Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (402. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Haftada 3 gün salona gidilse yeterli olur mu? Ayrıca pzt-çarşamba-cuma yani bir gün ara ile gitmeyi düşünüyorum. Yeterli midir sizce?

Tavsiyenizi bekliyorum, buradan gelcek tavsiye ye göre hareket edeceğim.

Zayıfsan ideal, kilo vermeye çalışıyosan 4-5 gün de gidebilirsin.

Salon yaz uygulamasına geçtiğini ve sadece pzt-çarşamba ve cuma günleri hizmet verebiliyormuş. 3 gün yeterli olur derseniz gideceğim. 20:00-21:30 da çalışma saatleri. Eve çok yakın old. için tercih edeceğim zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FtnBttL

quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

beyler ingiltereye gidicem 1 temmuzda orda supplement fiyatları nasıldır ? eğer iyiyse almayı düşünüyorum

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=node%3D319535011&field-keywords=Whey&x=0&y=0

Nerdeyse burdakiyle aynı fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

selam arkadaşlar.

Uzun zamandır he bugun ha yarın derken günlar aldı başını gitti

Yaşım 28 oldu

Boy 1,83-184

Kilom ise 102-103

Alt kısımda çok kötü diyemem de üst kısım özellikle göüsler oldukça yağ topladı spordan önce jinekomastri vardır die ameliyatla yada liposaction ile aldırmak istedim..

Ama işyerimde spor yapan arkadaşlar ilk önce sporla dene vs ile (zaten haklılar) bende bu yola başlayacağım allah kısmet ederse.

Çalıştığım avm de spor merkezi var

Malesef ücreti fazla olması ile beraber hocalar yardımcı olmuyor hocalar saat başına 70 tl gibi baya yüksek ücretler alıyor..

Bende hiçbirşey bilmediğimden ilk başta boşver dedim ama çalıştığım şirkette arkadaşım birkaç sene yaptıktan sonra ara vermiş tekrar devam ediyor tabi kendisi ilaç vs de kullanıyor

Sayfaları okudum şuan için ilk 5 ve sonran 5 sayfayı

Boyum 1,83 kilom 103

Bariz şişmanım hatta obezim

(Ekmek yemiyorum tuz yok şeker zaten yok kola yok) Sigara yok

Sürekli ayaktayım işim gereği..

103 Kilodan nasıl 85 Kiloya düşerim yakşaık 18 Kilo vermek istiyorum..

İradeli davranıp bu kilodan kurtulmak istiyorum bana hiçbir faydası yok

Bana az da olsa sizce nereden başlamam gerektiğini söylermisiniz.

Pazartesi spor salonuna %100 yazılıyorum zaten paranın bir kısmını vermiştim diğer kalan kısmınıda ödeyeceğim.

Ben nasıl 103 kilodan 85 kiloya düşerim ?

Ben 29 yaşında başladım 1.70 - 74 kg civarında yağ oranı %26'lara dayanmış durumdaydım. Vücut tipi testlerde obez çıkmıştı. Haftada 3-4 gün gittim, hocalara da söyledim ben bu göbeği ve göğüsteki fazlalıkları eritmek istiyorum dedim. Toplamda 30 dk kardiyo içeren (koşu bandı ve bisiklet) ve geri kalan kısmı ağırlık-makine çalışması olmak üzere 1,5 saatlik programlar yazdılar. İlk ay sadece bir kilo verdim. Ama sonra süreç kendini göstermeye başladı. Şubat Ayında 74 kg olarak başlamışken Haziranda 66 ya, Eylül'de 62 ye indim. Vücudum gözle görülür şekilde düzeldi ve inceldi. İlk yılı böyle geçirdikten sonra madem yapabiliyorum, hiçbir şey için geç kalmadım dedim ve şu vücudu potansiyeli oranında geliştirelim dedim. Şimdi 65 kg'yım ama kas kütlem arttı, özellikle göğüs ve kol kaslarım son 1 yılda gözle görülecek şekilde gelişti. Yaş 31,5 oldu bu arada. Asla da bırakmayı düşünmüyorum. Sizin için de geç değil, yeter ki başlayın, sabırlı olun ve asla pes etmeyin.

Sen gene iyisin kardes boyun 170 kilo 74 dedin

Benim boy 184 kilo 103 resmen obezim

Gideceğim spor salonunda ogretmen birsey göstermiyor yardım etmiyor program yazmıyor saat basına 70 tl istiyor pff

Konuda bilgili arkadaslar bana yardım edebilirler mi

Orijinalden alıntı: boolboxer

ben aylık 60 veriyorum.

bazı avm lerde kampanya dışı olunca öyle
    1 sene önce fitness deneyimim olmuştu 1 aylığına epey faydası dokundu fakat bırakmak zorunda kaldım hiperparatıroyit ameliyatına girdikten sonrada çok kilo aldım. Şimdi bu kiloları yakmak istiyorum.

Ayrıca yüzmeyede gitmeyi düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir? kilo orantımı sağlamak istiyorum fakat vücüdu çok zorlamadan ve gelişim sürecinde olduğum için iskeletede zarar vermeden nasıl sağlıklı fitness yapabilirim?

Ayrıca arkadaşlar vücudum oldukça kaslı bacak ve kol bölgesi omuzlarımda yaşıtlarıma göre çok geniş ( yüzme yaptığım için )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klotho97 -- 11 Haziran 2012; 2:47:58 >

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

selam arkadaşlar.

Uzun zamandır he bugun ha yarın derken günlar aldı başını gitti

Yaşım 28 oldu

Boy 1,83-184

Kilom ise 102-103

Alt kısımda çok kötü diyemem de üst kısım özellikle göüsler oldukça yağ topladı spordan önce jinekomastri vardır die ameliyatla yada liposaction ile aldırmak istedim..

Ama işyerimde spor yapan arkadaşlar ilk önce sporla dene vs ile (zaten haklılar) bende bu yola başlayacağım allah kısmet ederse.

Çalıştığım avm de spor merkezi var

Malesef ücreti fazla olması ile beraber hocalar yardımcı olmuyor hocalar saat başına 70 tl gibi baya yüksek ücretler alıyor..

Bende hiçbirşey bilmediğimden ilk başta boşver dedim ama çalıştığım şirkette arkadaşım birkaç sene yaptıktan sonra ara vermiş tekrar devam ediyor tabi kendisi ilaç vs de kullanıyor

Sayfaları okudum şuan için ilk 5 ve sonran 5 sayfayı

Boyum 1,83 kilom 103

Bariz şişmanım hatta obezim

(Ekmek yemiyorum tuz yok şeker zaten yok kola yok) Sigara yok

Sürekli ayaktayım işim gereği..

103 Kilodan nasıl 85 Kiloya düşerim yakşaık 18 Kilo vermek istiyorum..

İradeli davranıp bu kilodan kurtulmak istiyorum bana hiçbir faydası yok

Bana az da olsa sizce nereden başlamam gerektiğini söylermisiniz.

Pazartesi spor salonuna %100 yazılıyorum zaten paranın bir kısmını vermiştim diğer kalan kısmınıda ödeyeceğim.

Ben nasıl 103 kilodan 85 kiloya düşerim ?

yardım edecek yokmu hiç arkadaşlar

saat başıan 70 tl nedir ya oha

Gunde 2 saat calissan ve haftada 3 gun gitsen en az 140x3 =420 tl yapar ki bu da cok fazla o spor salonundan uzak durmani oneririm

Orijinalden alıntı: Klotho97

Öncelikle merhaba arkadaşlar.. Bende gruba üye olmak isterim. Size kendimden bahsediyim kısaca
    Size göre epey küçüğüm 16 yaşındayım 1.76 boy 84kilo
    1 sene önce fitness deneyimim olmuştu 1 aylığına epey faydası dokundu fakat bırakmak zorunda kaldım hiperparatıroyit ameliyatına girdikten sonrada çok kilo aldım. Şimdi bu kiloları yakmak istiyorum.

Ayrıca yüzmeyede gitmeyi düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir? kilo orantımı sağlamak istiyorum fakat vücüdu çok zorlamadan ve gelişim sürecinde olduğum için iskeletede zarar vermeden nasıl sağlıklı fitness yapabilirim?

Ayrıca arkadaşlar vücudum oldukça kaslı bacak ve kol bölgesi omuzlarımda yaşıtlarıma göre çok geniş ( yüzme yaptığım için )

1.76 boya 84 kilo nedir yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTİ BUG -- 11 Haziran 2012; 13:16:47 >
  • Beyler şimdi okulda bitti sadece body-ev-yemek üçgeni arasında yazı geçiricem. Şimdi beyler bu benim 8 ayım oluyor. Elimde 1 kg kalmış protein tozu var. Yanina bir tane daha takviye almak istiyorum. Bcaa almayı düşünüyorum. Sizce iyimidir yoksa başka bişey mi almalıyım?

Orijinalden alıntı: Rammstein

Beyler şimdi okulda bitti sadece body-ev-yemek üçgeni arasında yazı geçiricem. Şimdi beyler bu benim 8 ayım oluyor. Elimde 1 kg kalmış protein tozu var. Yanina bir tane daha takviye almak istiyorum. Bcaa almayı düşünüyorum. Sizce iyimidir yoksa başka bişey mi almalıyım?

Ne alabilirsin ki başka,steroid filan mı istiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTİ BUG -- 11 Haziran 2012; 14:57:31 >

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Orijinalden alıntı: Klotho97

Öncelikle merhaba arkadaşlar.. Bende gruba üye olmak isterim. Size kendimden bahsediyim kısaca
    Size göre epey küçüğüm 16 yaşındayım 1.76 boy 84kilo

1.76 boya 84 kilo nedir yav

İşte acayip derecede kilo aldım 15 kiloya yakın. Sizden yardım istiyorum SEN diyosun HEÜÜÜĞĞ

quote:

Gunde 2 saat calissan ve haftada 3 gun gitsen en az 140x3 =420 tl yapar ki bu da cok fazla o spor salonundan uzak durmani oneririm

hocayi merak ettim,jay cutler mi? :)

TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • Arkadaşlar, bacak çalışırken abduction / adduction kullanıyor musunuz? Etkili midir bu aletler, fikirlerinizi alabilir miyim?

Bir de, deadlift bacak ve bel için vazgeçilmez midir? Öyle ise; pazar günleri bacak, pazartesi günleri sırt çalışıyorum, deadlift'i hangi güne yazayım? Ya da günlerde mi değişiklik yapayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 11 Haziran 2012; 16:06:21 >
    Calismaya basladim, is adamlarina rehberlik ve tercumanlik yapiyorum. (Bu arada reklam olsun aramizda isi dusen olursa ingilizce, ispanyolca, cince, rusca konularinda ve 30'a yakin ulkede tecrubeden hareketle yardimci olabilirim).

Neyse asil soruya gelecek olursak; isim geregi cok seyahat ediyorum. Kaldigim otellerde fitness center oluyor; lakin normal salonun yerini tutmuyor kucuk bir odada 2-3 alet oluyor cunku. Benim amacim buyumek olmadigi icin biraz rahatim ama vucudumu korumak istiyorum. Karbonhidrat ve protein agirlikli beslenip hafif kas calismasi + hizli yurume + pilates yapmayi dusunuyorum. Sizce koruyabilir miyim vucudumu? Kolum kucuklmesin, karin kaslarimin belirginligi kaybolmasin yeterli benim icin.

Smdiden tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

quote:

hocayi merak ettim,jay cutler mi? :)

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.