Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (401. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet//

quote:

Orijinalden alıntı: TARIKKK06

.

### DH Body Builders ###

Dostum vücudunda bi orantısızlık var ama çözemedim tam olarak neresi, şu halilye kötü gözüküyor

Arkadaş muhtemelen sağlak o yüzden sağ taraf daha fazla gelişmiş.Fazla dikkat çekmese de inceleyince belli oluyor.Özellikle kanat kısmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Beyler yulafı nasıl yaparak yiyorsunuz?
    Aldığım çoğu fitness dergisinde süt ve süt ürünlerini tüketmeyin yazıyor bu yüzden artık karıştırıp yiyemiyorum.

Süt ve süt ürünlerinin nesi varmış ki ?

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

@boolboxer tabi etkiler ben bazen sabahlıyorm gidiyorum salona kaldırığım kilolarda %20-30 azalma oluyor en az.

hiç uyumadan salona mı gidilir, düşüp kalmadığına şükret

Tamamen değil tabi nba maçları olduğu zaman 12de yatıyorum diyelim 3de kalkıyorum 3 saatlik uyku işte :)

Cahil adam o kadar diyorum sana

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

quote:

quote:

@boolboxer tabi etkiler ben bazen sabahlıyorm gidiyorum salona kaldırığım kilolarda %20-30 azalma oluyor en az.

Tamamen değil tabi nba maçları olduğu zaman 12de yatıyorum diyelim 3de kalkıyorum 3 saatlik uyku işte :)

Cahil mi oldu şimdi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

quote:

quote:

Cahil mi oldu şimdi

Tamam tamam üzülme

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • Yok mu fotoğraf video vs paylaşan, bir süredir sessiz o konuda konu .

benide eklersen sevinrim listeye yeni başladım ve ilk defa yapıyorum biraz sorum olacak ve yardıma ihtiyacım var.

yaş 21 kilo 51 amacım hem kilo almak hemde bu arada vucudu şekile sokmak

spor salonuna yazılalı yaklaşık 2 gün oluyor fakat hoca fazla ilgilenmiyor. Kendi kendime bi program bulup ona uymak zorundayım.

haftanın 6 günü spor salonu açık ve saat 19:00da başlıyor 23.00 kadar açık eylül sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum.

sizden istediğim yardım haftanın ilk günü şunları yap salı günü şunu yap şeklinde

beslenme tablosu ve hergün mutlaka tüketmem gereken besinlerin listesi ( iştahım çok kötü hiç yemek yeme isteği yok :( )

bu ek takviye almaya ne zaman başlayayım özellikle kilo aldırıcı kullanmayı düşünüyorum

Graphic & Industrial Designer
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticArt

3 öğün tam şekilde beslenmezsen takviyelerin sana pek faydası olmaz.Sporu da haftada 3 günden fazla yapmamalısın.Hocanın seninle ilgilenip en azından çalışma programı yazması lazım.Beslenmeyi de dediğim gibi diyet listesi şeklinde özen göstermen gereken pek birşey yok, normal yemeklerden bolca ye bunun yanında bolca ekmek,makarna gibi şeyler tüket.Sabahları 2-3 yumurta kırıp ye.2-3 hafta bu şekilde iyi beslenirsen kilo aldırıcı takviyelere başlyabilirsin.(Tavsiyeleri kendi edindiğim bilgi ve tecrübelere dayanarak verdim, yanlışsam arkadaşlar düzeltsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 9 Haziran 2012; 21:28:33 >

Leyla ile Mecnun
  • Benide ekleyin arkadaşlar 7 aydır yapıyorum bende bu sporu ve sağlığım izin verdikçe yapacağım.

Uzun zamandır he bugun ha yarın derken günlar aldı başını gitti

Yaşım 28 oldu

Boy 1,83-184

Kilom ise 102-103

Alt kısımda çok kötü diyemem de üst kısım özellikle göüsler oldukça yağ topladı spordan önce jinekomastri vardır die ameliyatla yada liposaction ile aldırmak istedim..

Ama işyerimde spor yapan arkadaşlar ilk önce sporla dene vs ile (zaten haklılar) bende bu yola başlayacağım allah kısmet ederse.

Çalıştığım avm de spor merkezi var

Malesef ücreti fazla olması ile beraber hocalar yardımcı olmuyor hocalar saat başına 70 tl gibi baya yüksek ücretler alıyor..

Bende hiçbirşey bilmediğimden ilk başta boşver dedim ama çalıştığım şirkette arkadaşım birkaç sene yaptıktan sonra ara vermiş tekrar devam ediyor tabi kendisi ilaç vs de kullanıyor

Sayfaları okudum şuan için ilk 5 ve sonran 5 sayfayı

Boyum 1,83 kilom 103

Bariz şişmanım hatta obezim

(Ekmek yemiyorum tuz yok şeker zaten yok kola yok) Sigara yok

Sürekli ayaktayım işim gereği..

103 Kilodan nasıl 85 Kiloya düşerim yakşaık 18 Kilo vermek istiyorum..

İradeli davranıp bu kilodan kurtulmak istiyorum bana hiçbir faydası yok

Bana az da olsa sizce nereden başlamam gerektiğini söylermisiniz.

Pazartesi spor salonuna %100 yazılıyorum zaten paranın bir kısmını vermiştim diğer kalan kısmınıda ödeyeceğim.

Ben nasıl 103 kilodan 85 kiloya düşerim ?

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

selam arkadaşlar.

Uzun zamandır he bugun ha yarın derken günlar aldı başını gitti

Yaşım 28 oldu

Boy 1,83-184

Kilom ise 102-103

Alt kısımda çok kötü diyemem de üst kısım özellikle göüsler oldukça yağ topladı spordan önce jinekomastri vardır die ameliyatla yada liposaction ile aldırmak istedim..

Ama işyerimde spor yapan arkadaşlar ilk önce sporla dene vs ile (zaten haklılar) bende bu yola başlayacağım allah kısmet ederse.

Çalıştığım avm de spor merkezi var

Malesef ücreti fazla olması ile beraber hocalar yardımcı olmuyor hocalar saat başına 70 tl gibi baya yüksek ücretler alıyor..

Bende hiçbirşey bilmediğimden ilk başta boşver dedim ama çalıştığım şirkette arkadaşım birkaç sene yaptıktan sonra ara vermiş tekrar devam ediyor tabi kendisi ilaç vs de kullanıyor

Sayfaları okudum şuan için ilk 5 ve sonran 5 sayfayı

Boyum 1,83 kilom 103

Bariz şişmanım hatta obezim

(Ekmek yemiyorum tuz yok şeker zaten yok kola yok) Sigara yok

Sürekli ayaktayım işim gereği..

103 Kilodan nasıl 85 Kiloya düşerim yakşaık 18 Kilo vermek istiyorum..

İradeli davranıp bu kilodan kurtulmak istiyorum bana hiçbir faydası yok

Bana az da olsa sizce nereden başlamam gerektiğini söylermisiniz.

Pazartesi spor salonuna %100 yazılıyorum zaten paranın bir kısmını vermiştim diğer kalan kısmınıda ödeyeceğim.

Ben nasıl 103 kilodan 85 kiloya düşerim ?

Ben 29 yaşında başladım 1.70 - 74 kg civarında yağ oranı %26'lara dayanmış durumdaydım. Vücut tipi testlerde obez çıkmıştı. Haftada 3-4 gün gittim, hocalara da söyledim ben bu göbeği ve göğüsteki fazlalıkları eritmek istiyorum dedim. Toplamda 30 dk kardiyo içeren (koşu bandı ve bisiklet) ve geri kalan kısmı ağırlık-makine çalışması olmak üzere 1,5 saatlik programlar yazdılar. İlk ay sadece bir kilo verdim. Ama sonra süreç kendini göstermeye başladı. Şubat Ayında 74 kg olarak başlamışken Haziranda 66 ya, Eylül'de 62 ye indim. Vücudum gözle görülür şekilde düzeldi ve inceldi. İlk yılı böyle geçirdikten sonra madem yapabiliyorum, hiçbir şey için geç kalmadım dedim ve şu vücudu potansiyeli oranında geliştirelim dedim. Şimdi 65 kg'yım ama kas kütlem arttı, özellikle göğüs ve kol kaslarım son 1 yılda gözle görülecek şekilde gelişti. Yaş 31,5 oldu bu arada. Asla da bırakmayı düşünmüyorum. Sizin için de geç değil, yeter ki başlayın, sabırlı olun ve asla pes etmeyin.
    | Intel Core i5 11400F| MSI Z590 A Pro | G-Skill Ripjaws 16 Gb. (2x8) DDR4-3600 | Zotac Gaming RTX 4070 | Asus TUF VG279QM 280 HZ | Kingston A2000 1 TB Nvme | Sandisk Ultra 3D 480 GB SSD | Corsair Carbide 400R | Cooler Master Seidon 120M | Toshiba 40SL733G | PS4 |
  • Boyum 1.90 kilom 86. Kas yok denecek kadar az vücudumda. 75 kiloya inmek istiyorum bu yazın sonuna kadar yani 3 ay süre var. Haftada 4 gün fitness ve iyi bir beslenmeye mümkün müdür bu sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Yonto123

beyler ingiltereye gidicem 1 temmuzda orda supplement fiyatları nasıldır ? eğer iyiyse almayı düşünüyorum

www.amazon.co.uk
    Amazon.co.uk: Whey - Fitness: Sports & Outdoors
    http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=node%3D319535011&field-keywords=Whey&x=0&y=0

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Menanty

Haftada 3 gün salona gidilse yeterli olur mu? Ayrıca pzt-çarşamba-cuma yani bir gün ara ile gitmeyi düşünüyorum. Yeterli midir sizce?

Tavsiyenizi bekliyorum, buradan gelcek tavsiye ye göre hareket edeceğim.

quote:

Haftada 3 gün salona gidilse yeterli olur mu? Ayrıca pzt-çarşamba-cuma yani bir gün ara ile gitmeyi düşünüyorum. Yeterli midir sizce?

Tavsiyenizi bekliyorum, buradan gelcek tavsiye ye göre hareket edeceğim.

Zayıfsan ideal, kilo vermeye çalışıyosan 4-5 gün de gidebilirsin.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.