arkadaşlar baktım liseliler var ama ünililer yok.. ünililer neden olmasın ki diye düşündüm ve masraftan kaçınmayıp bir dernek kurmaya karar verdim üye olmak isteyen var mı aidat maidat istemez ÜYE ALIMI YOKTUR !!! ÖNERİLERE AÇIĞIZ VATANINI DESTEKLEMENİN ZAMANI GELMEDİ Mİ? MIDNIGHT EXPRESS GERÇEĞİ http://forum.donanimhaber.com/m_12431336/mpage_1/key_/tm.htm ABANT İZZET BAYSAL ÜNİ. OVERMOD----İnşaat Bölümü ADNAN MENDERES ÜNİ. erenkurt----Fransız Dili ve Edebiyatı spawn34----Muhasebe tchNo----Ziraat Fakültesi AFYON KOCATEPE ÜNİ. digitaldelisi----Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Öğrt. cengova----Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama ultramemo----Sosyal Bilgiler Öğrt. endoplazmikbirkulum----Metal AHİ EVRAN ÜNİ. Extinet_DeviL----Pazarlama AKDENİZ ÜNİ. rybczynski----İktisat aBaBaDaN----İnşaat Müh bmeshur----master yapıyor Sempatim----Elektronik Haberleşme Müh. battery_----Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mskosar----Kamu Yönetimi 51cent----Maliye ANADOLU ÜNİ. Saltuk----Çevre Müh. cursedsrkn----İşletme Rietveld----Maliye icaktan----İletişim Chryin----Elektrik Elektronik Müh. Akosev----İstatistik brtana----İstatistik @nd@c---- mst2006----Kamu Yönetimi nicker----İşletme ::ZaFeR::----İngilizce Öğretmenliği(Açıköğretim) LONELY UNDERGRAD----Dış Ticaret Walandyl----İşletme(AÖF) hellcat876----İktisat berber----İşletme efekan----İktisat(AÖF) ricardocruz14----İngilizce Öğretmenliği erdemprod----İktisat(AÖF) Deitel----İktisat(İ.Ö)(AÖF) M@VZER----Bankacılık ve Sigortacılık sessizciqlik----Havacılık Elektrik ve Elektroniği jackal_----İktisat(AÖF) foxwoods----Kamu Yönetimi eleny----Halkla İlişkiler Yazılımcı Online----Bilgisayar Programcılığı BluuBZeR0----İşletme (AÖF) PNR0S----İktisat erencaner----İletişim feat----Bankacılık ve Sigortacılık NoVaRiX----Dış Ticaret (AÖF) Ermeydan----Sivil Havacılık Yüksekokulu, Havacılık Elektrik ve Elektroniği ffarukk----Kamu Yönetimi (AÖF) teknisa----Hukuk yakamozcuk----İşletme (AÖF) Laz£r----İktisat (AÖF) DarkSleep__----İşletme (AÖF) Evoo----İşletme (AÖF) elvis1505----İşletme erdemasik----İşletme (AÖF) orhande----İşletme azizcinar----İşletme (AÖF) ANKARA ÜNİ. erdiyilmaz----Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri jonhy_guitar_lover----Sınıf Öğretmenliği ghost_1987----İşletme ibrahimcan06----Muhasebe el-muhaberat----Uluslararası İlişkiler eagle18----Astronomi ve Uzay Bilimleri DiabloXT----Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği delteo----Hukuk ATATÜRK ÜNİ. aBaBaDaN----İnşaat Müh. ATILIM ÜNİ. Panturk----Bilgisayar Müh. Kumpas----İngilizce İşletme - 2006 Mezun BAHÇEŞEHİR ÜNİ. LONELY UNDERGRAD----Otomotiv Lecher----Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği BALIKESİR ÜNİ. qe-none----İşletme biolog_hakan----Fen Edebiyat-Biyoloji billiejean----Fen Edebiyat-Fizik badboyhacıoğlu----İşletme BAŞKENT ÜNİ. LazuTS----İktisat quatrum----Uluslararası Ticaret musti_515----Bilgisayar Müh brother_up----İktisat Deitel----Yönetim Bilişim Sistemleri başkent06----Sigortacılık ve Risk Yönetimi BEYKENT ÜNİ. espirtlotus----Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Anadolu Üni - İşletme(Açıköğretim 4 yıllık) Jasmin88----Bilgisayar Teknolojileri Programlama Lacrymatoire----Görsel İletişim Tasarımı fatih_t----Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama legolas165----Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama BİLECİK ÜNİ. tr.gunes----Muhasebe BİLKENT ÜNİ. ggunay----Elektrik Elektronik Müh Janjan----Grafik Tasarım aytach----Elektrik Elektronik Müh. asilx----Bilgisayar Müh. tracy----Bilgisayar Müh. Codname47----Bilgisayar otmotvmhndsi----Elektrik Elektronik Müh. motor----Elektrik Elektronik Müh. hande_nev----İç Mimarlık BOĞAZİÇİ ÜNİ. discrepancy----Kimya Öğretmenliği (Mezun) luciferian----İktisat LordGunthar----Batı Dilleri ve Edebiyatları DelioglaN44----Elektrik & Elektronik Mühendisliği M@D PuNiShEr----İnşaat Müh. doktorhan----İşletme Klostrian----Uluslararası Ticaret CELAL BAYAR ÜNİ. schumi911----Bilg. Tek. ve Prog Anti İşkembe----İnşaat Müh. Leipold----İnşaat Müh. patronokan----İşletme kamehame----İşletme woswos72----Gıda Müh. halilgulen----Türkçe Öğrt. moravec----İşletme s.recelar----Maliye(İÖ) sed22----İktisat kozlowski----Kimya (İ.Ö) Talvehtia----İşletme losthell----İktisat (İ.Ö) s7evin----Tütün Teknoloji ve Mühendisliği captain_murat----İşletme ÇANAKKALE 18 MART ÜNİ. üçnoktalıhayata----Coğrafya airduncan----Bilgisayar Müh bura_nere----Bilgisayar Müh. dr0wn1ng----Gıda Müh. HazzaR----Konaklama İşletmeciliği phm----Japonca Öğretmenliği cicekci23m----İşletme sauron86----Türkçe Öğretmenliği ÇANKAYA ÜNİ. Darkchild----Hukuk shadow_Shooter----Bilgisayar Müh. ÇUKUROVA ÜNİ. stinger01----Bilgisayar Müh kajmer88----Türkçe Öğretmenliği bacardi_mojito---- hett----İşletme ENIGMA----Bilgisayar Tekn. ve Programlama DiMarzio----Fen Fakültesi Kimya Bölümü apo_ng----İnşaat Müh. moonlord----Maden Müh. extreme_mac----İktisat ilkerring----İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi afacan!----Eğitim Fakültesi TheKid89ster----İngilizce Öğretmenliği intelset----Bilgisayar Programcılığı ve Teknikleri MoRtaL36EaGLe----Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama kocabiyik222----Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama ommadawn----Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü DİCLE ÜNİ. awallabilla----Hukuk (Mezun) aLli_28----Tıp DOĞUŞ ÜNİ. DarkImmortaL----Bilgisayar Müh. joushkun----Endüstri Ürünleri Tasarımı ExTReMee----Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama DOKUZ EYLÜL ÜNİ. redhotrider----İnşaat Müh. diablo2----Şehir Planlama osmanguder----Bilgisayar Müh. ..Knight..----İktisadi ve İdari bilimler gøød chãrlotté----İktisat yug2980----Fizik wq----İngilizce İşletme hunter87----Biyomedikal MeE----Maliye nikopol----Ekonometri tamanya----İktisat caver----Makina Müh. MMZ----Metalurji ve Malzeme Müh. mustafaaydin79----Maliye komoli----Makine Müh. Yüksek Lisans Alfredo Pacino----Denizcilik Yüksekokulu Metergalesia----Arkeoloji roland3tr---- ekserji----Makina Müh. F. Utku Uğur----Maden Müh. ftr35----Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon DUMLUPINAR ÜNİ. herokyar3----Elektrik Elektronik Müh. Black_dragon----Tekstil Müh. GoDMoDe----Kamu Yönetimi shinesee----Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama basturkemin----İşletme Jason B.----Elektrik Elektronik Müh. Dr.Alchemy----Elektrik-Elektronik Müh. Flying_Hero----İthalat-İhracat Powerful----Makine Müh. EGE ÜNİ. tırtılcık----Tıp Fakültesi ershoo----Bilgisayar Müh HURIcane----Bilgisayar Müh. ilkayK----Gıda Müh. why_living----Ege Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü kok10----Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama burninimben----İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi orsen----Fizik chemicalfatih----Kimya Müh. ONLYtheSTRONGsurvive----Kimya natura----Deri Müh. Xenon----Bilgisayar Müh. SAT----Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama Rıza----Gıda Müh. goztepeli_TR----İşletme Kurinnaxx----Bilgisayar Mühendisliği fenerli_ulash----Kimya u511----Biomedikal Teknolojisi quadream----Diş Hekimliği Fakültesi MaVi.----Endüstriyel Kalıp by_ram----Bilgisayar Müh. senolak----Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği metintekin----Su Ürünleri Fakültesi İkinci Öğretim 02AN----İktisat Bbjk1985----İstatistik air_ties_35----Biyomedikal 2. Öğretim Tom_cLayn----Tarih ERCİYES ÜNİ. myaptiva----Makine Müh. SAVIAR----Makine Müh. Anadolu Üni - İşletme blackeagle08----Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİ. ozdemir_----Kimya Müh. Schaffer----Metalurji ve Malzeme Müh. Solitude----Kimya PyRRhiC----Maden Müh. teknofobi----İstatistik SP3ctr3----Kimya FATİH ÜNİ. sexyozzy----İşletme Malâyani----Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama be-shiloah----Bilgisayar Müh. Karabiber----BYS enoman----Uluslararası İlişkiler blacklotus----Grafik Tasarım FIRAT ÜNİ. rederfi----Otomotiv Müh. paryoşa----Makine Müh. retrogamer----Makine Müh. GAZİ ÜNİ. nejat_342----Muhasebe ve Finansman Öğretmenliği Musab Bin Umeyr----Muhasebe ve Finansman Öğretmenliği kebabkolik----İşletme mercilless----Makine Müh. y_a_T---- Air_Jordan----Teknik Eğitim Fakültesi trsmach----Felsefe Team Technical----İnşaat Müh. erdemprod---- foramencanalis----Diş Hekimliği gokhanique(Mehmet Gökhan Dede)----Uluslararası İlişkiler cem650---- e-XPLoDeR----Türk Dili ve Edebiyatı MAG----Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık N_Y_C----Bilgisayar Öğretmenliği yilmaz_memre----Tıp wolfex----Eczacılık overdozz----Aile Ekonomisi-Beslenme Öğretmenliği (Mezun) GAZİANTEP ÜNİ. FeLiKS----Elektrik-Elektronik Müh akcali----Endüstri Müh erdemlix----Makine Müh faya85----Fizik Müh.(ing) wormhole----Makine Müh. GAZİOSMANPAŞA ÜNİ. _ViŞNe_----Ziraat Müh. SONYENICHERY----Endüstriyel Elektronik GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ dojge----Malzeme Bilimleri ve Mühendisliği HACETTEPE ÜNİ. er_dem---- Fen ve Teknoloji Bilimleri Öğretmenliği darthAquila----Maden Müh habader----İşletme Cunopi----Spor Bilimleri ve Teknolojisi Y.O süpürman----Mobilya ve Dekorasyon KontG----Piyano thelake84----İlköğretim Matematik Öğrt. BandeezGoneWild----Fransız Dili ve Edebiyatı beytepe----Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik TomCruise----Amerikan Dili ve Edebiyatı hakkan06----Elektrik Elektronik Müh. Crazy_Slayer----Hidrojeoloji Müh. dustyboy----Bilgisayar Müh. Bullet----İngiliz Dil Bilimi replastone----İşletme mrdurden----Beslenme ve Diyetetik NİNGİRSU----Arkeoloji wenigma----Tıp (ing.) efe90_7----Jeoloji Müh. Force_User----Alman Dili ve Edebiyatı Hazırlık Sınıfı ahmetcan44----Uluslararası İlişkiler (İngilizce) HALİÇ ÜNİ. kobem----Bilgisayar Müh sktem----İşletme IŞIK ÜNİ. pestboy----Uluslararası İlişkiler just sky----Enformasyon ouzzjann---- İNÖNÜ ÜNİ. ceryan67----Makine Müh. İSTANBUL ÜNİ. archerxx----Matematik Öğretmenliği elinter----Rus Dili ve Edebiyatı ErrayN----End Otomasyon u_haluk----Endüstriyel Otomasyon(Tekniker) FixXxeR----Orman Müh SilisyuM----Elektrik Elektronik Müh fritolay----Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama pcpratik_editor----Ulaştırma ve Lojistik [Tifosi]----Elektrik Elektronik Müh. tuncay----Kamu Yönetimi spawn12----Fizik comennias----Radyo Televizyon Sinema NS_85----Türkçe Öğretmenliği wwwengin(Engin Özören)----İşletme(İng.) mecooo----Almanca Öğretmenliği özlem_özlem----Tarih Smyrn4----Elektrik Elektronik Müh. sexai----Psikoloji feyt180----Eğitim Fakültesi Yüksek Lisans edie----Kimya Müh. Sui CompoS----Maliye halil88----İktisat cikoht----Maliye ShupaR----Kimya Müh. Trex87----İnşaat Müh. treabacks----Türk Dili ve Edebiyatı kasanova_forever----Cerrahpaşa Tıp Fakültesi NoVaRiX----Ekonometri löpçük----İngilizce Öğretmenliği d_v_a87----Metalurji ve Malzeme Müh. mudchild----İşletme (Türkçe) KooSeo----Türkçe Öğretmenliği borajik----İşletme (Türkçe) azizcinar----Sosyal bilimler M.Y.O Muhasebe HeLLoRD_85----Tarih musty®----İşletme İSTANBUL AYDIN ÜNİ. cLnmcry----Mimarlık rap_üstad----İnsan Kaynakları İSTANBUL BİLGİ ÜNİ. bushra!----Sosyoloji deftones1981----Medya ve İletişim Sistemleri + Reklam İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİ. # jackal #----İşletme bucakli----Hukuk volcano1988----Elektronik Müh. MudvayneTr----Bilgisayar Müh. ıcestar----İletişim Sanatları 3iks----Elektronik Müh. Son Sınıf EXCALIBUR----Bilgisayar Müh. İSTANBUL TEKNİK ÜNİ. stigmata_----Petrol ve Doğalgaz Müh z.ı.n.d.ı.k.----Elektronik Müh Silphatos----Jeoloji Müh. agemennon----Bilgisayar Müh. iskancavardiya----Deniz Ulaştırma ve İşletme Müh. xpress----İnşaat Müh. amboleos----Elektrik Müh. skygurkan----Jeoloji Müh.(SkydiverGurkan) DeLiCe_DoLuCa----Elektrik Müh. kahraman----Enerji Enstitüsü(LİSANÜSTÜ) K@lken----İnşaat Müh.(Suny Buffalo) ufuk172----Endüstriyel Tasarım ender53----Makine Müh. eagle37----Kimya Müh. (Yüksek Lisans) Moleküler Biyoloji ve Genetik PongoLLe----Telekominikasyon Müh. can.holy----Moleküler Biyoloji ve Genetik magler----İşletme Müh. mysterious_tr----Petrol ve Doğalgaz Müh. Daywalkerr----Makina Müh. Manisali45----Bilgisayar Müh. colakal61----İnşaat Müh. koray0----İnşaat Müh. İSTANBUL TİCARET ÜNİ. hurricane_----Dış Ticaret Razorback(Can Galip Nemutlu)----Bankacılık ve Finans FiLDi$i----GörseL İLetişim Tasarım snsnc----Bankacılık ve Finans can_90_05----Medya İletişim Sistemleri Zuhi----İşletme Makhosh----Bilgisayar Müh. gssmartboy----Matematik İZMİR EKONOMİ ÜNİ. Nightmare_2----Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği erdemgc----Yazılım Müh. fernsehn----Mimarlık Zebze----Bilgisayar Müh. İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ÜNİ. efuliz----Fizik KADİR HAS ÜNİ. Bozkır----Bilgisayar Müh. PlutosDaddy----Amerikan Kültürü ve Edebiyatı haruncengiz----Amerikan Kültürü ve Edebiyatı noregret----İşletme maniavolkan----Bilgisayar Programlama spellsilver----Elektronik Müh. KAHRAMAN MARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİ. selim_d----İşletme KARABÜK ÜNi. 67memetrix----Karabük Meslek Yüksekokulu KARADENİZ TEKNİK ÜNİ. Bekir__----Tıp Fakültesi d@ndelo----İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri(FEF) muribbi----Maliye Marcher----Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri zonoli----Jeodezi ve Fotogrametri Müh. hitman----Elektrik Elektronik Müh. DeLi_JoSePh_----Jeodezi ve Fotogrametri Müh. METAL----İktisat xxxxveyselxxxx----Elektrik Elektronik Müh. creagen (Ali Erdoğan)----Bilgisayar Müh. maliyeci----Maliye mkarpuz61----İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri çağrı y----İnşaat Müh. 2. Öğretim infaz52----İnşaat Müh. apoery----Fizik KIRIKKALE ÜNİ. fb_semo----İnşaat Müh s/zorunlu----İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2005 mezunu yasinburak88----Tıp cnrtrn----Kimya KOCAELİ ÜNİ. Duck_And_Run----Pazarlama hermesjr----Makina Müh. megaturk----Sinema Tv sarcasm----Jeofizik Müh. q_k----Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri TECH-TR----Gebze Meslek Yüksekokulu - Mekatronik Bölümü nerazzuri----Sinema Tv fear44----Jeofizik Müh. misteribrahim----İşletme Miserable----Elektrik Müh. qnefe----Teknik Eğitim Fak. Elektronik Öğretmenliği msdmadaxe----Elektronik Haberleşme Müh. arzuhucresi----Matematik Öğrt. nightcrawler----Endüstri Müh. tahir40----Makine Müh. teenwolfx----Matematik SpaWn7----Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Burj----Tarım DVLT----İşletme erhan850----Mimarlık sentanoo----Elektrik Müh. X-GeN----Elektrik Müh. emrew7----Mekatronik çokomel---- TRaMbLeN----Mimarlık Undersel-2003----Makine (2.Öğretim) *emre43*----Elektrik Öğretmenliği error404why----Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi _wasili_----Sivil Havacılık jeofizikci----Jeofizik MISTERENKO----Makine Müh. teknologi----İşletme 4system----Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi brooklynn----Uluslararası İlişkiler drift34----Gebze Meslek Yüksek Okulu - Makine (İ.Ö) KOÇ ÜNİ. giyit----Ekonomi MALTEPE ÜNİ. dozdoz----İletişim Fakültesi mbs1905----Hukuk master of darkness----Psikoloji phabio----Mimarlık mck67----Hukuk royartar----Halkla İlişkiler maverickmaverick----Elektronik Müh. MARMARA ÜNİ. enes_aksoy----Elektrik Müh Batuhan Kılıç----İşletme Dağcı-85----Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği Dr_MoBiLe----Hukuk wk----T.E.F Tasarım ve Konstrüksiyon Öğretmenliği bir-sıfır----Teknik Bil xXxWaPxXx----İşletme dt.spiky----Diş Hekimi cani_beykozlu----Endüstriyel Elektronik M_U_S_T_A_F_A----Elektrik Öğretmenliği Erdemliol----Bilgisayar Müh. frezmb----Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği (MEZUN) BerQ!----İşletme jogo----İngilize Öğretmenliği batigol_7----Elektronik ve Haberleşme Öğrt. MySun----Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği(ING) atiyba----İşletme KaZAaRa----Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği (İng) emin_43----Tekstil Teknolojisi Öğretmenliği navruz----Elektrik Öğretmenliği Empyrium----İşletme hops-c----t.b.m.y.o musAKka----Metalurji Malzeme Müh. director----Radyo - TV falanfilann_----İktisat acımalı----Ekonometri slayomer----Matematik Öğretmenliği Technologs----Matbaa Öğretmenliği Drizz----İktisat yankiuslu----İşletme (İng) #FAR FAR AWAY#----Radyo Tv blackrewolf----Radyo Sinema Tv MERSİN ÜNİ. hernancrespo----Turizm,Konaklama İşl. B.S.S.----Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama(Uzaktan Eğitim) ultrAslan----Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama kasifmert----İklimlendirme Soğutma Bölümü nJOY----Makina Müh. MUĞLA ÜNİ. thompson----Makine Teknikerliği ÖSCİ----Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama ozee2505----Konaklama İşletme LINEBACKER----Turizm Seyahat İşlet. halilibrahim1907----Muhasebe genccimbomlu----İktisat MUSTAFA KEMAL ÜNİ. POLEMARCH----Makine Müh serkangsk----Gümrük İşletme Bölümü odyyseus---- masaya----Amyo Bilgisayar SUNdown----İşletme NAMIK KEMAL ÜNİ. blackMASKe----Ziraat Müh. (İng. hazırlık) K-orn----Makina Ressamlığı Bölümü NİĞDE ÜNİ. tatbkath----Radyo ve Televizyon Yayıncılığı ONDOKUZ MAYIS ÜNİ. PhsycoMantis----Tasarım-Basım ve Yayımcılık lavinia*7----Bilgisayar ve Öğrt. Tekn. Öğrt. collosus----İstatistik dmltnman----İlköğretim Matematik Öğretmenliği Webalsat----Mezun daysleeperxp----Gıda Müh. ODTÜ kornkrunded----İnşaat Müh. byurt----İnşaat Müh. Mezun 2004 rmemis----Makine Müh. CHE----Kimya Müh. sonersec----İnşaat Müh. saprofit----Matematik kepche---- technoman----Elektrik-Elektronik Müh. xmen----İnşaat Müh. erdemakbıyık----Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Loop----Kimya KaLiHoRas_song----Metalurji ve Malzeme Müh. kelly bushing----Petrol ve Doğalgaz Müh. BeKoTuRaNcI----Bilgisayar Müh. teknolog----İnşaat Müh. Simterut----İnşaat Müh. totomonn----Tarih mazaza----Elektronik Müh. Black Spring ®----İşletme izeg----Makina Mühendisliği KKK ODTÜ (KUZEY KIBRIS KAMPÜSÜ) baycan87----Havacılık ve Uzay Müh. OKAN ÜNi. pegasuss----Rusça Mütercim Tercümanlık geth----Endüstri Müh. ORDU ÜNİ. Chotanaq----Makine Resim Konstrüksiyon *13*----Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama PAMUKKALE ÜNİ. nil_fb----Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama ameofonte----Elektronik Öğretmenliği flexy----Dış Ticaret TheGreat---- manik_depresif---- Cpt.Tsubasa----Makine Mühendisliği (İ.Ö.) oldspice----Bilgisayar Müh. faikberk----Bilgisayar Müh. runoo----Dış Ticaret SABANCI ÜNİ. InsipiD----Mekatronik Müh. cause_of_death----Ekonomi Yönetim Bil. throniel----Mühendislik ve Doğa Bilimleri onurz----Mühendislik ve Doğa Bilimleri SAKARYA ÜNİ. kürsad----Endüstri Müh. deepdark19----Turizm ve Otel İşl. PALADİUS_ARAGONES----Makine Müh. charismAslan----Türk Dili ve Edebiyatı emrecelik----Makine Müh hektorSTK----Elektronik Öğretmenliği okko----Teknik Eğitim Fakültesi - Metal Öğretmenliği Odysseus347----Makine Müh. W.Turner----İşletme Orcunsau----Otomotiv Öğretmenliği cihanka----Maliye pcman5334----İşletme aspci----Elektrik Elektronik Müh. taners9----Çevre Müh. toutatis----Elektronik Öğretmenliği aydinunlu----Bilgisayar Programcılığı froyds----Yapı Öğretmenliği cellmantd----Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğrt. turusan----Çevre Müh. SBTECH----Elektrik Elektronik Mühendisliği oKsEAt----Turizm İşletmeciliği McLanE----Maliye SELÇUK ÜNİ. blue_wind----Halkla İlişkiler ve Tanıtım Cura----Bilg. Sist. Öğrt. venedik----İnşaat Müh. DeXtrin1----Hukuk nicevagrant---- asimarda----Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama kitsenagru----Jeoloji Müh. ras1m----İşletme XanderJR----İşletme lameKING----Muhasebe SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİ. Solozzo----Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği murderer_utku----Makine Müh. xradiancex----Matematik falconeyed----İnşaat Müh. bbbxxx777----Biyoloji pizzza----Gıda Müh. muzzy_10----Büro Yönetimi jok3r_88----Pazarlama TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİ. korncu21----İktisat aVu_silver----Makine Müh. hakan_1691----Bilgisayar Müh. TRAKYA ÜNİ. go_spurs_go----Tarih drgladius----Tıp wasabie----Tıp NGabbyNGaGe----Makina Müh. Hazırlık Sınıfı ULUDAĞ ÜNİ. KIZILÖTESİİ----Endüstriyel Elektronik Teknikerliği anilsengenc----İşletme :LorD_Kqdir----Tıp bmeshur----Makine Müh.(mezun) AntiMicrop----Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama oomerozer----Tıp AdreNaline®----Elektronik Müh. cem409 (Cem Taşdemir)----Karacabey Meslek Yüksekokulu Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı salpyilmaz----Veteriner Fakültesi 77_alemci----Mekatronik surgeon84----Tıp 5.Sınıf Mervekeş----Uluslar Arası İlişkiler (İ.Ö) Speedy35----İBF İşletme Bölümü elmina----Ekonometri ::::..Creative..::::---- #3th3Answ3r----Ekonometri Landscap---- senderson----Fransızca Öğretmenliği UŞAK ÜNİ. dincerZ----Sınıf Öğretmenliği korhan256----Sınıf Öğretmenliği metamania----Makine Müh. nur tunç----Türkçe Öğrt. YAŞAR ÜNİ. SharpSnip----Uluslararası Ticaret ve Finansman YEDİTEPE ÜNİ. NILCAN----Endüstri Ürünleri Tasarımı è£èSSâr----Elektrik_Elektronik Müh ezorla----Fizik demircibu----Elektrik Teknikerliği Mezun glad2----Sanat Yönetimi sociolog----Eğitim Yönetimi (Yüksek Lisans) RunAwA----Bilgisayar Müh. Hazırlık Sınıfı YILDIZ TEKNİK ÜNİ. electronics----Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Jean-Paul Belmondo----Mütercim_Tercümanlık begbie----MKM guvenkab----End. Elektronik ecar limon----Elektrik Müh. yğzytkn----Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Müh. _turhany_----Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği ThE GaSeS----İnşaat Müh. wolf1907----Mimarlık tekin1923----Malzeme ve Metalurji Müh. discrepancy----Kimya (Yüksek Lisans) faruk----Metalurji ve Malzeme Müh. (Hazırlık) ilyus----İnşaat Müh. feryth----İktisat osstation----Elektronik ve Haberleşme Müh. ***T-MAC***----Gemi İnşaat ve Gemi Makineleri Müh. MvS----Matematik Mühendisliği (İkinci Öğretim) otantic76---- ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİ. legend86---- bero----Tıp NVN---2004 mezunu:) oguzates----Peyzaj Mimarlığı DOĞU AKDENİZ ÜNİ. JoKeYANKARA----İç Mimari ve Çevre Tasarımı KoMiKaZe----Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Spin Doctor----Halkla İlişkiler ve Reklamcılık mOBSCENE----Türk Dili ve Edebiyatı bluesnight----Türk Dili ve Edebiyatı tolgaustun88----Kamu Yönetimi GİRNE AMERİKAN ÜNİ. redblood----Halkla İlişkiler recaro----Elektrik-Elektronik Müh. Cherokee----İşletme LEFKE AVRUPA ÜNİ. Superkene----Bilgisayar Müh. YAKIN DOĞU ÜNİ. cinuba----Hukuk ULUSLARASI KIBRIS ÜNİ. sagorap----İngilizce Öğrt. CooL34----Bilgisayar Müh. KİEV POLİTEKNİK ÜNİ. MyWoRlD----Bilgisayar Müh. VARNA TEKNİK ÜNİ. tazmania_vn----Elektronik AHMET YESEVİ ÜNİ. Walandyl----Endüstri Müh. AZERBAYCAN TEKNİK ÜNİ. besiktasivas----Bilgisayar Sistemleri ve Ağları MALEZYA MİLLİ GÖRÜŞ AKADEMİSİ infileXibler---Siyaset ve Hizmet Bilim Merkezi POLİTECNİCO Dİ MİLANO denaro (Mehmet Cengiz)----Makine Müh. SİBELİUS ACADEMY Basarrrr----Klasik Müzik Bölümü Keman ROUEN ÜNİ. (Fransa - Seine-Maritime) AcizKarınca----Tıp Université Libre de Bruxelles Ata----İktisat ÜNi BELİRTİLMEMİŞ mustafa_akin83----Veteriner Fakültesi SLMVER---- LİSTE ÖSS KILAVUZU SIRASINA GÖRE YAPILMIŞTIR UMARIM HOŞUNUZA GİDER.. arkadaşlar patronokan arkadaşımız uğraşmış güzel bir imza yapmış isteyenler bu kodu kendi imzalarına ekleyebilirler patronokan emeğine sağlık [center][size=2][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_10008162/tm.htm][color=red]DH ÜNİDER[/color][/size][/b][/link][/center] TAVSİYE EDİLECEK HER TÜRLÜ ETKİNLİĞE AÇIĞIZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerZ -- 21 Nisan 2008; 22:08:52 >