Yarbay
30 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme
Toplam: 322 (Bu ay: 0)
Gönderileri

satıcı vestel kurumsal mağaza yani kendisi. rica ediyorum çöp vs yazmayın illa birilerinin işini görecektir. muadili gm22 3000 tl civari

Vestel Venus E5 32 GB  (1749 TL )
Android telefona dizi izleme sitelerinden nasıl indirme yaparız ?
Az önce bu SMS geldi. Yılbaşından sonra taşımıştım benden alamadığını telekoma aldırmaya çalışıyor.Bu durum yasal mıdır ???

2019 yilinda devlete sizin adiniza odenmis olan Telsiz Kullanim Ucretinin tarafinizdan tahsil edilemeyen 23,99 TL lik kismina iliskin borc bilgileriniz, numaranizi tasidiginiz isletmeciye bildirilecektir. KVKK'nin 11. maddesi kapsamindaki haklarinizahttp://vftr.co/gp 'den ulasabilirsiniz. B003
Merhaba arkadaşlar, elinde bu cihaz olan arkadaş aygıt yöneticisinden bu cihazın ses kartı modeline bakabilir mi acaba?
format attım ama ne yaptıysam ses kartını kuramıyorum. sitesindeki driver larda ses kartı yok. programlarda bulamıyor. alet sessiz kaldı
Merhaba. Apple batarya ömrüne bağlı işlemcileri yavaşlattığını açıkladı. 6s 7 ve se de geçen sene getirdi diyor bu özellik, peki tam olarak hangi ios sürümde oldu acaba bilgisi olan varmı? Kaynaklarda bilgi edinemedim malesef
Online yemek siparişlerine 25₺ kadar indirim

Yılbaşına kadar devam.

Kilolara dikkat
Merhaba. Dün n11 den mi band 2 sipariş ettim sabah eline ulaştı. Kutuyu açtım şarj ettim kullanmak için koluma taktım ve iphone ile eşleştirdim ama adımları saymıyor. 10 adım saydı be kaldı. Uygulamayı sildim cihaz tekrar baştan saymaya başladı bu seferde 16 adım saydı ve kaldı. Ne yapmam gerekiyor acaba? Cihazmı sorunlu dersiniz?
Merhaba ios 10.2 da 2 whatsapp kullanmam gerekiyor, androidte disa isimli uygulama ile direk kullanabiliyorsuk ama ios ta bu uygulama yok. Nasil kurabiliriz acaba??
2007 model Doblo sahibiyiz bir süredir. aracı 40binde dayımdan satın aldım. Kilometre'dende anlaşılacağı üzere araç genelde kapı onunde duruyordu. Aldıktan bir müddet sonra lpg taktırdık. Şu an lpg li şekilde mutlu mesut kullanıyoruz çok şükür.

Konuyu açma sebebim ne zaman lpg almaya gitsem pompacı görevliler inatla mazot kısmına yönlediriyor bizi
Yüzde 90i ilk defa lpg li doblo gördük diyor. Gerçekten bu kadar azmı piyasada lpg li doblo?

bu arada merak edenler için yakıt tüketimini yazayım. İstanbul şehir içinde ortalama 9-10 litre. şehir dışında 7-8 litre arası yakıyor
Merhabalar. 2.el bir acer pc aldım. Bataryayı taktığım zaman açma düğmesine basınca güç işiği yanıp sonuyor ama pc açılmıyor. Bataryayı çıkarınca pc açılıyor. Acaba batarya ömrü dolduğu içinmi böyle? yeni bir batarya alsam sorun çözülürmü
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Otomobil
Fiat
Mobil cihaz
Nokia
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PSP
Notebook
Lenovo
Dünyadan Futbol
Kastamonuspor
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.073
İkinci El Bölümü Mesajları: 86
Konularının görüntülenme sayısı: 72.853 (Bu ay: 933)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.666 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.