Tek insan rejiminde kimse sorumluluk alamıyor...
Skandalı birinci elden okuyun:
1- AFAD Destek Gönüllüsüyüm.
2- AFAD tarafından ARAMA VE KURTARMA EĞİTİMİ ALAN GÖNÜLLERİZ biz.
3- Kısa mesaj ile çağırıldık ve depremin olduğu gün Antalya’dan 4 otobüs yola çıktık.
4- Sabaha karşı saat 05.54 de Hatay İl Afet Acil Yardım Müdürlüğü merkezine ulaştık. Bize araçları terk etmemizi ve beklememizi söylediler. Diğer gönüllü taşıyan otobüslerde orada idi. Neden göreve gitmediklerini sorduk. Gece 12:00’dan beri beklediklerini ve bekleyin dendiğini söylediler.

Can Dündar, Sözcü Gazetesi, İsmail Saymaz, Sedat Peker, Birgün Gazetesi, Barış Yarkadaş, Halkların Demokratik Partisi (HDP), Erk Acarer, soL Haber, Onedio, Barbaros Şansal, Kemal Özkiraz ve Eren Keskin’in de aralarında olduğu hesaplar hakkında mahkemelerin verdiği erişimin engellenmesi kararları bulunuyor.
Bu kararların uygulanması Twitter tarafından reddediliyor. İktidar, Twitter’ın erişimine getirdiği kısıtlamalarda bu mahkeme kararlarının uygulanmamasını gerekçe gösterdiği belirtiliyor.
Adıyaman da halk Ulaştırma Bakanına Tepki Gösterdi..

Hatay Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz kendilerine gelen yardımlara el konup başka bir yere gönderildiğini söyledi. Eryılmaz, "Yardım ekibi geldi, yardım ekipmanına el konuldu. Antakya’nın girişinden başka bir yere yönlendirildi" dedi.
AFAD'tan 48 saattir hiçbir yardım alamadığını söyleyen Hatay Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz , "Yardım ekipmanlarına bile el konuldu, başka bir yere gönderildi" dedi.
BUNLAR NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR? TÜM HATAYI GÖZDEN Mİ ÇIKARDI BUNLAR?
NASIL OLUYOR BU?
HANİ GAZ PATRONUYDUK???
Bakan Dönmez: Türkiye, Umman'dan yıllık 1,4 milyar metreküp gaz alacak
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin 10 yıl süreyle Umman'dan yıllık 1,4 milyar metreküp gaz tedarik edeceğini bildirdi.
ulan bu akapelilerin hayatı yalan palavra üzerine kurulu..
hani bir hırka bir lokmaydı?
SÜLEYMAN SOYLUNUN YAPTIĞI SUÇ DEĞİL Mİ?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Tek parti iktidarında Kuran-ı Kerim okumak yasaktı” sözlerine Tarihçi Sinan Meydan, Elmalılı Hamdi Yazır’ın tefsirini paylaşarak yanıt verdi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Tek parti iktidarında Kuran-ı Kerim okumak yasaktı” sözlerine yanıt Tarihçi Sinan Meydan’dan geldi.
Sinan Meydan, Elmalılı Hamdi Yazır’ın tefsirini paylaşarak şunları söyledi:
“Kuyruklu yalan!
Bir:
"Kuran okumak yasaktı!" dediği dönemde CHP hükümeti, Elmalılı Hamdi Yazır'a Kuran tefsir ettirdi,bu tefsir 1935'te 9 cilt olarak bastırıldı.
Tek parti döneminde devlet Kuran tefsir ettirdi, bastırdı,halka sundu.”
Şimdi dezenformasyon yasasına göre yalan haber yaymak suç ise süleyman soylu suç işliyor. ee madem böyle bir yasa çıktı hadi işletsinler de görelim.
Bir siyasinin bornozla dolaştığı evin adresini verdi
Organize suç örgütü kurduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker’in yakın adamı olarak bilinen, "Deli Çavuş" isimli sosyal medya hesabından 11 tweet paylaştı.
akapeliler gene 3,5 atar artık...
Farming Simülatör 19 Mavi Ekran..
farming simülatör 19 oynarken sürekli mavi ekran hatası oluyor. bilgisayar baştan başlıyor. bazen de save dosyası siliniyor. ve bu sadece bu oyunda oluyor. başka hiç bir oyunda olmuyor. olay görüntüleyicisini açtığımda
Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x0000000a (0xffffec8980d81734, 0x0000000000000002, 0x0000000000000001, 0xfffff8010f281f05). Döküm şuraya kaydedildi: C:\Windows\MEMORY.DMP. Rapor Kimliği: 00000000-0000-0000-0000-000000000000.
bu hatayı alıyorum. nedeni ne olabilir sizce? cevaplar için şimdiden teşekkürler..
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 323
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 171)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.245 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic