Şimdi Ara

Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
880
Cevap
20
Favori
85.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL



    Türkiye’de 14 Haziran’da yayına başlayacak Disney+ platformunun avantajlı ön kayıt kampanyası duyuruldu. 14 Haziran’dan önce e-posta adresi ile kayıt oluşturan kullanıcılar yıllık 279,90 TL’ye abone olabilecek.



    Disney Plus’ın web sitesinde yayınlanan duyuruya göre Tanışma Paketi adı verilen paket ile kullanıcılar 12 aylık paketi 8 ay fiyatına satın alabilecek. Kampanyadan yararlanmak için disneyplus.com adresindeki Şimdi Kaydol butonuna tıklayarak e-posta adresinizi girmeniz yeterli. 14 Haziran’da e-posta adresinize kampanya teklifi gönderilecek. 26 Haziran’a kadar e-postadaki bağlantıya tıklayarak 279,90 TL’ye 12 aylık abonelik başlatabileceksiniz.



    Disney Plus fiyatı ne kadar?




    • Disney+ aylık abonelik: 34,99 TL

    • Disney+ yıllık abonelik: 349,90 TL

    • Disney+ Tanışma Paketi (yıllık): 279,90 TL



    Ayrıca Bkz.Disney+'ın Engin Akyürek başrollü yerli dizisi Kaçış'ın detayları paylaşıldı



    Disney+ platformundaki tüm abonelik seçenekleri 4K çözünürlük, 7 profil oluşturma ve aynı anda 4 ekranda izleme gibi tüm özellikleri kapsıyor. Netflix’in en üst paketi ise aylık 77,99 TL olarak ücretlendiriliyor. Bu nedenle Disney+ platformu oldukça rekabetçi fiyatlarla ülkemize giriş yapıyor.




    Kaynak:https://www.preview.disneyplus.com/tr-tr







  • Yurtdışında yaşayan ve 2 yıldır kullanan biri olarak, paranızın hesabını yapan biriyseniz yıllık abonelik almanızı tavsiye etmem.

    Çok güzel içerikler var ama sayı olarak az olduğu için yıllık 1-2 ay yetiyor. Hadi en fazla 4 ay olsun. Indirim için yüzde 20 az ödeyip zarar etmeyin. Internetten içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

    Bazı arkadaşlar Netflixi bitirecek falan yazmışlar. Eminim o arkadaşlar Amazon Prime'ın içerik sayısını da az buluyordur. Disneyde daha az değilse bile en fazla Netflixin 10'da biri kadar içerik vardır. Kaldı ki bu içeriklerin çoğu eski yapımlar, daha önce izlediğimiz Star Wars gibi klasikler. O yapımları da izlemediyseniz veya tekrar izlemek istediyseniz de Türkiye'de torrent kullanımı yasal sorun oluşturmadığı için mutlaka indirip izlemişsinizdir.

    Kendi yaptığı diziler var az sayıda ama güzel. Ama Netflixe SJW diye eleştiri getirenler muhtemelen Disneyi hiç tanımıyor. Kendileri sırf daha fazla kesime (Star Wars için çocuklar) ürünü satabilmek için film, animasyon ve oyunlarda bir sürü sahneyi kesen, kan dökülmesini yasaklayan, hatta bazı projeleri sırf Star Wars'un genel pazarlamasına zarar verebilir diye tamamen iptal eden, derdi imaj hakkı ve oyuncak satmak olan paragöz bir firma.

    Hamilton diye bir müzikal var. Disney Plus çıkınca görürsünüz, Amerika'nın kurucu önderlerini tamamen siyahi oyuncular oynuyor. Çok güzel yapım ama Disney Plus geliyor, Netflix bitiyor diye nedense sevinen arkadaşlar aradıklarını bulamayacak bence.

    Netflixe olan öfkenizi de anlamakta zorlanıyorum. Netflixin 78 liraya sattığı en yüksek paket Avrupa'da 18 Euro'ya satılıyor. Adamlar çok uzun süre döviz kurunu sabitledi ama hayır işi yapmadıkları için ayarlama yaptılar. Netflixten önce ATV seyrediyordu koca ülke, bunu da unutmayın.
    Senelik 72 tl için ne tatava yaptı bazıları. Dışarı çıksan bir kahve en uygun 25 tl, karnını ev yemeği tarzı yerde doyursan 35 tl, otobüs ücreti vs günde 100 lira gidiyor. Senelik 72 tl için adam netflixin üstünlüklerini, illegal uygulamaları filan saymış büyük başarı gibi.

    10 lt benzin için 200 tl para verir, 200 liranın 110 tl’si vergidir ama burda illegal kullanımla kâr yaptığını sanır. Cahillik başa bela.
    Bunun Netflix ile neresini kıyaslıyorsunuz? Bana göre izlenebilecek bir kaç yapım var sadece, en fazla 1 haftalık içerik var. Bir ay bile almaya değecek film ya da dizi yok. Mandalorian dışında diğerleri öyle ahım şahım bir şey de değil. Aylardır Netflix üyesiyim ve sürekli izlediğim halde hala izleyecek çok şey var ; aşırı pahalandı ,diye açıkçası kapatmayı düşündüm ama günlük 2 lirayla ekmek bile alamıyorsun ve en az 4 kişi izliyoruz! 1 Sene ücret verip ne izleyeceksiniz merak ediyorum :)

    Hocam gece gece güldürdün yav Allah senden razı olsun :) 12 aylık indirimli fiyat 280tl di, şuanki 12 aylık fiyat 350tl buda demek oluyor ki sana 280lik üyelik için 60 daha ödersek 280+60= 340tl yapar ve sen bize babamızın bile yapmıyacağı bir kıyak yaparak 10tl indirim yapmışsın helal olsun be.

  • Disney Netflixi bitirmeye geliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylik daha avantajlı hala %50 iade verir papara vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Zam gelirse avantajı kalmaz

  • Ayda 6 TL'ye geliyor kişi başı iyi fiyat

  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    ben de onu merak ediyorum, kayıt yaptırıp beklerim papara cashback durumunu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4K çözünürlük, 7 profil oluşturma ve aynı anda 4 ekranda izleme ayda 22 tl. Harika fiyat

  • Yar saçların lüle lüle

    Netflix sana güle güle.

  • 7 profil var mış çok iyi birileri grup kurarsa dahil olurum.

  • Eski referanslı üyelerle 4’lü üyelik oluşturabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bye bye Netflix :)

  • 7 kişi - yıllık 280 tl.

    kişi başı - 40 tl/yıl

    aylık 3,33 tl.


    ortak bulmasan bile ayda 23 liraya bedava.


    edit: greenlerin büyükşehir maceraları olacak mı acaba?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 28 Nisan 2022; 10:48:48 >
  • Dizneyim, alayını dize getirelim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eski referanslı üyelerle 4’lü üyelik oluşturabiliriz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Papara iade yapsa bile 10 ya da max 15 lira iade yapar bence. Netflix için de max 15 di. Yeni zamla 20 liraya çıkardı. Hoşgeldin teklifi aylık 23,25 e geliyor. Aylık 15 lira iade gelirse papara aylık daha avantajlı olur. Bekleyip göreceğiz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3yuq kullanıcısına yanıt

    Mesaj gönderdim hocam :)

  • Disney çocukları dahi lgbt'nin içine dahil etti. Bunlara çok prim tanımamak gerekiyor.

  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    Olusturursaniz bana da soylersiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erka1907 kullanıcısına yanıt

    7 profil oluşturulabiliyor fakat 4 ekran aynı anda izlenebiliyor sanırım . o yüzden 4 kişiyi geçmemek lazım

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.