşılaşınca sorgulamam normal.En azından eklenti paketlerini sonradan güncelleyebilirlerdi ki hikayenin akışındaki bütünlük bozulmazdı. Şu an 20. saatteyim ve gördüğüm ufak tefek hataları saymazsam daha kim bilir neler çıkacak ileride.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 2 Mayıs 2020; 23:11:37 >
  • STENSTEN kullanıcısına yanıt
    Abonelerin bu yönde talebi olmadığı için yapılmadı diyorum bende, bunda grubun bi' kabahati yok. Yapılması gerekiyorsa o zaman yapılsın diyecektiniz onlar da gereğini yapacaklardı, şimdi geçmiş Bolu'nun Pazarı yani... Yamanın kalitesine bir şey diyemem tamamı deneyimli çevirmenlerden oluşan bir ekip tarafından çevrilmedi ancak kötü bir çalışma da yok bildiğim kadarıyla.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi oyunu düzenli oynayamadım. Yani şu an yazmamamın sebebi budur. Oyundaki kayıt neredeyse 1 senelik. İlk çıktığı dönemlerde fırsat bulup oyanamadık fazla kaldı sonra öyle. Yamanın çıkması çok uzun sürdü ve beklerken zaten öncesinde oyunu orijinal dilinde 4-5 defa bitirdiğim için iyice hevesim kaçmıştı. Fakat konuda DLC'lerin illa benden önce bu durumunu yazan çıkmıştır. Sonradan en azından tamamlasalar kimse çıkıpta neden yaptınız kime sordunuz diye çıkışmazdı herhalde. Bu kararı çeviri sürecinde nerede aldılar onuda bilmiyorum. Düzenli aralıklar ile takip etmeme rağmen bu konu üzerinde bir ankete denk gelmedim ben. Kendi sitelerinde abonelerine özel anketler altında yapıldıysa bilemem. Her şeyi gizli saklı yapıyorlar zaten. Açıkçası umrumda değil. Ben bu oyunu evrene hakim olduğum için ingilizcede anlayıp oynayabiliyorum. Fakat sonucunda ekibin ortaya koyduğu işten kişisel olarak memnun değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 2 Mayıs 2020; 23:34:35 >
  • Allah razı olsun çevirenlerden. Baya uzun zamandır beklediğim yamaydı. İlk çıktığı günden beri bekliyordum yamayı daha yeni gördüm. Teşekkür ediyorum arkadaşlara.
  • merhaba millet ben yamayı yapınca fontlar kare kare gözüküyor sebebi nedir acaba ?
  • bu oyun zamanında cenabet diye mimlenmişti, sürekli yarım kalan çeviriler yüzünden. şuan yamasının olmuş olması beni şaşırttı doğrusu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 15 Aralık 2020; 15:12:8 >
  • Ya arkadaşlar Türkçe yamayı kuruyorum ama oyuna girdiğimde yazılar görünmüyor kare halini alıyor sürümden kaynaklı sanırım ama patch bulsamda 1.04 ün crack i yok ortada yardımcı olacak bir babayiğit var mı bana teşekkürler

  • Arkadaşlar cevap verin

  • https://help.ea.com/in/help/faq/dlc-for-classic-games//

    Aradığınız patch bu sitede. Umarım oyununuz korsan değildir. Çünkü korsan oyunda çalışıyor mu bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama için çok teşekkürler. Acaba DLC'ler de dahil mi? Onu göremedim. Hikaye DLC'lerinin olduğu için DLC'li paketini aldım.


    Toplamda 18 DLC bulunuyor. Bunlar bu şekilde:





    Claim 3 expansions, exclusive armor sets, unique weapons, and more in your fight for the fate of Kirkwall.


    The Dragon Age II DLC Bundle includes:

    • 3 Expansions — The Exiled Prince, Legacy, & Mark of the Assassin
    • The Black Emporium item shop
    • Exclusive Blood Dragon Armor set
    • Exclusive Ser Isaac’s Armor set
    • Dragon Age II Bioware Signature Edition content — Contains premium weapons and armor including the Adder of Antiva, Seeker’s Bulwark, and more.
    • Dragon Age II armory bundle — Includes over 20 unique weapons, armor, and items.
    • All- Class Item Pack — Contains Mage Item Pack, Rogue Item Pack, and Warrior Item Pack.
    • All- Class Item Pack II — Contains Mage Item Pack II, Rogue Item Pack II, and Warrior Item Pack II.
    • High Resolution Texture Pack — Enables higher detail replacements for most textures in the game.
    • Dragon Age II soundtrack



    -----


    Bu arada link kırılma ihtimaline karşın yamaların yedeklerini aldım.

    Buradan indirebilirsiniz:


    #1:

    https://www.mediafire.com/folder/ncaqrbo9znpxv/Dragon_Age_Serisi_Türkçe_Yama


    #2:

    https://www.dosyaupload.com/folder/4219/Dragon_Age_Serisi_Türkçe_Yamalar

  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.