Binbaşı
09 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 77 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Arkadaşlar merhaba. 2015 polo sahibiyim. En son 4 5 gün önce kullandığım aracın bugün orjinal anahtarı çalışmadığını fark ettim. Kumandanın pilini değiştirdim fakat hala çalışmıyor. Üzerindeki kırmızı ışıkta yanmıyor. Sorun nedir sizce? Başına gelmiş olan var mı?

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle konu yanlış yerdeyse şimdiden özür dilerim. Birkaç ay önce aldığım laptobumu 3 gün önce yanlışlıkla yeniden başlattığımda güncellemeleri yükledi. O günden beri pil durumu hep sabit. %40 diyor fakat belirli bir süre geçmesine rağmen hep %40. Daha sonra pil bitince kendiliğinden kapanıyor. Daha önce böyle bir şey ile karşılaşan oldu mu? Çözümü nedir? Teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle konu yanlış yerdeyse şimdiden özür dilerim. Birkaç ay önce aldığım laptobumu 3 gün önce yanlışlıkla yeniden başlattığımda güncellemeleri yükledi. O günden beri pil durumu hep sabit. %40 diyor fakat belirli bir süre geçmesine rağmen hep %40. Daha sonra pil bitince kendiliğinden kapanıyor. Daha önce böyle bir şey ile karşılaşan oldu mu? Çözümü nedir? Teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba. Konu başlığında da yazdığım gibi yeni aldığım bilgisayarda ölü piksel çıktı. İade etmek istiyorum fakat iade seçenekleri olarak ne sevmeliyim? Kusurlu ürün seçince fotoğraf istiyor. Bildiğim kadarıyla tek piksel kusur sayılmıyor. Beğenmedim değip iade etsem alıcı ölü piksel görünce iadeyi kabul etmeyebilir mi?

Arkadaşlar merhaba. 2011 opel astra h otomatik benzinli araç sahibiyim. Geçen ay ilk defa ECN210111 ve ECN1345E hatası aldım. Ertesi gün ustaya gidip hataları gösterdim. Hata mesajını silip gaz kelebeğini temizlediler. Daha sonra yine 1345E oksijen sensörü hatası vermeye devam etti. Yine sildirdim yine devam etti ama bu hayatı verdiğinde araçta gaz yememe ve tekleme de devam ediyordu. Yani şöyle oluyor ışıklardan kalkıyorum 60 80 kmye çıkınca tekliyor sanki stop edecek gibi oluyor. En sonunda gidip oksijen sensörünü değiştirdim ama 3 gün sonra yine aynı hatayı verdi ve yine tekleme ve gaz yememeye devam ediyor arada. Herkes farklı bir şey diyor. Kimisi buji bobin diyor kimisi katalizör diyor. Bu ve bunun gibi sorun yaşayan oldu mu? Ne yapayım sizce? İlk aracım olduğu için gerçekten ne olduğunu bilmiyorum. Teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba. 2015 yılında 53bin kmde aldığım opel astra h otomatik aracımı pek kullanmadığım için 2017 yılında 57bin km de motor yağı, filtreler, ön fren ve triger kayisini değiştirdim. Aradan 2 yıl geçmesine rağmen şu an aracım 64bine yakın. 10 bin bakımı için daha 3bin km var. Sizce yağını, filtrelerini değiştirmeli miyim?
Arkadaşlar merhaba. 26. 03.19 tarihinde yetkili servise verdiğim iphone 6 cihazım değişim kararı ile değişti. Buraya kadar herşey güzel ama yeni gelen telefonda ekranın sağına dokununca çıt çıt sesi geliyor sanki yerine tam oturmamış gibi. Bu sorun sağ tarafta boydan boya var. Sizce ne yapmalıyım? Başına böyle birşey gelen var mi?
İyi günler 22 hs 11 modeli şohbenim 30 dereceye ayarladığim halde suyu daha fazla sıcaklıkta akıtıyor bir de birkaç saniyeliğine suyu kapatsam şohben durunca da tekrar soğuk akıyor sorunu nedir sizce ? Böyle bi durumla karşılaşıp sorununu çözen var mı?
Arkadaşlar iyi geceler dün arabayı yıkadım sonra da silerken farkına vardım ki kaputta sitedeki çocuklar sanırım çizmesiyle saç teli kalınlığında derin olmayan birkaç çizizk var bunları nasıl kapatabililirim ? Bir de aracımda kasko var mini onarım hakkımı kullanmaya gereak var mı hiç kullanmadım ve gün sonra yenileyeceğim kaskoyu
Arkadaşlar Erasmus için iyi niyet mektubu nasıl yazılır? Bunun hakkında bilgisi olanlar var mi ya da daha önce yazmış birisi var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.646
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.993 (Bu ay: 397)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 324 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.