Şimdi Ara

Dünya standartlarında 1 Gbps'e varan internet ayda 199,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkemizde internet hızı düşük seviyelerde kalmasına karşın TurkNet, 1.000 Mbps’ye varan eşit yükleme/indirme hızıyla dünya standardını yakalayan TurkNet GigaFiber interneti uygun fiyata satmaya devam ediyor. Müşteriler 1 Gbps’e varan hızdaki interneti taahhütsüz, kotasız ve özgür bir şekilde kullanabiliyor.

TurkNet, herkesin TurkNet GigaFiber ile tanışması için sınırlı süreli bir kampanya başlattı. GigaFırsat ile TurkNet GigaFiber’e yeni katılan aboneler ilk 6 ay boyunca 299.90 TL yerine 199.90 TL ödüyor.

Ayrıca Bkz.Speedtest'in 2023 ikinci çeyrek sonuçlarına göre TurkNet birinci

TurkNet GigaFiber nerede var?

Sınırlı süreliğine geçerli bu avantajlı fiyattan yararlanmak için adresinizde TurkNet GigaFiber altyapısı bulunması yeterli. İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli (Gebze) ve Bursa’da oturan ve adresinde TurkNet GigaFiber altyapısı bulunan şanlı kullanıcılar bu kampanyaya katılabilecek.

Mevcut TurkNet aboneleri için 199,90 TL'ye kullanma fırsatı

TurkNet, mevcut abonelerin ayda 199.90 TL’ye bu kampanyadan yararlanabilmesi için arkadaşını getir kampanyası başlattı. Akradaşını TurkNet GigaFiber’e getiren kullanıcılar, 6 ay boyunca 299,90 TL yerine 199,90 TL üzerinden faturalandırma avantajı yakalıyor. Arkadaşınız GigaFiber altyapısında değilse üzülmeyin. Arkadaşınız TurkNet’li olduğunda her ikiniz de 1 ay bedava internet kazanıyorsunuz.

Adresinizde TurkNet GigaFiber olup olmadığını öğrenmek için: GigaFiber Altyapı Sorgulama

• Ne kadar zamlanırsa zamlansın yine ucuz ama altyapısı olmayan bir internetin reklamını yapmak mantıksız. Altyapı getirdiniz de biz mi bağlatmadık?

Şuan Tük Telekom 500 mbit kullanıyorum, bağlatırken 2 yıla Türknetin kendi altyapısı da gelecek demişlerdi, 2 yıl geçti taahhüt bitecek Türknetten ses seda yok.

En iyisi turk telekom fiyatlar bir tık yüksek ama kafan rahat arıza kaydı açtım ertesi gün öğlen 1 de geldiler düzelttiler sorunumu. 2 sene taahüt imzalıyorsun zam yok 2 sene içinde. Turk net her 4 ayda bir zam yapıyor. Turk telekomda da artık 100 200 500 mbps internet paketleri mevcut öyle bin tl falan da değil karşılanabilecek bir bedel eğer yüksek hızlara ihtiyacınız var ise...

• Yılda 2,3 kez zam yapıldığını da yazsaydınız. Tutarsızlık diz boyu

• PoyrazNET'e geçtim kafam rahat. Sorunsuz bir deneyim sunuyor.

• Ne kadar zamlanırsa zamlansın yine ucuz ama altyapısı olmayan bir internetin reklamını yapmak mantıksız. Altyapı getirdiniz de biz mi bağlatmadık?

Şuan Tük Telekom 500 mbit kullanıyorum, bağlatırken 2 yıla Türknetin kendi altyapısı da gelecek demişlerdi, 2 yıl geçti taahhüt bitecek Türknetten ses seda yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turknetin reklamından kaç para alıyorsunuz be reklama doyamadınız

• Altyapısının bir avuç yerde olduğunu da yazsaydınız haberinize pardon reklamınıza

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • senede 3-5 kere zam yapıldığını bilmeyenler için ucuz tabi  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle altyapının her yeri kapsayacak şekilde yaygınlaşması lazım. Ayrıca taahhütsüz olma olayını da bir çıkar bir kar potansiyeline çevirmemek lazım. Neden taahhütsüz çünkü taahhütlü olsa mesela ttnet gibi (aldım 2 yıl boyunca 154 tl ye 35 mbit kullanıyorum) zam yapabilir mi.? Yapamaz taahhüt olmayınca ohh ne güzel dünya. Maliyetler arttı yok ttnet zam yaptı yok o oldu yok bu oldu yok enflasyon yok vs vs bas zammı. fiyatlar sürekli güncel. Her şey bahane karlar şahane. Neymiş taahütsüzmüş iyi de bunun son kullanıcıya yani bize ne faydası var.? İnternet bu ve insanlar hayatları boyunca kullanıyorlar/kullanacaklar. Taahhüt versen nolacak vermesen nolacak.

• yani siz taahhütsüz olma olayını tüketicinin yararı için degil şirket karınızı/gelirinizi maksimize edebilmek için kullanıyorsunuz. Çünkü fiyatlar sürekli güncel olunca karlar da sürekli güncel oluyor değilmi sevgili türknet ailesi :)))

• Yahu adresime fiber altyapı gelmesi için talepte dahi bulunamıyorum, şehrin merkezinde oturuyorum.

Daha ne diyeyim ya. 2024 yılında hala ADSL, hala telefon kabloları! Yazık günah be.

• 1000 Mbps hız yakında adresinizde, kaçırmayın!
    10 kat daha hızlı 1000 Mbps indirme ve yükleme hızına sahip GigaFiber altyapısını 6-8 hafta içinde evinizde kullanma fırsatını kaçırmamak için şimdi 100 Mbps hız ile abone olun!

Bunun doğruluğunu kim teyit edebilir? Bölgemde çalışma olduğu anlamına mı geliyor?

• öff sıktınız artık

• Sanki heryer de var da reklamını yapıyolar 1Gbps diye gelin bağlayın diyince 100Mb destekliyor hattınız .

• Artizt kullanıcısına yanıt
    Başlığa ISS adını da yazmamışlar, görüp kaçmayalım diye :)
    Zekice yalnız, takdir ettim.

• Twitch, youtube yayıncısıysanız bedava. Eve kadar çekilen fiber de hediye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 15 Eylül 2023; 17:46:18 >
  • altyapı yok

• evde 100mbit fiber var, adres kontrolü yaptım turknet max 16mbit adsl veriyor

• Altyapı planı varmış yapında kullanalım

• Turknet pişmanlıktır denendi onaylandı, allahtan taahhüt yokte hemen kurtuldum sakın kullanmayın.

• Türkiye nin yüzde 99 unda olmayan bir hizmetin reklamı. Sesli güldüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.