Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1373. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: french press

beyler şu savaş cebeci denen adam var ya biliyorsunuz
    eziğin önde gi,deni çıktı, facebook sayfasında "tamam iyi hoş ta hep aynı tavsiyeler , sürekli bilinen şeyleri tekrarlıyor malesef bir scott herman değil" dedim. beni engelledi :D:D

Hocam belki sen oyle diyince ergen sanmıştır.

şöyle bi ürün gördüm.

aslı var mıdır sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 21 Haziran 2014; 10:49:43 >

Orijinalden alıntı: blurskyline

kreatin HCL kullanan var mı?

kullanıyorum ben 15-20 gündür. creatine monodaki gibi kaslarımda doluluk hissi yaratmıyor ve çok pahalı bir daha almam.

Orijinalden alıntı: ADEBISI

cardio yapmana gerek yok zaten zayıfsın ne cardiosu? ikincisi beslenme programım yok protein tozum var diyorsun beslenme olmadan o toz ne işe yararki ? açık kalan kısımları kapatmak için kullanılıyor bu ürünler. öncelikle salona yazılmanı ve beslenme programı oluşturmanı öneririm. 2500-2600 kaloriyle kilo alabileceğini düşünüyorum başlangıçta besinlerin arkasında ne kadar kalori içerdiği karbonhidrat/protein/yağ oranları yazıyor. ona göre 2600 kcal i %50 sini karbonhidrat %30 protein %20 yağ olarak almayı deneyebilirsin.40/40/20 50/25/25 bu tarz varyasyonlarda olabilir hangisine iyi tepki veriyor vücut bulman gerek.

Peki hocam 2500 kalori alabilirim fakat her gun oturupta cal hesaplama isi canimi sıkıyor bu konuda ulasabilecegim hazir beslenme programlari var mi acaba ? işi kendime birakirsam disiplinli olamam ben.
    Tesekkur ederim,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

cardio yapmana gerek yok zaten zayıfsın ne cardiosu? ikincisi beslenme programım yok protein tozum var diyorsun beslenme olmadan o toz ne işe yararki ? açık kalan kısımları kapatmak için kullanılıyor bu ürünler. öncelikle salona yazılmanı ve beslenme programı oluşturmanı öneririm. 2500-2600 kaloriyle kilo alabileceğini düşünüyorum başlangıçta besinlerin arkasında ne kadar kalori içerdiği karbonhidrat/protein/yağ oranları yazıyor. ona göre 2600 kcal i %50 sini karbonhidrat %30 protein %20 yağ olarak almayı deneyebilirsin.40/40/20 50/25/25 bu tarz varyasyonlarda olabilir hangisine iyi tepki veriyor vücut bulman gerek.

Peki hocam 2500 kalori alabilirim fakat her gun oturupta cal hesaplama isi canimi sıkıyor bu konuda ulasabilecegim hazir beslenme programlari var mi acaba ? işi kendime birakirsam disiplinli olamam ben.
    Tesekkur ederim,

cep telefonları için myfitnesspal programı var her yediginizi oraya eklersiniz bakarsınız. hazır listelerde vardır internette ama o hergün aynı tarz şeyleri yemek sıkar insanı bu şekilde daha kolay ve daha zevkli

su tutmağını söylüyor. o yüzden olabilir mi?

öyle deniyor ancak creatine hcl üzerinde bilimsel araştırma sıfır diyebilirim. creatine monoda zaten su tutmaz yani kasların içine su çekilmesini sağlar ama bu çok iyi birşey zaten yoksa creatin deriye su çekmiyor. benim definisyon döneminde bile kullandığım bir supplement creatine monohidrat 3-5 gr günlük 365 gün

### DH Body Builders ###

Ne dersiniz denemeye değer mi? protein tozu ağır olduğu için kargo masraflı olur ama ufak tefek şeylerde pek kargo ücreti olmuyor hatta ücretsiz kargo olanlar bile var.

Gümrük bakanlığından gelen yazıdan ilgili bölüm

quote:

Ancak, bu kapsamdaki ürünleri doktor tavsiyesi ile kullanan kişilerin, hastalıklarına dair resmi hastaneden alınmış bir raporu veya doktorun önerdiğine dair bir reçeteyi, milli sporcuların ise "Milli Sporcu Belgesi"ni ilgili gümrük idaresine ibraz etmeleri halinde söz konusu ürünleri posta veya hızlı kargo yoluyla getirmelerine izin verilir. Rapor veya reçetelerin, eşyanın ilgilisine teslim edildiği tarih itibariyle son bir yıl içerisinde düzenlenmiş olması yeterli olup, her gönderi için yeni bir rapor ve reçete aranmasına gerek bulunmamaktadır.
  • Arkadaşlar 2 aydır salona gidiyorum sizce şu tozu almak faydalı olur mu yeni başlayan biri için?Yoksa daha erken midir?Teşekkürler.
    Boy 1.86, kilo 82

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 21 Haziran 2014; 15:11:36 >

Orijinalden alıntı: Amroth.

Doktora yada aile hekimine reçete yazdırıp yurt dışından supplement getirtebiliyormuşuz malum forumda gördüm birisi 3-4 tane supplement bu şekilde ülkeye sokabilmiş.

Ne dersiniz denemeye değer mi? protein tozu ağır olduğu için kargo masraflı olur ama ufak tefek şeylerde pek kargo ücreti olmuyor hatta ücretsiz kargo olanlar bile var.

Gümrük bakanlığından gelen yazıdan ilgili bölüm

quote:

Ancak, bu kapsamdaki ürünleri doktor tavsiyesi ile kullanan kişilerin, hastalıklarına dair resmi hastaneden alınmış bir raporu veya doktorun önerdiğine dair bir reçeteyi, milli sporcuların ise "Milli Sporcu Belgesi"ni ilgili gümrük idaresine ibraz etmeleri halinde söz konusu ürünleri posta veya hızlı kargo yoluyla getirmelerine izin verilir. Rapor veya reçetelerin, eşyanın ilgilisine teslim edildiği tarih itibariyle son bir yıl içerisinde düzenlenmiş olması yeterli olup, her gönderi için yeni bir rapor ve reçete aranmasına gerek bulunmamaktadır.

Dogrudur, yalnız h.içi çalışıyorsan fatura ile reçeteyi götürmek yerine geri göndersinler diye bekliyorsun malum topkapıya gideceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 21 Haziran 2014; 16:33:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

quote:

kreatin HCL kullanan var mı?

kullanıyorum ben 15-20 gündür. creatine monodaki gibi kaslarımda doluluk hissi yaratmıyor ve çok pahalı bir daha almam.

All american efx kre-alkalyn tableti dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

HAHAHAHHAA

### DH Body Builders ###

http://www.bodybuilding.com/fun/steve-cook-big-man-on-campus-12-week-college-trainer.html

yeni başlayana bu 3 aylık programı önerir misiniz ?

ya da başka program önerecek olan var mı?

Orijinalden alıntı: Ghetto Gospel

http://www.bodybuilding.com/fun/steve-cook-big-man-on-campus-12-week-college-trainer.html

yeni başlayana bu 3 aylık programı önerir misiniz ?

ya da başka program önerecek olan var mı?

Hayır tabiki.Programın içinde drop setler süper setler dolu.en az 2 yılını doldurman lazım böyle bi program için.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.