Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (734. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Açık konuşmak gerekirse üşengeçliğimden bittiği gibi ölçtürme şansım olmadı
  • ağır çalışmayı bıraktım,normal kilo çok tekrara döndüm,ayda bir hafta ağır çalışacam artık.

merak ettiğim bulk dönemlerde full 1-6 tekrarlık ağırlıklarla mı antrenman yapmak gerek....

gerçi çok yemek yemeyi sevmediğimden uzun bir süre kışlar da dahil normal kilo çok tekrar çalışmayı düşünüyorum,yine sadece ayda bir ağır hafta....
    şu off season on season olayını açıklığa kavuştursak bir de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosi35

beyler vücut geliştirmenin kıllarda çoğalma yapma ihtimali var mı

Var. Sağlıklı beslenme + Metabolizma-Kan dolaşımı vs.
  • benim kas yapım biraz gevşek.akranlarım akdar kuvvetli değilim.kollarım da şişmeye başladı ancak kuvvetli değil.bunun için önerebileceğinmiz bişey var mı?iş yeirnde bi arkladaş hayvanat gibi güçlü.daha ne bilek gürşei nede normal güreşde yenin olduğunu gördüm.

su şişkinlik sorunu cözdüm mü tamamdır

Orijinalden alıntı: biolog_hakan

Merhaba arkadaşlar. 1 Nisan tarihinde salona kilo verme ve yağ yakma amaçlı yazıldım. ilk ve ikinci ay uygulanan programın listesini fotoğraf olarak ekledim. İlk ayın sonunda belim 100 cm den 98cm ye , kol 37 den 36 cm ye, göğüs 110cm den 109 cm ye düşmüş omuz ise 119 cm den 119,5 cm ye çıkmış. kilom 85 iken 85,5 olmuş. boyum 178 cm .
    spora başlayalı beri beyaz ekmek kesinlikle tüketmiyorum, soda haricinde gazlı içecek kullanmıyorum, cips ve diğer abur cuburu kestim ( geçen çok canım çekti diye 1 paket cips yedim ama cips yedim diye yemek yemedim). kızartmayı hayatımdan çıkardım, basit şeker grubunu çıkardım,çikolatasız yapamadığım için haftada toplam 80 gr bitter çikolata tüketiyorum. kahvaltıda zeytin, peynir, yumurta ve 2 dilim kepek ekmeği, öğlen okulun yemekhanesinde ne çıkarsa mümkün olduğunca az kepek ekmeği ile, spor öncesi tavuklu yağsız salata yada yağsız kepekli ekmek ile peynirli tost, antreman sonrası 1 tabağın dibine az pilav, sebze yemeği ve 1-2 dilim kepek ekmeği yada ton balıklı/tavuklu salata yada nesfit/ eti yulaflı vb tarzı şeyler yiyorum. temel yağ ihtiyacı için haftalık toplamda 400 gr kuruyemiş ( kavrulmuş fındık, tuzsuz çiğ badem,tuzsuz kayısı çekirdeği,nadiren leblebi) antrenörümün tavsiyesiyle haftada 1 tane ananas tüketmeye çalışıyorum ( fazla suyu atmak için).
    sabah 6-7 gibi uyanıp akşam 12 en geç 1 de uyurum.
    bunlar haricinde sizin tavsiyeleriniz nelerdir ? 26 yaşındayım ve 9-17 arası üniversite laboratuarında deney yapıp ders çalışıyorum( öğrencilik hayatına devam).

yukarda yazmayı unuttuğum, atladığım bilgi varsa lütfen sorunuz. birde tavsiye edeceğiniz hesaplı eldiven var mı acaba ?

sizlerden yorum alabilir miyim ?

quote:

Merhaba arkadaşlar. 1 Nisan tarihinde salona kilo verme ve yağ yakma amaçlı yazıldım. ilk ve ikinci ay uygulanan programın listesini fotoğraf olarak ekledim. İlk ayın sonunda belim 100 cm den 98cm ye , kol 37 den 36 cm ye, göğüs 110cm den 109 cm ye düşmüş omuz ise 119 cm den 119,5 cm ye çıkmış. kilom 85 iken 85,5 olmuş. boyum 178 cm .
    spora başlayalı beri beyaz ekmek kesinlikle tüketmiyorum, soda haricinde gazlı içecek kullanmıyorum, cips ve diğer abur cuburu kestim ( geçen çok canım çekti diye 1 paket cips yedim ama cips yedim diye yemek yemedim). kızartmayı hayatımdan çıkardım, basit şeker grubunu çıkardım,çikolatasız yapamadığım için haftada toplam 80 gr bitter çikolata tüketiyorum. kahvaltıda zeytin, peynir, yumurta ve 2 dilim kepek ekmeği, öğlen okulun yemekhanesinde ne çıkarsa mümkün olduğunca az kepek ekmeği ile, spor öncesi tavuklu yağsız salata yada yağsız kepekli ekmek ile peynirli tost, antreman sonrası 1 tabağın dibine az pilav, sebze yemeği ve 1-2 dilim kepek ekmeği yada ton balıklı/tavuklu salata yada nesfit/ eti yulaflı vb tarzı şeyler yiyorum. temel yağ ihtiyacı için haftalık toplamda 400 gr kuruyemiş ( kavrulmuş fındık, tuzsuz çiğ badem,tuzsuz kayısı çekirdeği,nadiren leblebi) antrenörümün tavsiyesiyle haftada 1 tane ananas tüketmeye çalışıyorum ( fazla suyu atmak için).
    sabah 6-7 gibi uyanıp akşam 12 en geç 1 de uyurum.
    bunlar haricinde sizin tavsiyeleriniz nelerdir ? 26 yaşındayım ve 9-17 arası üniversite laboratuarında deney yapıp ders çalışıyorum( öğrencilik hayatına devam).

yukarda yazmayı unuttuğum, atladığım bilgi varsa lütfen sorunuz. birde tavsiye edeceğiniz hesaplı eldiven var mı acaba ?

sizlerden yorum alabilir miyim ?

anternmandan sonra nesfit felan fistan yeme bence. Karbonhidrat almamaya çalış öncesinde.

Kahvaltı ve bir sonraki öğünde abartmamak kaydı ile yiyebilirsin çok sıkıntı olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

Kardiyo için ip ayrıca kapı barfiksi almayı düşünüyorum, ne diyorsunuz şunlara?

http://urun.gittigidiyor.com/spor/busso-bs-122-atlama-ipi-ayarlanabilir-83130670

http://urun.gittigidiyor.com/spor/kapi-koridor-barfiks-aleti-mekik-sinav-irom-gym-66363078

Daha önce neredeyse hiç ip atlamadım bu arada Evde iyi olur diye alayım diyorum

İp alacaksan evde atlamanı önermem boş ve geniş bir oda varsa bilemem, ip atlamak kardiyo dan öte birşey kardiyo + dayanıklılık + denge hepsini arttırıyor. Ve ip alacaksan ucuz dahi işini görür iş ki ipi sert plastik yada türevi birşey olsun ki döndürebilesin. Başlarda bileklerin(ayak) çok acıyacaktır :) hiç denemediğin ve alışık olmadığın için şak diye kendine vuracaksın :)) ağır ayakkabı ile deneme derim baştan misal basket ayakkabısı gibi kesin takılır.

Ayakkabi mi ne ayakkabisi bi de evin icinde ayakkabi mi giyecez Dagda bayirda sehrin icinde surekli manyak gibi kosan birisi oldugum icin ayak bileklerim biraz alidkin olabilir. Ne diyorsun alayim mi

Orijinalden alıntı: Dx.Rai

arkadaşlar kolları hacimlemek için ne önerirsiniz
    birde kardio ağırlıklı günlerde 45 dakika felan koşup sonra idmana geçiyorum bi zararı olur mu ki gelişmemde su gibi terliyorum çünkü

amacın zayıflamak ve fitness yapmaksa fena değil ama 45 dk koşmak çok bence fazla kaslarından da yakıyorsun dur diye düşünüyorum.koşu üst tarafı eritir...hacimlenemez sin

Orijinalden alıntı: rendezvouss

quote:

birde kardio ağırlıklı günlerde 45 dakika felan koşup sonra idmana geçiyorum bi zararı olur mu ki gelişmemde su gibi terliyorum çünkü

amacın zayıflamak ve fitness yapmaksa fena değil ama 45 dk koşmak çok bence fazla kaslarından da yakıyorsun dur diye düşünüyorum.koşu üst tarafı eritir...hacimlenemez sin

hocam belim çok yağlanmış onu eritmek istiyorum 5 kilo felan vermek istiyorum göğüsü çizmek kolu hacimlendirmek istiyorum bunun için koşu ve düşük kilo çok tekrar yapıyorum ağırlıklarda doğru yoldamıyım ?

quote:

quote:

hocam belim çok yağlanmış onu eritmek istiyorum 5 kilo felan vermek istiyorum göğüsü çizmek kolu hacimlendirmek istiyorum bunun için koşu ve düşük kilo çok tekrar yapıyorum ağırlıklarda doğru yoldamıyım ?

koşu okey ama 20 dakka yeter ancak düşük klilo ile nasıl şekil yapacaksın değişik bir mantık 1 ay çalışmanı yap.sonra lecartin gibi yağ yakımına yardımcı takviyelerden al.bu arada çalıştığın ağırlıkalrda 2,5 -5 kg gibi yükselt ki kalar sıkılaşsın.laylaylom gibi olmayacak bu iş

Orijinalden alıntı: ADEBISI

squat yaparken omuzu ve trapez kismini zedeliyor ya 3-4 gun kirmizi kaliyor buna nasil bir onlem alabiliriz

Bunun gibi bir squat süngeri kullanabilirsin

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

squat yaparken omuzu ve trapez kismini zedeliyor ya 3-4 gun kirmizi kaliyor buna nasil bir onlem alabiliriz

Herkese cevap veriyon bana vermedin lan

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

quote:

quote:

koşu okey ama 20 dakka yeter ancak düşük klilo ile nasıl şekil yapacaksın değişik bir mantık 1 ay çalışmanı yap.sonra lecartin gibi yağ yakımına yardımcı takviyelerden al.bu arada çalıştığın ağırlıkalrda 2,5 -5 kg gibi yükselt ki kalar sıkılaşsın.laylaylom gibi olmayacak bu iş

hocam örneğin benchde artık 60 kilonun üstüne çıkmamaya dikkat ediyorum çok ağır kilolara girince çok tekrar yapamıyorum onu kastediyorum

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

quote:

quote:

hocam örneğin benchde artık 60 kilonun üstüne çıkmamaya dikkat ediyorum çok ağır kilolara girince çok tekrar yapamıyorum onu kastediyorum

ben 60şı görmedim çin bişey diyemicem şimdi :)
  • Antrenman splitimi değiştirmeye karar verdim 1. gün göğüs-biceps 2. gün sırt-triceps 3. gün omuz bacak idi. 2.gün ile 3. günü yer değiştiriyorum. Nedeni sırtta da bicepsi çok yormam. Arada 1 gün dinlenme oluyor ama yetip yememesi konusunda şüpheliyim. Bir süre de böyle deniyeceğim bakalım.

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Ben havluyu sariyorum bara biraz yumusatiyor is goruyor en azindan

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.