Yarbay
07 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
27 üye
Görüntülenme
Toplam: 84 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Twitter , donanimhaber mobil ve tapatalk kullanıyorum , birde whatsapp var sizce hangisini kullanmalıyım

not: cepnet 250 mb olan
Evet söylüyorum, forvetleri gol atamayan, defansları kendi kalesine gol atan , kanatları zaten olmayan bu takım şampiyon olamaz !

totem denemesidir !!!
Fenerbahçeli Avukatlar Derneği, Burak Yılmaz için savcılığa ve Türkiye Futbol Federasyonu'na suç duyurusunda bulunacak.

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği, Trabzonspor-Galatasaray maçı için suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Milliyet'in haberine göre; Burak Yılmaz'ın geçen hafta içinde sarı-kırmızılılar ile buluşmasının yanında Tolga Zengin'in gollerini de şüpheli bulan sarı-lacivertliler, Trabzonsporlu futbolcuların da isteksiz olduğunu ve anormal hareketler yaptığını belirttiler. Fenerbahçeli avukatlar ayrıca Futbol Federasyonu'na da başvuracak.

kaynak :http://www.sporx.com/futbol/superlig/superfinal/suc-duyurusunda-bulunacakSXHBQ278083SXQ
evt saat 20.00 16.04.2012 pazartesi
http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/40585/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/PlayOff-Paketi

play off maçlarını satın alıyorsun derbi bedava fena değil gibi sadece paylaştım , yoksa lig tv den nefret ederim
sezon başı lig tv yi iptal ettirdim şimdi derbide dut gibi kaldım, sizin bildiğiniz veya gideceğiniz bi yer var mı beraber gidelim hatta

Fatih Terim’in yardımcıları Ümit Davala ve Hasan Şaş 20’şer bin lira maaş alırken, Hagi’nin eski yardımcısı 70 bin lira kazanıyordu. Kerimoğlu, rahatsızlık veren bu durum karşısında yeni mukavele istedi ve ücretini 20 bin liraya indirtti.

G.Saray formasıyla Türk futbolunda tarih yazanlar, fedakarlıkları ile bir kez daha taktir edildi… UEFA Kupası’nı sarı kırmızılı takımın kazanmasında alın teri döken Tugay Kerimoğlu, Ümit Davala ve Hasan Şaş forma aşkını bir kez daha gösterdi, “G.Saray’da para konuşulmaz” geleneğini günümüze tekrar taşındı.

Fatih Terim’in “Eski futbolcularımla çalışacağım ve onları yetiştireceğim” sözleri sonrası Ümit Davala ve Hasan Şaş soluğu Florya’da aldı. İki genç teknik adam, yönetim ile para konuşmadı. Sözleşmeye aylık 20 bin TL karşılığında imza attı. Kadrosunda bir çok yıldızı barındıran Galatasaray’da ikilinin aldığı ücret takımın büyük kısmının maç başına aldığı ücretten daha düşük olması ise dikkat çekti!..

Yeni mukavele yapıldı

Ümit va Hasan’dan sonra fedakarlık sırası Tugay’a gelmişti. Adnan Polat döneminde G.Saray Futbol Akademisi’nin ve alt yapısının başına getirilen eski yıldız, geçen yıl Rijkaard’ın gidişi ile A Takım’da Hagi’nin yardımcılığına getirilmiş, aylık 70 bin liraya imza atmıştı.

Teknik ekipte yaşanan değişiklik sonrası yönetim, Ümit ve Hasan’a 20’şer bin lira verirken, Tugay’ın 70 bin lira alması problem ollmuştu. Bu durumu hisseden Tugay Kerimoğlu geçtiğimiz hafta yönetimine mukavelesinin iptali için başvurdu. Yönetim de yeni bir sözleşme yaptı ve aylığını 20 bin liraya indirdi, rahatsızlığı da ortadan kaldırdı.

helal olsun tugay abiye .

kaynak:http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/bir-kalemde-600-bin-tlden-vazgectiSXHBQ246187SXQ
evt beyler bayanlar hadi haxball atalım başlarım şampiyonuna

isim:DH-gs1905
şifre: gs-dh
konu karamsarlıktan kurtulup biraz toz pembe moda sokmak amacıyla açılmıştır. Bende bıktım artık takıma küfretmekten diyenler burada takımın iyi yönlerini (varsa :)) kendilerince paylaşsınlar

bence takımın güzel yönü :

hiç unutulmayacak bir lig yaşadık daha beteri olmaz heralde
başlıkta belirtildiği gibi 2011 in ilk AV-Comparatives testi

1.trustport
2.F-secure
3.Bitdefender
4.avira
5.e-scan
6.kaspersky
7.Mcafee
8.g-data
9.avast
10.Panda

not: avast ve g-data fazla yanlış alarm yüzünden bu kadar alttalar

küçük notlar :
testlede avg avast ve aviranın free sürümleri kullanılmış avastın 5.1.889 sürümü kulanıldığı ancak koruma anlamında 6.0 dan bir farkı olmadığı söyleniyor

öneriler :avast ve aviranın yüksek yakalama(sezgisel) oranında kullanılması öneriliyor

Şahsi görüşüm avast bu işi çok ilerletti false alarmı takmam diyorsanız kurun ve unutun yı boyu övülen Norton standarta kadar düşmüş durumda
Comodo neden halen bu testlerde yok anlamadım.

http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_od_feb2011.pdf
Hakkında
Forum İmzası:

İfrat tefritsiz olmaz.
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Jeep
Oyun Platformu
PC
Steam
kaleci07
TV
LG
Klima
Klima
Ses Sistemi
Ses Sistemi
Ses Sistemi
Logitech
Tablet
google
GPS, Navigasyon
syngic
Dünyadan Futbol
GS
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.802
İkinci El Bölümü Mesajları: 161
Konularının görüntülenme sayısı: 124.167 (Bu ay: 188)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.822 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.