Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (733. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Mü'min

Kardiyo için ip ayrıca kapı barfiksi almayı düşünüyorum, ne diyorsunuz şunlara?

http://urun.gittigidiyor.com/spor/busso-bs-122-atlama-ipi-ayarlanabilir-83130670

http://urun.gittigidiyor.com/spor/kapi-koridor-barfiks-aleti-mekik-sinav-irom-gym-66363078

Daha önce neredeyse hiç ip atlamadım bu arada Evde iyi olur diye alayım diyorum

İp alacaksan evde atlamanı önermem boş ve geniş bir oda varsa bilemem, ip atlamak kardiyo dan öte birşey kardiyo + dayanıklılık + denge hepsini arttırıyor. Ve ip alacaksan ucuz dahi işini görür iş ki ipi sert plastik yada türevi birşey olsun ki döndürebilesin. Başlarda bileklerin(ayak) çok acıyacaktır :) hiç denemediğin ve alışık olmadığın için şak diye kendine vuracaksın :)) ağır ayakkabı ile deneme derim baştan misal basket ayakkabısı gibi kesin takılır.

quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade-Altug

quote:

quote:

Dostlar aşağıdaki ürünleri şu şekilde kullanıyorum
    Whey gold : Sabah 1 ölçek yarım yağlı süt ile.
    Bcaa : Spor öncesi Yarım ölçek.Sebebi ise Amino asitin içindeki değerlerin 3üyle bcaadakiler birleşince 5 gr yani 1 ölçek ediyor.
    Creatine : Spor öncesi 1 ölçek alıyorum (1 ay sonra 1 hafta ara veriyorum )
    Amino asit : 3 Spor öncesi - 3 Spor sonrası.
    Hydro whey spor sonrası 1 ölçek.
    Sukrax hediye geldi onları kullanmıyorum.

Benim merak ettiğim 2 şey var.
    1.si bcaa ve amino asit alımı abartılı olur mu ? Değerlerini toplayıp alıyorum.
    2.Amino asit + protein tozu + creatine aynı zamanda alıyorum.Ne kadar doğrudur ?

Bunların yanında günde sabah en az 3 yumurta. Öğlen 1 dardanel ya da tavuk.Spor sonrası tavuk ya da et.Yatmadan önce lor peyniri yiyorum.Günlük yeme ihtiyacımı besinlerden alıyorum.Bunlar tamamen spor günleri ekstra takviyelerdir.

Umarım abartmıyorumdur :D

### DH Body Builders ###

Akıl var mantık var şimdi...

Ne oldu , Neden öyle dediniz ?

Vucuda bu kadar islenmis madde ssokmak ne kadar mantikli sizce? İsi bu raddeye getirmekle vucudunuza yazik edersiniz bence, kim ne derse desin inanmayin dogal degil bunlar...

Valla çoğunluk öyle diyor ama benim düşündüğüm kadarıyla tek zararlı olan içindeki aroma ve plastik dış kaplaması.Weider dış kaplamayı çözmüş ve tamamen dogal malzemeden üretmiş..
    İçinde bulunan tozu yapmak çok zor değil bilinen peynir altı suyu.Casein almıştım bilinen lor peynir,bozuk peynir gibi kokuyordu.Tek sıkıntı böbrekler mikronize edilmiş maddeyi zor çözüyor.Bu biraz böbreklere zararlı.o da bol su içildiğine düzeltilecek bir durum..

Asus K53SV-SX1006V | ASUS RT-AC68U | Sony Xperia Z | PSP | WD Tv Live | Sony Dav Dz 840 Ev Sinema Sistemi | Logitech X-530 | Logitech H800 Headset | Logitech z506 | Sennheiser CX350 | Beats Pro MOONSTER | Logitech G700s Gaming Mause | Logitech g510s Gaming Keyboard | Logitech g930 Gaming Headset | Logitech Anywhere MX Mause
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

quote:

Bcaa : Spor öncesi Yarım ölçek.Sebebi ise Amino asitin içindeki değerlerin 3üyle bcaadakiler birleşince 5 gr yani 1 ölçek ediyor.

2.Amino asit + protein tozu + creatine aynı zamanda alıyorum.Ne kadar doğrudur ?

Bunların yanında günde sabah en az 3 yumurta. Öğlen 1 dardanel ya da tavuk.Spor sonrası tavuk ya da et.Yatmadan önce lor peyniri yiyorum.Günlük yeme ihtiyacımı besinlerden alıyorum.Bunlar tamamen spor günleri ekstra takviyelerdir.

### DH Body Builders ###

iyide karbonhidrat hic yok beslenmende gelisimi unut bu sekilde.kacinci ayiniz birde

Araştırmalarıma göre karbonhidratın çok önemli olduğunu görmedim.Günlük 2 patates ve 1 tapak pilav ya da 1 ekmek günlük karbonhidrat ihtiyacını karşılicağını düşünüyorum.Saf protein destekli beslenmeyi tercih ettim.Gelişimi unut demişsiniz ama ben 1 beden atladım şu anda.

3. ayım oldu
    1. ay destek almadım
    2.ay protein ve creatine aldım.
    3. ay bcaa
    3.ayın ortasında amino ekledim.

Günde vucudun ihtiyacı olan karbonhidratı alıyorum ki kaslar protein deposudur bu yüzden karbonhidrat ile yağ baglamak istemiyorum.

Asus K53SV-SX1006V | ASUS RT-AC68U | Sony Xperia Z | PSP | WD Tv Live | Sony Dav Dz 840 Ev Sinema Sistemi | Logitech X-530 | Logitech H800 Headset | Logitech z506 | Sennheiser CX350 | Beats Pro MOONSTER | Logitech G700s Gaming Mause | Logitech g510s Gaming Keyboard | Logitech g930 Gaming Headset | Logitech Anywhere MX Mause
  • Senin DPN kürü ne oldu hocam ? 2-3 haftada kilolarca yağ yaktığını okumuştum. Bu riski aldığına değdi mi ?

Orijinalden alıntı: Executor06

Amerika gibi dünyanın diğer ucunda değil de Türkiyede yaşadığını varsayarak yazıyorum ki protein7 den alışveriş yapmış olduğunu görüyorum bu durumda Türkiye'desindir. Velhasıl konuya mesaj attığın saate dikkat çekmek istiyorum, sabah 5 gibi yatarsan bu spordan birşey bekleme. Antrenman ve beslenme kadar önemlidir uyku.

Çok doğru bir konuya değindin.İlgine teşekkür ederim.
    Tek problemim uyku.O problemi bi türlü çözemedim :S :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

quote:

### DH Body Builders ###

oh oh bisiyi merak ettim mazur gorun bu sporda kaçıncı yilinizdasiniz?

2 sene karate yaptım.Ondan önce 2 sene basketball yaptım.kondisyonum iyidir.1 sene vucut sıkılaştırdım.Abartmadan ağırlık çalıştım.Araya 1 sene girdi sonra başladım.Şu an 3 ay bitti bunlara başladım.

• Haziranın başında mutant ürünleri türkiyeye geliyormuş hayırlısı bakalım, o zamana kadar elimdeki whey biterse mutant marka wheyi denemek istiyorum. inşallah değişik aromalar gelir yine tek çikolata gelmesin de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: angilonit

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

şu şort çok hosuma gitti ama çok pahalı 75tl 30-40 tl e bulabilcegimiz yer var mı boyle birşey

### DH Body Builders ###

aklıma scot hermann geldi mavi şortu görünce

Scott Herman ve tıslaması .

bi de "up" diyişi var

Orijinalden alıntı: angilonit

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

şu şort çok hosuma gitti ama çok pahalı 75tl 30-40 tl e bulabilcegimiz yer var mı boyle birşey

### DH Body Builders ###

aklıma scot hermann geldi mavi şortu görünce

Scott Herman ve tıslaması .

Çok iyi bir vücudu var o adamın, çok iyi setler çıkarıyor ama o tıslama çok abartı bir tıslama
    Kol antremanını, bacak gününde yap.

Kardiyo gününde ağırlık çalışma bence. ikisini ayır.
    Yada ağırlık antremanlarından sonra 15 dk yüksek tempolu yürüyüş yaparak bitirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Biraz zaman geçsin istedim aradan, pazartesi gidicem bakalım ölçtürmeye.

Niye peşisıra ölçtürmüyorsun ? Hemen peşisıra ölçümü yaptırdın da zaman geçince değişim olucak mı diye mi bekliyorsun yoksa ?

quote:

Biraz zaman geçsin istedim aradan, pazartesi gidicem bakalım ölçtürmeye.

Niye peşisıra ölçtürmüyorsun ? Hemen peşisıra ölçümü yaptırdın da zaman geçince değişim olucak mı diye mi bekliyorsun yoksa ?

Etkisi kısa vadede mi yoksa uzun vadede mi diye merak ettiğimden. yoksa zma kullanırken yüksek çıkması normal olurdu. bırakınca da yüksek çıkacak mı onu merak ediyorum. henüz hiç ölçüm olmadı. sadece zma dan önce eski bir ölçüm var elimde.
  • quote:

Senin DPN kürü ne oldu hocam ? 2-3 haftada kilolarca yağ yaktığını okumuştum. Bu riski aldığına değdi mi ?

Değdi ve dedikleri gibi kilo almadım :) 2. küre girdim ama iş değiştirdim ve diyetim yalan oldu antepten tatlılar geldi ona dadandık işim gereği hep dışarıda arabayla ordan oraya savruldum derken hepten gitti spora giderdim artık gidebilirsem akşamları 20.30 21.00 dan sonra gidebiliyorum 10 da kapanıyor günün yorgunluğu derken yalan oldu.

Sonuç mu ?

1. Kür eksiksiz mükemmel kalbe baktıramadım ama diğer organlar ve kan değerlerinde sorun yok.
    2. Kür yukarıda saydığım nedenlerden dolayı 0 çektim belki 1 kereliğine :D 85 e inmişimdir. Ama yine 86-87 arası gidip geliyorum.

Yalnız ya doğal şeker aldığım için vücut yanmadı (DNP kullanıldığında şeker komple kesilmeli çünkü vücudun yandığını beynen hissediyorsun) belki yada vücut bağışıklık kazandı dozaj arttıracaktım dedim boşver, ara verdim şimdilik hafif spor yapacağım proteini (Amix Monster Beef) bitirmeye çalışıyorum belki ondan sonra tek alacağım ürün nitro fx amino olur. Bu bağışıklık muhabbetini atlatana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 9 Mayıs 2013; 22:23:05 >

Orijinalden alıntı: T-Dog

Değdi ve dedikleri gibi kilo almadım :) 2. küre girdim ama iş değiştirdim ve diyetim yalan oldu antepten tatlılar geldi ona dadandık işim gereği hep dışarıda arabayla ordan oraya savruldum derken hepten gitti spora giderdim artık gidebilirsem akşamları 20.30 21.00 dan sonra gidebiliyorum 10 da kapanıyor günün yorgunluğu derken yalan oldu.

Sonuç mu ?

1. Kür eksiksiz mükemmel kalbe baktıramadım ama diğer organlar ve kan değerlerinde sorun yok.
    2. Kür yukarıda saydığım nedenlerden dolayı 0 çektim belki 1 kereliğine :D 85 e inmişimdir. Ama yine 86-87 arası gidip geliyorum.

Abi sana ne desem bilemedim. Böyle bir küre giriyorsun ama beslenmen düzgün olmuyor ha ? Büyük konuşmayayım ama ben küre girmeden bile sağlıksız şeyleri ağzıma sürmüyorsam öyle bir küre girsem sonuç alamama gibi birşeyi ihtimal olarak bile bırakmam

@Amroth.
    Zma 'nın etki ettiğine, testosteronu yükselttiğine bir şüphen yok yani ? test falan yaptırmıyorsun hemen ardından

Triceps e önem ver, kolun 3 de 2 si triceps, kolu büyük gösteren kas tricepsdir.
    Kol antremanını, bacak gününde yap.

Kardiyo gününde ağırlık çalışma bence. ikisini ayır.
    Yada ağırlık antremanlarından sonra 15 dk yüksek tempolu yürüyüş yaparak bitirebilirsin.

bide dumbell ile sıkıştırma yapıyorum göğüsü çizmeye başladı fakat biraz yağ kaldı o yağı nasıl atacağım bilmiyorum

bilgiler için çok sağolun hocam
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.