Guvenilir Anakart tamircisi önerisi
|
Ekran kartı type-c'den otomatik görüntü vermiyor
MErhaba arkadaşlar. Laptopa type-c/display port kablosu taktım. Laptopu açınca ekran kartı otomatik olarak typec kablosu takılı iken görüntüyü aktarmıyor. illa takıp çıkarmam lazım. Bunun çözümünü bilen var mı acaba
Yurtdisindan elektronik kac adet urun gelir
|
Asus X670e-f nasil anakart ?
|
Cumhuriyeti Biz Boyle Kazandik
29 Ekim 1933 günü eski Uşak Devlet Hastanesi’nin bulunduğu Dörtyol (Yazı) semtinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı töreni sırasında kaydedilen fotoğrafta, yöresel kıyafetleriyle ellerinde Türk bayrakları ve cephanelerle Kurtuluş Savaşı’nda verilen mücadeleyi temsil eden geçit için hazırlanan vatandaşlar görüntülenmiş.
Bu fotoya bakinca cidden keske o zamanda yasasaydik diyorum ve suan mahcup hissediyorum. Bu foto beni hep etkiliyor her gordugumde
Secimde sececek birinin olmamasi
Acikcasi kusura bakmayinda kimse secilecek biri degildi. Turk siyaseti bence lider secimi olarak kilide girdi secilecek birisi bana gore suan yok. Mansur yavas risk alamiyor otoriteye karsi cikamiyor korkan ve risk alamayan birisi, ekrem imamoglu da birsuru hata yaparak hatta kendi eli ile medyaya malzeme vererek kendi kariyerinde hatalar ile insanlarin aklina kazindi. hdp ile ziyaret goruntuleri vs oldu medyada.
Chp felan asla kazanamaz, anadoluda bir karsiligi yok.
valla koca ulkede secilecek biri yok. Bu arada selcuk bayraktar bence rte yerine gececek diye dunusuyorum ileride. rekor oy ile de secim kazanir siyasete girerse.
Secmen kafa yapisini cozemeden secime gitmek
|
KK kazanamazsa suclu kim olucak ?
|
Razer 14 2021 Rtx 3080 5900hx ?
|
Kac gundur +9 sorunu cozulmedi
|
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 47.245
İkinci El Bölümü Mesajları: 334
Konularının görüntülenme sayısı: 1.089.518 (Bu ay: 4.577)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23.758 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic