Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (732. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade-Altug

Dostlar aşağıdaki ürünleri şu şekilde kullanıyorum
    Whey gold : Sabah 1 ölçek yarım yağlı süt ile.
    Bcaa : Spor öncesi Yarım ölçek.Sebebi ise Amino asitin içindeki değerlerin 3üyle bcaadakiler birleşince 5 gr yani 1 ölçek ediyor.
    Creatine : Spor öncesi 1 ölçek alıyorum (1 ay sonra 1 hafta ara veriyorum )
    Amino asit : 3 Spor öncesi - 3 Spor sonrası.
    Hydro whey spor sonrası 1 ölçek.
    Sukrax hediye geldi onları kullanmıyorum.

Benim merak ettiğim 2 şey var.
    1.si bcaa ve amino asit alımı abartılı olur mu ? Değerlerini toplayıp alıyorum.
    2.Amino asit + protein tozu + creatine aynı zamanda alıyorum.Ne kadar doğrudur ?

Bunların yanında günde sabah en az 3 yumurta. Öğlen 1 dardanel ya da tavuk.Spor sonrası tavuk ya da et.Yatmadan önce lor peyniri yiyorum.Günlük yeme ihtiyacımı besinlerden alıyorum.Bunlar tamamen spor günleri ekstra takviyelerdir.

Umarım abartmıyorumdur :D

### DH Body Builders ###

Akıl var mantık var şimdi...

Ne oldu , Neden öyle dediniz ?

Asus K53SV-SX1006V | ASUS RT-AC68U | Sony Xperia Z | PSP | WD Tv Live | Sony Dav Dz 840 Ev Sinema Sistemi | Logitech X-530 | Logitech H800 Headset | Logitech z506 | Sennheiser CX350 | Beats Pro MOONSTER | Logitech G700s Gaming Mause | Logitech g510s Gaming Keyboard | Logitech g930 Gaming Headset | Logitech Anywhere MX Mause
  • quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

quote:

Bcaa : Spor öncesi Yarım ölçek.Sebebi ise Amino asitin içindeki değerlerin 3üyle bcaadakiler birleşince 5 gr yani 1 ölçek ediyor.

2.Amino asit + protein tozu + creatine aynı zamanda alıyorum.Ne kadar doğrudur ?

Bunların yanında günde sabah en az 3 yumurta. Öğlen 1 dardanel ya da tavuk.Spor sonrası tavuk ya da et.Yatmadan önce lor peyniri yiyorum.Günlük yeme ihtiyacımı besinlerden alıyorum.Bunlar tamamen spor günleri ekstra takviyelerdir.

### DH Body Builders ###

abartmıyorsunda o ürünlerin hakkına vererek yemeye çalış. kalorisi kalorisine proteini proteinine hesapla öyle ye.

Nasıl mesela ?

Asus K53SV-SX1006V | ASUS RT-AC68U | Sony Xperia Z | PSP | WD Tv Live | Sony Dav Dz 840 Ev Sinema Sistemi | Logitech X-530 | Logitech H800 Headset | Logitech z506 | Sennheiser CX350 | Beats Pro MOONSTER | Logitech G700s Gaming Mause | Logitech g510s Gaming Keyboard | Logitech g930 Gaming Headset | Logitech Anywhere MX Mause
  • quote:

### DH Body Builders ###

iyide karbonhidrat hic yok beslenmende gelisimi unut bu sekilde.kacinci ayiniz birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika gibi dünyanın diğer ucunda değil de Türkiyede yaşadığını varsayarak yazıyorum ki protein7 den alışveriş yapmış olduğunu görüyorum bu durumda Türkiye'desindir. Velhasıl konuya mesaj attığın saate dikkat çekmek istiyorum, sabah 5 gibi yatarsan bu spordan birşey bekleme. Antrenman ve beslenme kadar önemlidir uyku.

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

üstatlarım sizlere bir sorum olacak;

ben cılız göbekli memeli biriydim 3 aydır p90x yapıyorum ve bitmek üzere yağların çoğundan kurtuldum bel 85,5 dan 74'e düştü göğüs 95 ten 89'a düştü şimdi az birazda olsa göğüste ve belde yağ kaldı, sizce ben yağ yakımına devam mı etmeliyim yoksa hacim çalışmalarına mı başlamalıyım ( cılızım halen zayıfladığım için daha da cılız oldum omuz hariç )

????

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

### DH Body Builders ###

Akıl var mantık var şimdi...

Ne oldu , Neden öyle dediniz ?

Vucuda bu kadar islenmis madde ssokmak ne kadar mantikli sizce? İsi bu raddeye getirmekle vucudunuza yazik edersiniz bence, kim ne derse desin inanmayin dogal degil bunlar...

### DH Body Builders ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 9 Mayıs 2013; 11:18:44 >

Orijinalden alıntı: bynoun

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

başladım bugün spora. ilk günümde boş barları kaldırıp indirdim Ama çok hafif kaçtı bana. Göğüs + biceps yazdı bugün programıma. Antrenman sonu neredeyse hiç yorgun değildim sadece biraz terledim. Hocaya dedim ama ilk hafta böyle takıl dedi. İlk haftadan sakatlık çıkarmayalım istedi sanırım. Bir de çoğu makinenin nasıl kullanıldığını bilmiyordum. Onları falan öğretti. Perşembe bacak günüm olacak Bırakmamak üzere başladım, yazlıkçı değilim taam mı!!

Deme hocam tum yazlikcilarin klasik lafidir bu, bir daha hic birakmayacagim. 2 hafta sonra bir bakmisin ortadan kaybolmuslar.

Bizim salon 3 hafta falan once bayagi bir kalabalikti su siralar durgun yazlikcilar hic umdugum gibi cikmadi.

yok dostum, bırakmayacağım. bugün bacak çalışmam var düşün bacak da çalışıyorum üni bitene kadar ısınıyım baya, 3 aylık tatilde de besin takviyesiyle daha bi abanacağım.

Orijinalden alıntı: Amroth.

Omuz yana açışı ben bir kolumla bir makinadan destek alarak yapıyorum yani şu resimdeki gibi, 6kg ile çalışıyorum ve tekrar sayısı 15. son 3-4 tekrarda omuz resmen alev gibi yanıyor.

### DH Body Builders ###

Sadece omuz değil, her bölge her hareket yavaş yavaş yapılmalı, etkisi çok çok iyi. patır patır indirip kaldırmak birşey kazandırmıyor.

ağırlığı kaldırırken nefes vererek birden kaldırıyorum, indirirken de yavaş yavaş nefes alarak indiriyorum. hocam böyle söyledi, uygunmudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Arkadaşlar 13 mayısta kilo vermek için kardiyoya başlıyorum sadece kardiyo yapıcam kasların erimesi falan sorun değil.Haziranın sonuna kadar 6 kilo vermem lazım.Ne yapmam lazım 20 dakika bisiklet 20 dakika yürüyüş 5 dakika ip 5 dakika karın yeterli olur mu? Bir de elimde protein tozu kaldı 6-7 içmelik öğlenki öğünümde içsem yağsız protein fayda sağlar mı göbeğin erimesine? 184 boyuma 82 kilom var 74 kiloya düşmeden vgye başlamayı düşünmüyorum

Vücut çalışmasını bırakmanın mantığı nedir ? Tüm kasların aktif olup daha fazla yağ yakmasını sağlayabilecekken o olmasın diyorsun. Ayrıca kas kaybını da büyük oranda engelleyen bir olay. Kasların erimesi falan sorun değil diyorsan 1 haftada 6 kilo verirsin, ama görünümün değişmez. Döt ve göbek olduğu gibi durur. İddiaya girdim şu zamana kadar şu kiloya inmem gerekli dersen anlarım da aksi halde büyük bir yanılgı içindesin haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 9 Mayıs 2013; 17:06:18 >

Orijinalden alıntı: Amroth.

Evet negatifleri yavaş yapmak daha önemli ama, pozitifleri de yavaş yaparsan zararı değil yararı olur.

Aslında en yararlısı explosive movement'tır. Negatif yavaş, pozitif hızlı(explosive adı da buradan gelmektedir)
  • Merhaba arkadaşlar. 1 Nisan tarihinde salona kilo verme ve yağ yakma amaçlı yazıldım. ilk ve ikinci ay uygulanan programın listesini fotoğraf olarak ekledim. İlk ayın sonunda belim 100 cm den 98cm ye , kol 37 den 36 cm ye, göğüs 110cm den 109 cm ye düşmüş omuz ise 119 cm den 119,5 cm ye çıkmış. kilom 85 iken 85,5 olmuş. boyum 178 cm .
    spora başlayalı beri beyaz ekmek kesinlikle tüketmiyorum, soda haricinde gazlı içecek kullanmıyorum, cips ve diğer abur cuburu kestim ( geçen çok canım çekti diye 1 paket cips yedim ama cips yedim diye yemek yemedim). kızartmayı hayatımdan çıkardım, basit şeker grubunu çıkardım,çikolatasız yapamadığım için haftada toplam 80 gr bitter çikolata tüketiyorum. kahvaltıda zeytin, peynir, yumurta ve 2 dilim kepek ekmeği, öğlen okulun yemekhanesinde ne çıkarsa mümkün olduğunca az kepek ekmeği ile, spor öncesi tavuklu yağsız salata yada yağsız kepekli ekmek ile peynirli tost, antreman sonrası 1 tabağın dibine az pilav, sebze yemeği ve 1-2 dilim kepek ekmeği yada ton balıklı/tavuklu salata yada nesfit/ eti yulaflı vb tarzı şeyler yiyorum. temel yağ ihtiyacı için haftalık toplamda 400 gr kuruyemiş ( kavrulmuş fındık, tuzsuz çiğ badem,tuzsuz kayısı çekirdeği,nadiren leblebi) antrenörümün tavsiyesiyle haftada 1 tane ananas tüketmeye çalışıyorum ( fazla suyu atmak için).
    sabah 6-7 gibi uyanıp akşam 12 en geç 1 de uyurum.
    bunlar haricinde sizin tavsiyeleriniz nelerdir ? 26 yaşındayım ve 9-17 arası üniversite laboratuarında deney yapıp ders çalışıyorum( öğrencilik hayatına devam).

yukarda yazmayı unuttuğum, atladığım bilgi varsa lütfen sorunuz. birde tavsiye edeceğiniz hesaplı eldiven var mı acaba ?
     ### DH Body Builders ### ### DH Body Builders ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biolog_hakan -- 9 Mayıs 2013; 23:51:16 >

Orijinalden alıntı: ADEBISI

şu şort çok hosuma gitti ama çok pahalı 75tl 30-40 tl e bulabilcegimiz yer var mı boyle birşey

### DH Body Builders ###

aklıma scot hermann geldi mavi şortu görünce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 9 Mayıs 2013; 19:17:13 >

POTANSİYEL TROLL
  • Kardiyo için ip ayrıca kapı barfiksi almayı düşünüyorum, ne diyorsunuz şunlara?

Daha önce neredeyse hiç ip atlamadım bu arada Evde iyi olur diye alayım diyorum

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

şu şort çok hosuma gitti ama çok pahalı 75tl 30-40 tl e bulabilcegimiz yer var mı boyle birşey

### DH Body Builders ###

aklıma scot hermann geldi mavi şortu görünce

Scott Herman ve tıslaması .
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.