Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (731. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Arkadaşlar 13 mayısta kilo vermek için kardiyoya başlıyorum sadece kardiyo yapıcam kasların erimesi falan sorun değil.Haziranın sonuna kadar 6 kilo vermem lazım.Ne yapmam lazım 20 dakika bisiklet 20 dakika yürüyüş 5 dakika ip 5 dakika karın yeterli olur mu? Bir de elimde protein tozu kaldı 6-7 içmelik öğlenki öğünümde içsem yağsız protein fayda sağlar mı göbeğin erimesine? 184 boyuma 82 kilom var 74 kiloya düşmeden vgye başlamayı düşünmüyorum
    Only the brave..
  • Hareketin formunu bozmamak ağır kaldırmaktan daha önemli. Kimse demiyorki aynı kiloyla yapın diye. Saldırmak için yer aramayın sayın herkül bey.

It's Always Sunny In Sefaköy

I miss the warm embrace I felt
    First time you touched me
    Secure and safe in open arms
    I should have known you'd crush me

• Yeni bir pre-workout kaynağı buldum, üstelik ücretsiz evet tamamen ücretsiz. malum filmlerden izlemek. sadece izleyin işi tamamlamayın ve ardından antremana çıkın. farkı hissedeceksiniz. natural testosteron booster

Bugün antreman öncesi internette gezerken rasgele bir +18 resime denk geldim ve ardından hemen hareketlenme oldu tabi bir kaç film açtım izledim fakat malum olay olmadı sadece izledim ve ardından antremana gittim acayip bir kuvvet geldi sonra eve gelince biraz araştırdım ve daha önce aynı sonucu alanların oldukça fazla olduğunu gördüm. yani işe yarıyor. bir şans verin
  • ben bu sporu 20 yildir yapan 2 adamdan ogreniyorum 2 aydir, bir bolgedeki bir kasi calistirirken, ona odaklanmanin bile bu sporda faydasi oldugunu biliyorum, ve kesinlikle inanin bana hareketlerin hic birini eksik yapmiyorum olabildigince duzgun, odaklanilan kasi calistirmaya yonelik yapiyorum, biceps ve triceps calistirirken vucudumu destek noktasi olarak kullanmiyorum, bildiginiz halata bagli bar olan makinede 35-40-45 biceps yapiyorum, biceps dumbell curlde ise 14-17-17 seklinde gidiyorum, leg press'teki degerler kesinlikle dogru bacaklarimi olabildigince kendime cekiyor ve en ust noktaya kadar itiyorum, ayaklarim levhaya duz ve tam ortada olacak sekilde duruyor
    benim ogrenmek istediklerim agirliklarimi ayda 5'ser kilo arttirmam uygun mu degil miydi, bacak ve baldirda ise 20 kilo fakat konuyu buraya getirdiniz, ustune ukala ukala konusanlariniz bile oldu ve anladim ki gercekten akil yasta degil basta.
    benim bu dediklerime itimat etmeyip adanada ikamet edenleriniz varsa icinizde, calistigim spor salonu kenan evrende dedigim gibi cilek mobilyanin karsisindaki ziraate gelmeden borekciyle ara var, oradan girince 150 metre ileride sagda,ismi powerhouse olurda bulamazsaniz cevrede sorarak ulasabilirsiniz, pazartesi 7.30-9.30 arasi calisiyorum ve pazartesi leg press calisiyorum, onun disinda sali cuma ve cumarteside ordayim, gozuyle gormek isteyen olursa kimligimle birlikte orda olacagima emin olabilirsiniz.
    Intel Core i7 6700K Skylake 4.00 GHz | Asus Z170 Pro-Gaming Motherboard | Kingston HyperX Fury Black DDR4 2x8 GB Dual RAM | Noctua NH-D15 CPU Silent Cooling System | Corsair 600 W CX v2 80 Bronze PSU | Corsair Graphite 760T Arctic White FULL-TOWER | Asus Strix GTX980 DirectCU II | Samsung 850 Evo 250 GB SSD | AOC i2369VM 23 5ms Full-HD IPS LED | Logitech MX Master Mouse | Logitech G230 Gaming Headset | PS4 Pro 1TB | Sony Bravia LED TV | Apple Macbook Pro Retina 15' Mid 2015 | iPhone 8 Plus 64 GB | Sony WH-1000XM2 | Canon EOS 600D 18-135mm | Fitbit Charge
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Sen 40 kilo ile 2 set barbell curl yap, ben de sporu bırakayım .

Bu 35 40 45 kilo seklinde yaptigim makineyle, halata baglı olan duz barla yaptigim hareket, serbest agirlik degil ama harekette bilekten yukarisi sabit, herhangi bir destek almadigimi soyledim zaten ben diyebilecegim her seyi dedim, mekan ve zamanda verdim bu degerlere ınanmayanlar icin, daha ne diyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Sen 40 kilo ile 2 set barbell curl yap, ben de sporu bırakayım .

Çok iddaalı bi söz. Adamı tanımadan.

Orijinalden alıntı: ADEBISI

şu malum forum bodyfrm.. ne saçma sapan bi forum ya birşeyler ogrenmek için bir konu açıyoruz anında kilit

Daha önce konusu açıldığı için silinmiştir büyük ihtimalle, türkiyede bu spor hakkında en çok bilgi edinebileceğiniz site fakat forum olarak bazı kuralları var ve uyguluyorlar pek burası gibi değil..

Orijinalden alıntı: Amroth.

Yeni bir pre-workout kaynağı buldum, üstelik ücretsiz evet tamamen ücretsiz. malum filmlerden izlemek. sadece izleyin işi tamamlamayın ve ardından antremana çıkın. farkı hissedeceksiniz. natural testosteron booster

Bugün antreman öncesi internette gezerken rasgele bir +18 resime denk geldim ve ardından hemen hareketlenme oldu tabi bir kaç film açtım izledim fakat malum olay olmadı sadece izledim ve ardından antremana gittim acayip bir kuvvet geldi sonra eve gelince biraz araştırdım ve daha önce aynı sonucu alanların oldukça fazla olduğunu gördüm. yani işe yarıyor. bir şans verin

ben görevimi tamamlamadan idmana gitmem arkadaş:) hacı izle izle tam yerinde idmana git testo ise yarasın hayatta beceremem idmanda kaçar durum vahim olur bide günlerden legday ise offf:)

ben cılız göbekli memeli biriydim 3 aydır p90x yapıyorum ve bitmek üzere yağların çoğundan kurtuldum bel 85,5 dan 74'e düştü göğüs 95 ten 89'a düştü şimdi az birazda olsa göğüste ve belde yağ kaldı, sizce ben yağ yakımına devam mı etmeliyim yoksa hacim çalışmalarına mı başlamalıyım ( cılızım halen zayıfladığım için daha da cılız oldum omuz hariç )

Orijinalden alıntı: Amroth.

Yeni bir pre-workout kaynağı buldum, üstelik ücretsiz evet tamamen ücretsiz. malum filmlerden izlemek. sadece izleyin işi tamamlamayın ve ardından antremana çıkın. farkı hissedeceksiniz. natural testosteron booster

Bunu ben bizim bioharda mı ne söylemiştim şaşırmıştı. Doğru zaten bu olay. testosteron seviyesi artıyor çünkü izlerken

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • 6km kos 450 kalori yak üzerine 100 sınav 100 mekik eve gel profiterol ye sonra niye benim 6packim yok adonıs nerde

ban me pls !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco jambo -- 9 Mayıs 2013; 0:39:35 >

Orijinalden alıntı: coco jambo

unutmadan en saglma preworkout balcık kıvamında nescafe ! yarım saat önce iç antremana cık etkisini görmezsen ben bu işi bilmiyorum bosuna para vermeyin superpumplara c4 lere yazık

1.5 yıldır spordan önce kahve içerim ama bi ara amino energy kullandım o kadar enerji veremiyor kahve bence pre workoutlar hem motivasyonu artıyor hem de konsantrasyon

Orijinalden alıntı: Yonto123

quote:

Orijinalden alıntı: coco jambo

unutmadan en saglma preworkout balcık kıvamında nescafe ! yarım saat önce iç antremana cık etkisini görmezsen ben bu işi bilmiyorum bosuna para vermeyin superpumplara c4 lere yazık

1.5 yıldır spordan önce kahve içerim ama bi ara amino energy kullandım o kadar enerji veremiyor kahve bence pre workoutlar hem motivasyonu artıyor hem de konsantrasyon

kesinlikle katılıyorum hocam kahveden sasmayın yag yakımına da yardımcı olur velet

Orijinalden alıntı: Young Sailor

quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade-Altug

Dostlar aşağıdaki ürünleri şu şekilde kullanıyorum
    Whey gold : Sabah 1 ölçek yarım yağlı süt ile.
    Bcaa : Spor öncesi Yarım ölçek.Sebebi ise Amino asitin içindeki değerlerin 3üyle bcaadakiler birleşince 5 gr yani 1 ölçek ediyor.
    Creatine : Spor öncesi 1 ölçek alıyorum (1 ay sonra 1 hafta ara veriyorum )
    Amino asit : 3 Spor öncesi - 3 Spor sonrası.
    Hydro whey spor sonrası 1 ölçek.
    Sukrax hediye geldi onları kullanmıyorum.

Benim merak ettiğim 2 şey var.
    1.si bcaa ve amino asit alımı abartılı olur mu ? Değerlerini toplayıp alıyorum.
    2.Amino asit + protein tozu + creatine aynı zamanda alıyorum.Ne kadar doğrudur ?

Bunların yanında günde sabah en az 3 yumurta. Öğlen 1 dardanel ya da tavuk.Spor sonrası tavuk ya da et.Yatmadan önce lor peyniri yiyorum.Günlük yeme ihtiyacımı besinlerden alıyorum.Bunlar tamamen spor günleri ekstra takviyelerdir.

Umarım abartmıyorumdur :D

Hydro whey ile builderi karistirmissiniz galiba resimdeki urun builder ?

Evet karışmış kusura bakmayınn =/

Asus K53SV-SX1006V | ASUS RT-AC68U | Sony Xperia Z | PSP | WD Tv Live | Sony Dav Dz 840 Ev Sinema Sistemi | Logitech X-530 | Logitech H800 Headset | Logitech z506 | Sennheiser CX350 | Beats Pro MOONSTER | Logitech G700s Gaming Mause | Logitech g510s Gaming Keyboard | Logitech g930 Gaming Headset | Logitech Anywhere MX Mause
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.