Teğmen
16 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 42 (Bu ay: 0)
Gönderileri
bir iş için lazım oldu telefon numarası talep edildiğinde verilecektir nasıl diyebilirim
Orjinal kulaklığın bozulmasıyla yeni kulaklık aldım başta sorunsuz çalışırken çalışmamaya başladı sonra telefonu suyun altına sokup denedim bu sefer kulaklığı algıladı suyun altına soktuktan sonra kulaklığı takınca algılıyor sonra algılamıyor anlayamadım gitti servise mi göndermek gerekir yoksa yazılımlar birşey olabilir mi

Sorun çözüldü
Az önce meraktan biletixten bilet fiyatlarına bakıyordum.En kıytırık sanatçının en ucuz bileti 30 lira büyük türk sanatçılarınsa 100den başlıyor 200e gidiyor.Yabancı sanatçılara baktım

demi levato(doğru yazdığımdan emin değilim)en ucuz bilet 150 lira ve tükenmiş 500 liraya bilet var sınırlı sayıda diyor iyi sanatçı olsa birşey demem kıytırık.Kim veriyor bu paraları

şahsen benim verecek param var ama kıyamam o paralara ya milletin çok parası var ya da zar zor kazandığı üç kuruş parayı dağıtıyorlar böyle.Açıkçası çok paraları olduğunu

sanmıyorum sonuçta türkiyenin durumu ortada insanımız salak herhalde.

şuna bakın benim okulu hatırlıyorum bina sıra o kadar, özel okula gittim o da bunun yanından geçmezdi
Yine bölüm uzaklaştırması aldım.Uzaklaştırma yeni açılmıştı,güzel kızların dans ettiği bir video koymuştum.Hemen 15 gün gerekçe ise videoda kızlar müzikle dans ediyordu altına yazmıştım adminler uzaklaştırma vermesin amaç müzik değil amaç başka diye hemen 15 günü çakmış.Konu yanlış yerdeymiş ben müzik için mi açtım o konuyu hayır adminler dese kızlar bikinili cinsel içerik diye çaksalar banı valla birşey demiyeceğim ama konu yanlış yerde demek yuh itiraz etmeyede gerek duymadım nede olsa okuyup altına hemen konu yanlış yerdeydi diyecekler.Ne oldu bu foruma
Yemek mutfak bölümü açıldığına göre artık akşam yemeğim,şimdi bunu yiyorum tarzı konular açtığınızda 15 gün uzaklaştırma alçaksınız konu yanlış yerde olduğu için.Hatta geceleri şimdi şu olsaydı tarzı özendirme konuları açıldığındada 15 gün uzaklaştırma verirler.
Arkadaşlar bir konuya açıklık getirmek istiyorum.Görüyorum ki hepiniz japonların malum bölgelerindeki kılın genetik olduğunu düşünüyor.Şimdi gerçek şudur ki japon geleneğinde malum bölgedeki kıllar kesilmez sanırım bu japon hamamından gelen bir gelenek.Bu sebeble o bölgeleri kıllıdır yoksa japonlar genetik olarak çok kılsızdırlar.Çoğunun ağda yapmasına dahi gerek yoktur.Gerçek bu hepinizi bilgilendirmek istedim.Forumda arada böyle yararlı bilgiler paylaşılırsa güzel olucağını düşünüyorum.Umarım kural dışı birşey yoktur.
Hakkında
Forum İmzası:
Aslında hayatının her günü geri kalan günlerinin ilk günüdür tek bir gün hariç öldüğün gün
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.417
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 20.431 (Bu ay: 301)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 430 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.