Yarbay
14 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme
Toplam: 536 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhaba, pc i actigimda windows ekrani gelmeden once ARALIK DISI hatasi aliyorum monitorden. Ancak playstation5 i actigimda bir problem yok monitorde..

Pc i baska monitore bagladimda oda aciliyor problem olmadan baska monitore baglayip cozunurlugu vs dusurmeyi denedim yine viewsonic e taktigimda pc i ARALIK DISI hatasi aliyorum.

Nasil cozebilirim bu problemi
Merhaba pc i acmaya calistigimda aralik disinda hatasi aliyorum ve goruntu gelmiyor bios ekrani vs gectikten sonra. Monitorde sikinti yok ps 5 i sikintisiz acabiliyorum ancak pc i acmaya calistigimda hata aliyorum. Nasil cozebilirim bu problemi? Tam olarak ‘ARALIK DISINDA’ yaziyor ekranda

Selamlar, 1 Ocakta saat siparişi vermiştim amazon.de den amazonun sitesinde gozukmuyor ama yurtiçi kargodan bildirim geldi kargonuz yola çıktı diye ancak gonderici adı yazmıyor. Yurt içi ile mi dagıtım yapıyorlar acaba

Selam arkadaslar spk lisanslı tanınmıs bir aracı kurumda calısıyorum düzey3 ve türev lisanslarım var. Pm ile ulasabilirseniz ONLİNE hesap açılımı,Temsilci desteği,hisse,viop,kredili işlemler,halka arzlar BES girisi vs her konuda yardımcı olabilirim.Gün içi yatırımcılara her konuda bilgilendirme saglıyorum ayrıca

dusuk komisyon oranları, ücretsiz canlı veri imkanı birçok imkanımız var etik olması açısından kurum adını burda yazmıyorum ozel mesaj ile detayları gorusebiliriz.

Sarj aletini taktıgımda sarj ledi yanmıyor ancak sistem uzerinde prize takılı gozukuyor.sarj %100 gozukmesine ragmen surekli 10/15 dakikada bir makine kendi kendine kapanıyor. bunun sebebi ne olabilir ? teşekkürler

Şu tarz bir ürün aramaktayim.Amac Hem ofis işlerini chrome youtube tarzı seyleri kullanabilmek hem knight gibi basit oyunları açabilse yeterli benim için. Türkiye ' de bu tarz bu fiyat skalasında mini pc nereden bulabilirim ?

Selam arkadaslar 50mbit vdsl kullaniyorum. Zte modem verdile ancak cok yakinindan bile sinyal cok az . Superonline vdsl icin en iyi modem hangisdir?modem degisimi icin nasil bir yol izlemem lazim

9520 e SIFRE yazip gonderiyorum online islemlere girmek icin

Degerli musterimiz, su anda isleminizi gerceklestiremiyoruz. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz B001

*952# yaptigimda cikan koduda kabul etmiyor uygulama bu problemin cozumu nedir

Dun gece windows guncelledim kapattim pc i sabah acitigimda windows logosunun oldugu ekran yarim saatte geciyor zorla bilgisayar aciliyor. Acildiktan sonrada basit bir dosya bile acilmiyor dakikalarca tepkisiz kaliyor pc.

Yaklasik 2 yildir kullandigim ssd e kurulu windows elektrik kesintilerine maruz kaldi cok defa hd tune pro ile scan edecegim ancak onuda acamiyorum windows acildiktan sonra agirliktan . Sorun ssd demi nasil anlarim

Dun gece windows guncelledim kapattim pc i sabah acitigimda windows logosunun oldugu ekran yarim saatte geciyor zorla bilgisayar aciliyor. Acildiktan sonrada basit bir dosya bile acilmiyor dakikalarca tepkisiz kaliyor pc. Nasil cozebilirim bu sorunu

Hakkında
İlgi Alanları: Money - BodyBuilding - Rap - Cars
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
Takım
Galatasaray
Dünyadan Futbol
Liverpool FC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18.511
İkinci El Bölümü Mesajları: 371
Konularının görüntülenme sayısı: 55.069 (Bu ay: 1.504)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.467 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.