Disk balata değişim işçilik ücreti hk.
-
-
başka ustalara da sorun.. tek bir ustaya bağlı kalmayın.
_____________________________ -
selamlar başka ustaya da sorun
bakalım fiyatlar ne durumda
ortalama bir rakam çıksın ortaya..
Birebir aynı işlemi 2000 tl işçilik ile yaptırdım 1 ay önce. 2019 Fiat Egea, Ankara Başkent Sanayi. Parçaları kendim parçacıdan aldım. Parça dahil değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Bir kedim bile yok...[/url] -
Ben 4 tane balata değişimi için geçen sene bı yere gitmiştim 4000 TL dedi. Başka bir yere sordum 1000 liraya halletti.
4000 lira diyenin birine 4000 lira borcu vardı heralde beni yolacaktı ayaküstü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 31 Ağustos 2025; 12:5:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam bana aşırı geldi bu fiyat. Kesinlikle başka ustalara da gidin sorun zaten araç özelinde bir tamirat tadilat olmayacağı için çoğu usta bu işlemi yapabilir diye düşünüyorum
Ben 2500 liraya ön iki amortisörü değiştirttim. Hemde macpherson ...
Elinde internet var. Google haritalara frenci yaz. Git frencide yaptır. Hem daha ucuza yaptırırsın hemde fren testi yapar.
frencide ön balatlar için 250 lira işçilik verdim, parçaları muhtemelen siz aldınız sadece işçilik verecekseniz belki bu yüzden fazla istemiş olabilir parça ondan şekilde fiyat da alsanız bakalım o zaman kaça geliyor
İşcilik normalinden fazla
Belki işciliği iyidir 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Marka model de fiyata etkili;
Yağ değişimi sırasında tükana gelen Nissan Juke arabaın ön disklerini çıkarabilmek için tekerlerin önündeki tampon demirini vura vura yarım saat urgaşarak çıkarabişmişti...
yetkılı servisten de fiyat alın bence.
_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Fiyat fazla geldi, başka yerlerden fiyat almanızı tavsiye ederim.
Merhabalar, bugün ön disk ön balata ve arka balatayı değiştirdim. İşçiliğe 3500 tl para verdim. Ekstra olarak arabanın silecek suyu motorunu ve sileceklerini de değiştirttim. Araç megane 4, belki birinin işine yarar fiyatları da yazıyım. TRW Disk 4200 tl, ön balata trw 1100 tl, arka balata elektrikli ferodo 800 küsür tlydi.
Sanayi artık ustalıkla değil, fırsatçılıkla anılıyor. Bugün bir "usta", balata değişimi için 4.000 TL fiyat verdi. Evet, sadece balata için! Bu rakamı duyunca insan, servisin 10.000 TL istemesini bile haklı buluyor.
Tornavida tutmaktan aciz, işin ehliyle uzaktan yakından ilgisi olmayan insanlar piyasayı doldurmuş. Elini veriyorsun, kolunu almaya kalkıyorlar. Ustalık sıfatını kullanıyorlar ama ne iş ahlakı var, ne de bilgi.
Sanayi resmen bir bataklığa dönüşmüş. Gerçek ustaların adı bu açgözlü, iş bilmez tipler yüzünden lekeleniyor. Ne yazık ki işini düzgün yapanlar, bu fırsatçıların arasında kayboluyor.
Allah bu gözünü para bürümüşlere fırsat vermesin. İşini hakkıyla yapan ustaların da yolunu açık etsin._____________________________ -
2-3 saatlik bir işlem olacağı göz önüne alınırsa 2.000 TL işçilik makul görünüyor.
Otopratik gibi yerden fiyat alin
4200 lira fren diskine para mı verilir. Şaka gibi ya 2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bosch fren balata disk alırdım üstüne adama taktırırdım 4200.lira verirdim parayı kolay kazanan kolay harcıyor demekki..
Hocam bosch diskleri hakkında pek iyi yorumlar yoktu. 2000 bin tlye bosch diski alıp 2 yıl sonra değiştirmektense biraz daha kaliteli tercih ettim.
4000 lira diyenin birine 4000 lira borcu vardı heralde beni yolacaktı ayaküstü |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt