|
N11 Kupon festivali 9-10-11 Mart
- 09:00-10:59 saatleri arasında;35 TL değerindeki kupon 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 7000 adetli kuponun kullanımı ilk 3500 adet ile sınırlıdır.
- 40 TL değerindeki kupon 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 9500 adetli kuponun kullanımı ilk 3800 adet ile sınırlıdır.
- 50 TL değerindeki kupon 200 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 6000 adetli kuponun kullanımı ilk 1800 adet ile sınırlıdır.
- 60 TL değerindeki kupon 250 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 6000 adetli kuponun kullanımı ilk 1200 adet ile sınırlıdır.
- 70 TL değerindeki kupon 400 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 4000 adetli kuponun kullanımı ilk 1200 adet ile sınırlıdır.
- 100 TL değerindeki kupon 600 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 500 adetli kuponun kullanımı ilk 63 adet ile sınırlıdır.
- 150 TL değerindeki kupon 1000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 200 adetli kuponun kullanımı ilk 20 adet ile sınırlıdır.
- 1000 TL değerindeki kupon 10000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 40 adetli kuponun kullanımı ilk 4 adet ile sınırlıdır.
- 14:00-15:59 saatleri arasında;35 TL değerindeki kupon 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 6000 adetli kuponun kullanımı ilk 3000 adet ile sınırlıdır.
- 40 TL değerindeki kupon 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 8500 adetli kuponun kullanımı ilk 3400 adet ile sınırlıdır.
- 50 TL değerindeki kupon 200 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 7000 adetli kuponun kullanımı ilk 2100 adet ile sınırlıdır.
- 60 TL değerindeki kupon 250 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 5000 adetli kuponun kullanımı ilk 1000 adet ile sınırlıdır.
- 70 TL değerindeki kupon 400 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 3500 adetli kuponun kullanımı ilk 1050 adet ile sınırlıdır.
- 100 TL değerindeki kupon 600 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 750 adetli kuponun kullanımı ilk 94 adet ile sınırlıdır.
- 150 TL değerindeki kupon 1000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 150 adetli kuponun kullanımı ilk 15 adet ile sınırlıdır.
- 1000 TL değerindeki kupon 10000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 30 adetli kuponun kullanımı ilk 3 adet ile sınırlıdır.
- 20:00-21:59 saatleri arasında;35 TL değerindeki kupon 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 5000 adetli kuponun kullanımı ilk 2500 adet ile sınırlıdır.
- 40 TL değerindeki kupon 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 7000 adetli kuponun kullanımı ilk 2800 adet ile sınırlıdır.
- 50 TL değerindeki kupon 200 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 8000 adetli kuponun kullanımı ilk 2400 adet ile sınırlıdır.
- 60 TL değerindeki kupon 250 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 4000 adetli kuponun kullanımı ilk 800 adet ile sınırlıdır.
- 70 TL değerindeki kupon 400 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 2500 adetli kuponun kullanımı ilk 750 adet ile sınırlıdır.
- 100 TL değerindeki kupon 600 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 750 adetli kuponun kullanımı ilk 94 adet ile sınırlıdır.
- 150 TL değerindeki kupon 1000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 150 adetli kuponun kullanımı ilk 15 adet ile sınırlıdır.
- 1000 TL değerindeki kupon 10000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve 30 adetli kuponun kullanımı ilk 3 adet ile sınırlıdır.
Mesaj ile geldi, sitesinde bilgi göremedim. Televizyon alma planım da olmadığından mağazalara gidip bakmadım, fiyat kontrolü yapmadım. Alım düşüncesi olanlar ve mağazaya gitmeyi düşünenler için paylaşma gereği duydum. Mesaj dışında bilgim yok
ÜST BİLGİ: HAFTALIK HAVUZ VARMIŞ VE BU HAFTAKİ HAVUZ DOLMUŞ ARKADAŞLAR. 2. BİLGİYE KADAR KAYIT OLMAYIN
- kayıt olup kimlik doğrulama yapana 5 usd airdrop
- yatırım şartı yok. yatırım bekletme yok
- referanslı linkle kayıt olmak gerekiyor. 5 usd bana, 5 usd size verecek. siz de daha sonra kendinize referanslı üyeler bulabilirsiniz
- kyc gerekiyor. benim 1 dakika içinde onaylandı. kimlik ön arka, selfie
- ödüller her hafta cuma günü dağıtılacak
refli link:
refsiz link ( bonus yok )
referansım ile kayıt olanlara şimdiden teşekkürler bol kazançlar
What were the conditions of the program:
- Get your referral link on Cryptology.
- Share your referral link with friends.
- Get a 5 USDT reward for each friend who will use your link to sign up and complete KYC advanced level.
- Your friends will also get a 5 USDT reward.
- Both users should complete KYC advanced level on Cryptology.
- ()
You and your invited friend will get a referral reward of 5 USDT on your balance.
Referral bonus will be sent on Friday 12:00 UTC once a week.
Start Earning Now! Refer Friends! Share your referral link with your friends and social media.
- funds are credited to the spot balance
- payout fund limit of 20K USD per week
- age 18-60
- payouts every Friday at 12:00 UTC
Cryptology reserves the right to suspend or terminate the promotion without explanation, as well as to refuse payment if it is suspected of non-compliance with the terms of the promotion, if there are schemes of abuse of the terms of the promotion and other inconsistencies, as well as change the rules unilaterally without prior warning.
Programın koşulları nelerdi:
Referans bağlantınızı Cryptology'de alın.
Referans bağlantınızı arkadaşlarınızla paylaşın.
Kaydolmak ve KYC ileri seviyesini tamamlamak için bağlantınızı kullanacak her arkadaşınız için 5 USDT ödülü kazanın.
Arkadaşlarınız da 5 USDT ödülü alacak.
Her iki kullanıcı da Cryptology'de KYC ileri seviyesini tamamlamalıdır.
Siz ve davet ettiğiniz arkadaşınız bakiyeniz üzerinden 5 USDT tavsiye ödülü alacaksınız.
Yönlendirme bonusu haftada bir Cuma 12:00 UTC'de gönderilecektir.
Şimdi Kazanmaya Başlayın! Arkadaşlar Tavsiye Edin! Tavsiye bağlantınızı arkadaşlarınız ve sosyal medya ile paylaşın.
fonlar spot bakiyeye yatırılır
haftalık 20K USD ödeme fonu limiti
18-60 yaş
ödemeler her Cuma saat 12:00 UTC'de
Cryptology, promosyonu açıklama yapmadan askıya alma veya sonlandırma, ayrıca promosyon koşullarına uyulmadığından şüpheleniliyorsa, promosyon şartlarını kötüye kullanma planları ve diğer tutarsızlıklar varsa ödemeyi reddetme hakkını saklı tutar, ayrıca önceden uyarı yapmaksızın kuralları tek taraflı olarak değiştirmek.
|
https://www.bitlo.com/ref/156dr1
Ref Kodum : 156dr1
Referanssız link.
üst edit : kayıt ödülü 3 rose olarak güncellendi. Ref ödülü aynı şekilde 2 devam. İlk 100.000 kişi ile sınırlandırmışlar. Şartlar yayınlacakmış.
İleri seviye doğrulama yapmadan ödüllerimiz gelecek. Fakat ileri seviye doğrulama olmadan coin olarak çekemiyoruz ama, satıp adımıza hesabımıza TL olarak çekebiliyoruz
Ödül için Referans ile kayıt zorunlu. kyc şart değil. görev yok, yatırım şartı yok. sadece seviye 1 olarak telefon, mail ve tckn doğrulaması yeterli. ( sadece tckn yazıyoruz, belge göndermiyoruz )
kayıt olunca 3 rose, referans başına da 2 rose token veriyor. referansım ile kayıt olup, siz de kendi referanslarınız bulabilirsiniz. ödüller 22 şubatta dağıtılacak. bir adet değer anlık olarak 5,11 TL
Sevgililer gününe özel, sizin adınıza sevdiklerinize ROSE hediye ediyoruz!
07-21 Şubat 2022 tarihleri arasında, Bitlo referans linkiniz ile sevdiklerinizin üye olmasını sağlayın, sizin adınıza onlara 4 ROSE, size 2 ROSE hediye edelim.
Kampanya şartları:
- Kampanyamızdan 07 - 21 Şubat 2022 tarihleri arasında referans linki ile yeni kayıt olan kullanıcılar ve onları davet eden kullanıcılarımız yararlanabilir.
- Davet eden kullanıcılarımıza, yeni kayıt olan ve TCKN doğrulamasını tamamlayan her kullanıcı için 2 ROSE hediye edilecektir.
- Referans linki ile kayıt olan ve TCKN doğrulamasını tamamlayan her yeni kullanıcımıza 4 ROSE hediye edilecektir.
- Hediye bakiyeler 22 Şubat 2022 tarihinden itibaren ilgili kullanıcılarımızın hesaplarına tanımlanacaktır.
- Hediye almaya hak kazanmak için davet edilen kullanıcının e-posta doğrulaması ve TCKN doğrulamasını tamamlamış olması gerekmektedir.
- Bitlo Teknoloji A.Ş. kampanya şartlarında değişim hakkını saklı tutar.
https://www.5roi.com/register/0zFcDg referanslı üyelik linkim. üye olan / olacak tüm arkadaşlara teşekkürler
1 Milyon kullanıcı olmuş ve ödüller yarı yarıya düşmüş. 5 milyona kadar her 1 milyonda yarı yarıya düşecekmiş
-tıkla ve üyeliğini oluştur. ( 0zFcDg ayrıca ref kodu fakat linkten üye olmanız yeterli )
-72 saat içinde ödüller geliyor
- Alınan ödüller 90 gün kilitli kalacak ve kilit süresini başlatmak için alım-satım yapmak gerekiyor. trx gönderebilirsiniz bununla hemen trx/usdt paristesinde al sat yapıp tekrar paranızı çekebilirsiniz. Site min 172 trx kabul ediyor. Bot ya da robot olmadığınızı tanıtmak için yapılan işlemdir bu.
- Etkinlik 20 Ocak - 20 Şubat Arası
full kyc şart değil. basic seviye 1 yapabilirsiniz ad-soyad-tc yeterli. telefon doğrulama şu an devre dışı. 2fa açın. mail doğrulama zaten açık oluyor. borsadan çekim şifresi belirleyin. üyelik şifresi ile aynı olamıyor. ona göre belirleyin ve aklınızda tutun. trx yatırım ve çekim işlemlerin hiç bir sorun yaşamadım kısa sürede hesaba geçiyor.
yardım isteyen soru sorabilir. herkese bol kazançlar
finish.com.tr 175/45 - 100/25 ind. + iyzico %10 iade
Arkadaşlar finish.com.tr sitesinde indirim kodları her zaman oluyor fakat bir de iyzico hesabına giriş yapıp bu şekilde ödediğimizde anında %10 iyzico hesabımıza iade ediyor. çekilebilir mi bilmiyorum ama, başka bir alışverişte kullanılabilir. normal fiyatları yüksek olsa da, indirimlere zaten uyguna geliyor, böylece çok uyguna gelmiş oluyor.
500 kişi ile sınırlı yazıyor. sayı az, riske girer misiniz bilmiyorum ama, bilgilendirmesi benden. ben az önceki alışverişimde iade aldım. anında hesaba yansıdı. alışveriş öncesi uygulamasını indirim kayıt oldum, mail doğrulaması yaptım.
Başvuru Koşulları ve Genel Bilgiler
- Kampanya 18.01.2022 – 31.01.2022 tarihleri arasında shop.finish.com.tr'de iyzico ile öde üzerinden yapılacak alışverişlerde %10’u kadar TL kazanımı şeklindedir.
- Kampanya kapsamında bir kullanıcı maksimum 30 TL kazanabilir.
- (Örneğin, ödeme tutarı tek seferde 200 TL ise %10 tutarı olan 20 TL kazanılırken, ödeme tutarı 350 TL olduğunda maksimum limit dikkate alınarak 30 TL kazanılır.)
- Kampanyadan verilecek ödül 500 kişi ile sınırlıdır. 500 kişiye ulaşıldığında iyzico kampanyayı bitiş süresinden önce bitirme hakkına sahiptir
- Kampanyadan, kampanya dönemi boyunca iyzico ile öde üzerinden yeni üye olarak veya halihazırda iyzico üyesi olup ödemesini tamamlayan her bireysel müşteri 30 TL limitine ulaşana kadar birden fazla kez faydalanabilir.
- Hediye tutarlar iyzico ile öde üzerinden ödemenin gerçekleştirildiği aynı gün içerisinde kişinin iyzico hesabına yatırılır ve müşteri bilgilendirilir. iyzico uygulamasından hediye bakiye tutarı kontrol edilebilir ve kullanılabilir. Telefonunuzun uygulama merkezine (App Store, Google Play vb.) girerek iyzico uygulamasını indirebilirsiniz.
- Taksitli ve peşin işlemler kampanyaya dahildir. Ödül kazanmaya hak kazanan işlemlerin iptal veya iadesi durumunda hediye edilmiş bakiye geri alınır veya ödül yüklemesi yapılmaz.
- Kampanya kapsamındaki üye işyerleri, çalışanları ve birinci derece yakınları ilgili üye işyerindeki ödemelerinde bu kampanyadan faydalanamaz.
- iyzico kampanya koşullarında değişiklik yapma haklarını saklı tutar.
Teknosa bingo hediye çeki (3000/250-3000/500)
|
TV için Voltaj Regülatörleri tavsiye
Arkadaşlar merhaba. yeni aldığım tv için ürün bakıyorum. yaptığım kısa araştırmalar sonucunda, aslında akım korumalı prizlerin pek işe yaramadığını, sadece yüksek voltajdan koruduğunu ve bizim için asıl tehlikenin düşük ve dalgalanan montajda olduğunu öğrendim. Bunu önlemek için de ya ups ya da regülatör gerekliymiş. regülatörler gerçekten işe yarar mı ve almamız gerekiyor mu?
Bu iki ürün arasında kaldım. hangisi özellik açısından daha iyidir teknik olarak ve bana yeterli gelir. kullanan var mı bu ürünlerden ?
https://www.hepsiburada.com/tuncmatik-reguline-600va-300w-roleli-regulator-tsk2918-p-BD800940
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.156
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 44.608 (Bu ay: 331)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.227 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar