|
Bildirim
Turknetin reklamından kaç para alıyorsunuz be reklama doyamadınız
|
Altyapısının bir avuç yerde olduğunu da yazsaydınız haberinize pardon reklamınıza
|
senede 3-5 kere zam yapıldığını bilmeyenler için ucuz tabi |
Ne kadar zamlanırsa zamlansın yine ucuz ama altyapısı olmayan bir internetin reklamını yapmak mantıksız. Altyapı getirdiniz de biz mi bağlatmadık?
Şuan Tük Telekom 500 mbit kullanıyorum, bağlatırken 2 yıla Türknetin kendi altyapısı da gelecek demişlerdi, 2 yıl geçti taahhüt bitecek Türknetten ses seda yok. |
Başlığa ISS adını da yazmamışlar, görüp kaçmayalım diye :)
Zekice yalnız, takdir ettim. |
öff sıktınız artık
|
Sanki heryer de var da reklamını yapıyolar 1Gbps diye gelin bağlayın diyince 100Mb destekliyor hattınız .
|
Türkiye nin yüzde 99 unda olmayan bir hizmetin reklamı. Sesli güldüm.
|
En iyisi turk telekom fiyatlar bir tık yüksek ama kafan rahat arıza kaydı açtım ertesi gün öğlen 1 de geldiler düzelttiler sorunumu. 2 sene taahüt imzalıyorsun zam yok 2 sene içinde. Turk net her 4 ayda bir zam yapıyor. Turk telekomda da artık 100 200 500 mbps internet paketleri mevcut öyle bin tl falan da değil karşılanabilecek bir bedel eğer yüksek hızlara ihtiyacınız var ise... |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
senede 3-5 kere zam yapıldığını bilmeyenler için ucuz tabi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 15 Eylül 2023; 17:46:18 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |