A

Yarbay
31 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 195 (Bu ay: 3)
Gönderileri

Bu yıl her ay farklı bir aracın geçişi bana yansıyıp duruyor. https://hgsmusteri.ptt.gov.tr den

inceliyorum itiraz ediyorum, düzeltiyorlar fakat bu iş nereye kadar sürecek bilmiyorum.

Muhtemelen plakasında sorun olan bir aracın geçişleri bana yansıyor.

Ücretli yolları çok kullanmıyorum ve bu düzeltmelerle uğraşmak istemediğim için neredeyse 10 yıldır kulandığım HGSyi iptal ettireceğim. En azından hesabımdan çekilmez diye düşünüyorum.

İşyerine giriş çıkışı plaka tanıma sistemi ile yaptığımdan mahkemeye verilsem bile ispat zorluğu çekmem diye düşünüyorum.

Daha iyi ne yapabilirim?

Kışlıklarda nasıldır? Muadili hangi markalardır? Kullanıp tecrübe eden var mıdır?

F/P oranı nasıldır?

İkinci el sitelerinde araç takası için de bir sistem olması yararlı olacaktır.

Örneğin aracı ilana koyarken hangi araçlarla (model, marka, km...) takas yapılabileceği bilgisi girilebir. Takaslanacak araçla için üzerine ne kadar verileceği veya alınılacağı kabataslak hesaplanabilir. Neticede bazı sitelerde satılacak araçlar için ortalama bir fiyat teklifi yapılabiliyor.

Neden böyle bir sisteme ihtiyaç var: Çünkü bu aralar nakit eksikliğinden araç satılmıyor. Zaten aracını satanların çoğu farklı bir araç almak için satıyor. Galericiler takas yapıyor ama öldürerek. Satıcılara tek tek mesaj da atmak pratik değil.

Evet fikrim bu. Geliştirilebilir elbette.

Araç beyaz cilanın parlaklığını koruması için elle uygulanabilecek ne tavsiye edersiniz?

Navigasyo cihazı+geri görüş kamerası olarak kullandığım bir cihazım var. Özellikleri . Özellikleri: Android 4.4.2 MTK8127 Quad core ,1.3GHz RAM 512M Storage: 8GB

Galiba ram 512 mb olduğundan googleplaydan uygulama yüklerken tıkanıyor.

Bu cihazı biraz kendine getirmek için init.d veya başka yöntemler var mıdır?

Bu konular ile ilgili bir bölüm oluşturulursa problem yaşayanların tecrübeleri, sorunları çok daha çabuk çözülür diye düşünüyorum.

2.5 mm soketli kulaklık aldım. Fakat mikrofon ve kulaklık çıkışları ters. Yani resimdeki 1 ve 2 numaralı çıkışlar değişmeli.
Lehim yapabilirim.
En kestirme yol kabloyu kesmek. Fakat teller çok ince çıkar beceremem diye çekiniyorum.
Nasıl yapayım?
12v küçük motorsiklet aküsü ile araç aküsü marşa basacak kadar takviye edilebilir mi?
Bagajda durmasında fayda var mı?
Berner iki yıl kadar önce Türkiye piyasasından çekilmişti. Berner, Würth ve Liqui Moly gibi kaliteli oto bakım ürünleri üreten bir firmadır.
Elimde birkaç ürünü vardı. Geçenlerde enjektör temizleyici ürününü sipariş verdim. Gelen ürünün kutusundaki baskıdan şüphelendim. Bana sahte ürün gibi geldi. Galiba Berner Türkiye'de olmadığından birileri istediği gibi at koşturuyor.

En sağdaki yani dolum aparatı olan sahteliğinden şüphelendim ürün. Diğerlerini önceden almıştım.

Piyasada bir de bu ürün var. Würth çakması gibi duruyor

Son birkaç alışverişimde denk geldi. TC Kimlik istedi, bazı rakamlar salladım.
Açıkçası Çinlilere TC Kimlik vermek istemiyorum?
Bu uygulamanın altında bizim aç gözlü maliyenin parmağı olabilir mi?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.752
İkinci El Bölümü Mesajları: 164
Konularının görüntülenme sayısı: 1.260.834 (Bu ay: 2.837)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 678 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.