Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (403. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Beyler şimdi okulda bitti sadece body-ev-yemek üçgeni arasında yazı geçiricem. Şimdi beyler bu benim 8 ayım oluyor. Elimde 1 kg kalmış protein tozu var. Yanina bir tane daha takviye almak istiyorum. Bcaa almayı düşünüyorum. Sizce iyimidir yoksa başka bişey mi almalıyım?

Ne alabilirsin ki başka,steroid filan mı istiyorsun.

Hayır yani sonuçta daha bu sporda belki biri kombinasyon söylüycek. Sonuçta supplementler sadece protein tozu ve bcaa degilki.

Orijinalden alıntı: Klotho97

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Klotho97

Öncelikle merhaba arkadaşlar.. Bende gruba üye olmak isterim. Size kendimden bahsediyim kısaca
    Size göre epey küçüğüm 16 yaşındayım 1.76 boy 84kilo
    1 sene önce fitness deneyimim olmuştu 1 aylığına epey faydası dokundu fakat bırakmak zorunda kaldım hiperparatıroyit ameliyatına girdikten sonrada çok kilo aldım. Şimdi bu kiloları yakmak istiyorum.

Ayrıca yüzmeyede gitmeyi düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir? kilo orantımı sağlamak istiyorum fakat vücüdu çok zorlamadan ve gelişim sürecinde olduğum için iskeletede zarar vermeden nasıl sağlıklı fitness yapabilirim?

Ayrıca arkadaşlar vücudum oldukça kaslı bacak ve kol bölgesi omuzlarımda yaşıtlarıma göre çok geniş ( yüzme yaptığım için )

1.76 boya 84 kilo nedir yav

İşte acayip derecede kilo aldım 15 kiloya yakın. Sizden yardım istiyorum SEN diyosun HEÜÜÜĞĞ

Hocam hemen kızma tavsiyem günde yarım saat bir saat koşman+yeşil çayı bol tüketmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri / Kafkas Üniversitesi('14)
  • Beyler şimdi bcaa alıcam 2 marka arasında kaldım , hangisini almalıyım ?

1. Ultimate Nutrition BCAA 12,000, 457 gr fiyatı 118 tl

### DH Body Builders ###

2. O.N BCAA 5000 Powder 324 gr 99 tl

### DH Body Builders ###

Orijinalden alıntı: boolboxer

ben aylık 60 veriyorum.

+1
  • Arkadaşlar selamlar herkese.Boy 1.74 kilo 76 benim.Göbek var bildiğiniz ,haftanın her günü çalışacağım için herhangi bi spor salonuna falan yazılmadım onun yerine dambıl seti ve twister siparişi verdim.Amacım kolları geliştirip,göğüs ve göbek bölgesini sıkılaştırmak.Neler önerirsiniz bana acaba?Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: linksiz

Arkadalar aminoasit yararı nedir ? Salonda 50 kr her gelen 2 tane alıyor güç ve biraz gelişim saglıyor diyor hoca.Protein tozu yerine a.a. mı alsak daha ucuz hem.

?

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri / Kafkas Üniversitesi('14)
  • dukan diyeti,
    karatay diyeti,
    mesut yar nasıl zayıfladı,
    badem,simit diyeti
    lahana kürü,
    maynodoz kürü,
    mısır püskülü çayı

zayıflamak için egzersizler, zayıflamak için motivasyon ve daha nicelerini

www.diyetyemekler.net
    diyetyemekler.net is for sale
    http://www.diyetyemekler.net

adresinde bulabilirsiniz.

bu yaz tatili boyunca evde elimden geldiğince çalışacağım. amacım öyle ahım şahım kas yapmak değil. biraz fazla kilom var. kardiyo&diyet&dumbell programıyla 3 boyunca bi şeyler yapmaya çalışacağım. 3 aya halletmiş olurum sanırım kiloları. o zamana kadar hafif alt yapım da olur. salona yazılabilirim üniversitenin tekrar açılmasıyla. hadi bismillah.

Beyler şimdi bcaa alıcam 2 marka arasında kaldım , hangisini almalıyım ?

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

ikiside 60 servis ama ultimatenin bcaa oranı daha iyi ikisinide alabilirsin ikiside güzel ürünlerdir

Body ile uğraşan çoğu arkadaşım antranmandan önce protein bar alıyor sonra lor peyniri yiyorlar.Lor peyniri yağlanma yapar mı ? faydası var mı ?

Kahvaltılık lor sakın alma 20gram yağ var 100gramında.

Böreklik lor al neredeyse hiç yağ yok 2-3gr.
  • Selamun Akeyküm

16 yaşındayım 1.60 boyunda ve 60 kiloyum.Okul zamanı üşengeçliğimden ve fazla zamanım olmadığından bir türlü ağırlık kaldırmaya başlayamamıştım.3 aylık tatilde artık başlamak istiyorum.Ama neler yapmam gerektiğini bilmiyorum.Spor salonuna gidemem ancak evde çalışabilirim.5 kg 2 adet dambılım var.Barfiks için evde demir boru var.Bu konuda bilgiye sahipseniz lütfen beni de bilgilendirin. Geliştirmek istediğim yerler kol,gögüs ve karın kasları. Tatilden sonra bırakmayı düşünmüyorum. Bana program çıkartabilecek biri olursa çok iyi olur. Yardımlarınızı bekliyorum. Hakkınızı helal edin.

Orijinalden alıntı: erdogmus96

Selamun Akeyküm

16 yaşındayım 1.60 boyunda ve 60 kiloyum.Okul zamanı üşengeçliğimden ve fazla zamanım olmadığından bir türlü ağırlık kaldırmaya başlayamamıştım.3 aylık tatilde artık başlamak istiyorum.Ama neler yapmam gerektiğini bilmiyorum.Spor salonuna gidemem ancak evde çalışabilirim.5 kg 2 adet dambılım var.Barfiks için evde demir boru var.Bu konuda bilgiye sahipseniz lütfen beni de bilgilendirin. Geliştirmek istediğim yerler kol,gögüs ve karın kasları. Tatilden sonra bırakmayı düşünmüyorum. Bana program çıkartabilecek biri olursa çok iyi olur. Yardımlarınızı bekliyorum. Hakkınızı helal edin.

Bu programı deneyebilirsin.

http://www.bod****tr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html?s=5dfa1854ce8cb0b4e44047ec7bfd889f&

Orijinalden alıntı: burak3655

quote:

Beyler şimdi bcaa alıcam 2 marka arasında kaldım , hangisini almalıyım ?

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

ikiside 60 servis ama ultimatenin bcaa oranı daha iyi ikisinide alabilirsin ikiside güzel ürünlerdir

Tesekkuler hocam bende bcaa alıcakdım ve ultımate sıparısı verdım. Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütüphane -- 12 Haziran 2012; 21:30:38 >
    10.02.13 tarihi itaberi ile foruma 1 yıl ara vermiş bulunmaktayım. 2014 yılında görüşmek üzere :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Body ile uğraşan çoğu arkadaşım antranmandan önce protein bar alıyor sonra lor peyniri yiyorlar.Lor peyniri yağlanma yapar mı ? faydası var mı ?

pazarda adam abi bunu kahvaltıda yersin börekte yaparsın kuşada verirsin

kalp dostu ağabey diyor

adama yağsız lazım diyorum

yağsız abi 1 kilo al ye tadına bak diyo

arkasından başka adam kahvaltılık istiyor gel abi diyor veriyor aynısından yağlımı diyor tabi yağlı mübarek ağızda eriyor diyor

gelde al şimdi lor peynirini

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

pazarda adam abi bunu kahvaltıda yersin börekte yaparsın kuşada verirsin

kalp dostu ağabey diyor

adama yağsız lazım diyorum

yağsız abi 1 kilo al ye tadına bak diyo

arkasından başka adam kahvaltılık istiyor gel abi diyor veriyor aynısından yağlımı diyor tabi yağlı mübarek ağızda eriyor diyor

gelde al şimdi lor peynirini

kaanlar lor peynir alabilirsin.
    bakkaldan pazardan lor peyniri alınmıyor maalesef.

Bunlar omuz bölgemde uzun bir süredir var ve hala kırmızı renkteler. Sizde de bu tarz çizgiler var mı?

Ara vermiştim tekrar başlayacağım. Bunları önlemenin yolu nedir?

### DH Body Builders ###

Orijinalden alıntı: nkA

BB sonucu sırt bölgemde çatlaklar oluştu fakat onlar şeffaflaşıp deri rengini aldı.

Bunlar omuz bölgemde uzun bir süredir var ve hala kırmızı renkteler. Sizde de bu tarz çizgiler var mı?

Ara vermiştim tekrar başlayacağım. Bunları önlemenin yolu nedir?

### DH Body Builders ###

aktardan badem yağı alacaksın her gün süreceksin ama artık olmuşlar geçmez yeni çatlakların oluşması engellenir

Bu arada birşey soracam, sabah kardio için koşuya çıkıyorum 6-7 gibi ama gitmeden birşeyler atıştırmalı mıyım? yoksa sadece su içip çıkmalı mıyım?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.