Şimdi Ara

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar.... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
11
Favori
40.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bide avcı firma tabirini kullaniyolarya gülüyorum valla. Belediyeler başka ülkenin belediyesi sanki adam anlaşıyor yüzdeleri ayarliyolar "en azından %10 olsun" falan sonra bu işi avcı firmalar yapıyo. Yok canimmmmm... Külahlar doldu taştı sele kapilmasindan korkmaya başladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yargicc kullanıcısına yanıt
    Radarlar kurallara UYMAYAN sürücüleri cezalandırmak amacıyla var. O zaman kuralların neden olduğu ve nasıl konulduğunu tartışalım daha mantıklı bir konu olur. Kaldı ki şu an uygulanan hız limiti 50 ise o bölgede daha yüksek hızlarda gidiyorsanız belirli şeyleri göze almak gerekir. Madem parayı kolay kazanmıyorsunuz biraz kurallara uymayı deneyin. En azından dediğinizle yaptığınız aynı yolda olur.

    Beddua kısmına gelince. Eğer kocaman tabelalara rağmen (kaldı ki ehliyetim olduğuna göre kuralları biliyor olmam gerekir) hala radar cezası gelirse belki mutlu olmam ama yaptığım yanlışı da savunmam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerx

    http://www.ensonhaber.com/mobese-kameralarindan-fetoye-para-akti-2016-08-18.html

    Ulan yuh be. Bu da mı FETÖ! Ya arkadaş bir konu nasıl sulandırılır.. Nasıl saçmalanır.. Yedikleri her kepazelik nasıl başkasına yamanmaya çalışır burada bunu görüyoruz..

    Haberi baştan sona okudum.. Belediyenin kurduğu bu şerefsiz dümen ortaya çıkınca bunu FETÖ yaptı deyip kurtulalım demek nedir arkadaş..

    Ulan bu kadar mı keriz görünüyoruz karşıdan.. Haberin devamında ne yazıyor okudunuz mu?

    "Özhaseki, “Firmalar geliyor sistemi kuruyor. Avcı firma, kör noktalarda veya başka yerlerde, örneğin rampa aşağı yolda hız sınırını 40 yazıyor, 50 yazıyor. Hakikaten orada 40'la 50'yle gitmek mümkün değil. Öyle yerler var ki Türkiye'de, bulunması imkânsız yerler var. Oralarda, kör noktalarda veyahut da avcılık yapacağı yerlerde tezgâhı kuruyor, herkese hile kurmuş gibi oluyor” dedi. Bu konuda hem Emniyet'ten hem de vatandaşlardan çok yoğun şikayetler geldiğini belirten Bakan Özhaseki, belediyelerin bu işi şirketlere hasılat paylaşımı yoluyla devretmesini önlemek, sistemleri kendi paralarıyla kurup bu avcı şirketleri devre dışı bırakmalarını sağlamak için yasayı değiştirmeye karar verdiklerini söyledi. Özhaseki, bu amaçla torba tasarıya koydukları maddeyle, elektronik sistemlerini hasılat paylaşımı yoluyla kurduran ve işlettiren belediyelere sistem maliyeti çıkana kadar cezaların yine yüzde 30'unun ödeneceğini, ancak sistem maliyeti çıktıktan sonra bu payın yüzde 10'a düşürüleceğini bildirdi."


    Ulan madem bu tuzakları FETÖ kuruyor.. Bu gece neden sökmüyorsun demezler mi adama.. 70'le geçen adamdan 1600tl ceza al.. O sistemi oraya sen kur.. Kuran şirkete ne kayyum var.. ne de zaten fetö ile alakası. Sıcacık parayı kırış..

    Millet uyanmaya başlayınca FETÖ de kurtul..

    O halde ben buradan Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırıyorum.. Bu şrketlerin oralara Kule radar kurmasına izin verenler.. Şuan hala para toplamaya devam edenler. Terör örgütüne yardım etmekten içeri tıkılsınlar..

    Haksız mıyım?




  • Tokatin bir ilcesinde otobus soforu olarak calisan abi, taksiler icin hiz siniri 82 diyor?
    82lik yer var da 50lik de yer var. Yaniliyorsun diyecektim adam otobus soforu her gun geciuor oralardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yargicc

    Genelini okumaya çalıştım ve savunan iki üç arkadaşı ekledim.
    Bidefa amacın bizleri yolmak olduğu çok açık ve savunulacak hiçbiryani yok. Körü körüne bi insanı partiyi ıvırı zıvırı sevmenin manası yok. Eleştirel olmakta her zaman fayda var. Neyse...

    Radarlar niye konur trafik kazası riski bulunan yere kazaları önlemek hız limitlerine uymak için değil mi. Amacın bu ise radarların olduğunu belirten levhalar hatta gece için ışıklı levhalar koyarsin ki radarın olduğunu bilelim ve yavaslayalim ki istenen hız limitlerinde gidelim. Sen gizli saklı yerlere koyup ufak tefek levhalar koyarsan ben artniyet ararim.
    Dün biri bu yazdığıma dediki neymiş öyle olursa radarın olmadığı yerde insanlar basarmış. Ne basması ya Sanki hepimiz hız meraklisiyiz sanki herkes 150 nin altına düşmüyor. Evet hızlı gidenler varda sen pire için yorgani yakamazsin arkadaş bizim suçumuz ney.

    Dilerim bunu savunan arkadaşlar farkında olmadan 60-70 le radara girer. İğnenin size batmasını beklemeyin. Batanlar olarak söylüyoruz hiç de hoş değil biz o paraları kolay kazanmiyoruz.

    bakan dahi bunun avcılık (insanları tuzağa düşürmek) için yapıldığını söylediğine göre ,bu tip şahıslarla tartışmak dahi gereksiz :)




  • Radardan ziyade, şehirlerarası yollarda seyrederken illere, ilçelere adam gibi çevre yolu yapsınlar da sinir krizi geçirmeyelim.

    Mesela bugün 900 km bir yolculuğa çıktım, Şereflikoçhisar'ın ortasından ana yol geçiyor, tam 6 kere kırmızı ışığa yakalandım, bu ne rezilliktir kardeşim ya, ondan sonra millet niye süratli gidiyor. Nedir amaç? Ben niye bütün ili ilçeyi görmek zorundayım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: farks

    Radarlar kurallara UYMAYAN sürücüleri cezalandırmak amacıyla var. O zaman kuralların neden olduğu ve nasıl konulduğunu tartışalım daha mantıklı bir konu olur. Kaldı ki şu an uygulanan hız limiti 50 ise o bölgede daha yüksek hızlarda gidiyorsanız belirli şeyleri göze almak gerekir. Madem parayı kolay kazanmıyorsunuz biraz kurallara uymayı deneyin. En azından dediğinizle yaptığınız aynı yolda olur.

    Beddua kısmına gelince. Eğer kocaman tabelalara rağmen (kaldı ki ehliyetim olduğuna göre kuralları biliyor olmam gerekir) hala radar cezası gelirse belki mutlu olmam ama yaptığım yanlışı da savunmam.

    KOCAMAN TABELA???

    siz beni anlamamışsiniz dostum. Bakın yaklaşık üç yıl önce yol kenarına ters parkederek kurulan radara yakalanan bi vatandaş yargıtaya başvurdu. İnternetten araştırabilirsiniz o dönem çok yazıldı çizildi. O radarlari da malumunuz en azından büyük çoğunluğu gizli bi şekilde ağaç arkasına yada viraj dönüşlerine kuruyorlar. Adam sistemi eleştirdi uygulamanın tuzak gibi olduğunu falan söyledi. Sonuç yargıtay adamı haklı buldu ve bundan sonrası içinde radarın olduğunu belirtir levha konulmasına karar verdi.

    Şu an levhasiz bi radara yakalanirsaniz hakkınızı arayabilirsiniz. Gel gelelim size. Benim derdim radarın olduğunu belirtir anlaşılır levhalar olması zaten. Dediğiniz gibi kocaman levha nerde varmış ss atabilirmisiniz. Sizin mantığınızla tüm Türkiye ye radar kuralım o zaman. Ayrıca ben beddua etmedim temennide bulundum.

    50 hız limitli bölgede hızlı geliyosan bazı şeyleri göze alacaksın değmişsin. İyide derdim o işte benim bilmiyoruz ki 50 yi adam akıllı levha koy da bilelim yani. Öyle bi levha koyduktan sonra istediğin cezayı ver umrumda olmaz.

    Amaç bizi yolmak olunca şehir dışında 120 limitle giderken bi anda küçük levha hemen ardından radar geçmiş olsun. Diyebilirsiniz şehir içine girerken yavaşla diye zaten şehir içinde kaç kişi hız peşinde herkes temkinli gidiyo zaten. Ki bunun bide gecesi var yani. Bomboş yolda karanlık zaten levhada görünmüyor artık flaş yanar geçmiş olsun.


    Şehirlerarası yolların şehir merkezlerinin içinden geçen yerlerine daha doğrusu nereye koymak istiyorsan adam akıllı levhalar radarlar kur. Neredeyse tüm Türkiye istenilen yerlerde hız limitlerine uymuş olurmu olur, olası kazalar önlenirmi önlenir. Tabi amacın trafik kuralları ise.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • máwci kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum mesela buda bi çözüm. Kırmızı ışık olayı bomba zaten. İzmire giderken usaktan sonra kulasi salihlisi turgutlusu ahmetlisi vs vs vs valla kangren olmamak elde değil.
    Ankara dan samsuna giderken havzada kavakda alt geçit var cillop gibi valla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafik cezaları yıllardır var kimse bu kadar tepki göstermedi, ama Osmanciktaki olayın hırsızlık olduğu apaçık, gidiş geliş 2000 km yok yaptım, tüm yolculuk boyunca 110 gecmedim, ama Osmancikta gorebildigim 2 tane flash patladı hemde yavaş giderken, bölünmüş yol yapmışlar 50 hız koymuşlar, 50 ile giden araba sanki arkadan itiyorlarmış gibi hissi veriyor, yani gitmiyor gibi, birde çok kısa mesafeye ard arda radar koymanın anlamı nedir, 100 metre ilerde hızlı giden aracın 100 metre sonra yavaş gitmesini beklemek mi yoksa zaten bu hızlı gidiyor bir kaç tane daha ceza geçirelim mi, umarım bu olay çözülür,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de siyah renk yapmışlar kuleleri görünmesin diye.
    Bir kişi bahsetmişti niye çevre yolu yapılmıyor diye, aynen katılıyorum.
    İşin hep kolay kısmına kaçılıyor, d100 karayoluna kenarındaki kasabadan bir araba yola çıkacak diye ışık koyup ana yolu durduran zihniyetin tezahürü bu.
    Çevre yolu yapmayalım, trafik ışığı koyalım, kamera koyalım.
    Çevre yolu maliyeti yok, kameralardan kesilen cezalar ve trafik ışıklarıyla araçların durması-kalkması nedeniyle harcanan ilave yakıt (ülke çapında düşünülürse ciddi bir tutar) nedeniyle vergi gelirinin artması.
    Bir taşla üç kuş.
  • Acaba kameralar hız sınırı tabelasından öncesinde de flaş patlatıyor mu? Kalibrasyonu düzgün mü?
    Bu konunun da araştırılması gerekiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde bulamayınca muhtara bırakmışlar, almaya gittim, inanır
    mısınız tomarlarca Osmancık cezası vardı.

    "Şehir içinde hız yaparsanız cezayı yersiniz, bık bık" diyen bir kaç arkadaş vardı şu fotoğrafların hangisi şehir içinde?

  • the engine kullanıcısına yanıt
    Bu yol Anadolu otoyolunun körfez kesminin bir kısmından daha geniş. Tamamen soygunculuk üzerine kurulmuş bir düzen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEM Gerede gişe çıkışında Tedes kurulmuş. Bugün geçtim, henüz aktif mi bilmiyorum. Önce 90 km ve sonra 110 km hız sınırı ikaz levhalarının ilerisinde tedes var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

    suriyeli vatanini birakip kacanlara nasil bakicaz.

    Vatanını bırakıp kaçanlar... Ah ulan ah.

    Orada savaş yok. Katliam var.
    Bu mesaja eklenen görseller:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yargicc

    Genelini okumaya çalıştım ve savunan iki üç arkadaşı ekledim.
    Bidefa amacın bizleri yolmak olduğu çok açık ve savunulacak hiçbiryani yok. Körü körüne bi insanı partiyi ıvırı zıvırı sevmenin manası yok. Eleştirel olmakta her zaman fayda var. Neyse...

    Radarlar niye konur trafik kazası riski bulunan yere kazaları önlemek hız limitlerine uymak için değil mi. Amacın bu ise radarların olduğunu belirten levhalar hatta gece için ışıklı levhalar koyarsin ki radarın olduğunu bilelim ve yavaslayalim ki istenen hız limitlerinde gidelim. Sen gizli saklı yerlere koyup ufak tefek levhalar koyarsan ben artniyet ararim.
    Dün biri bu yazdığıma dediki neymiş öyle olursa radarın olmadığı yerde insanlar basarmış. Ne basması ya Sanki hepimiz hız meraklisiyiz sanki herkes 150 nin altına düşmüyor. Evet hızlı gidenler varda sen pire için yorgani yakamazsin arkadaş bizim suçumuz ney.

    Dilerim bunu savunan arkadaşlar farkında olmadan 60-70 le radara girer. İğnenin size batmasını beklemeyin. Batanlar olarak söylüyoruz hiç de hoş değil biz o paraları kolay kazanmiyoruz.

    Ben tuzak radarı savunmuyorum. Savunmam. Konudaki ilk messjıma istinaden beni etiketlemişsin ama yazdığımı tam okumamışsın galiba.

    Tuzak radara herkes düşer ,ben de sen de. Kaçmanın yolu yok neredeyse. En pis radar şekli de 110 dan 50 ye düşen bu tip radarlardır. 1 saat 110 la gidince 50 ye de düşülmüyor, araba duruyor sanıyorsun. Hele yukarıdaki örnek ceza fotosundaki yolda orta refüj ve bariyer var.... Yuh ki ne yuh.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anlasilan bu kule radarlar her sürücünün başını yakmışa benziyor. Forumda çok sık gündeme geliyor bu konu. Bende geçtim oradan ama çok şükür ceza falan yemedim.
    Yiyenlere geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracin on tampon tamamen cikmis, sis farindan renault amblemine kadar, tedeş sadece plakayi cekmiyor muydu?
    Bu mesaja eklenen görseller:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mayıs ta yediğim osmancık cezası 199 tl ağustos başında merzifonda yediğim cezayıda hiç radar görmediğim halde bugün e devlette gördüm daha gelmeyen cezalarda var

    istanbulda yaşayan nüfus cüzdanında doğum yeri osmancık yazan biri olarak nefret ediyorum bu soygunculardan kağnı ile traktör ile yola çıkaracaklar bizi...

    zaten o kadar yolun yorgunluğu yetiyor bide yok 45-50 ile git
    tamam adam 120 --150 -200 ile gidiyorsa cezasını ödesinde

    bizim gibi gariban yaktığı mazotun benzinin lpg nin hesabını yapan altında lüks arabası olmayan
    yılda bir iki kez memlekete giden benim gibi cenazeye giden ve kurallara uymaya özen gösteren adama
    65 ile geçtin diye bi ton ceza kesen sistemin ve onu kuran para basanların allah cezasını versin
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.