Şimdi Ara

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar.... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
11
Favori
42.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • müjde tedesler kaldırılıyormu yoksa benmi yanlış okuyorum

http://m.milliyet.com.tr/bakanlik-tan-elektronik-radar-gundem-2308984/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Show haber de çıktı. Tuzak radar kaldırılmıştır.

• IS8 I kullanıcısına yanıt
    http://www.haber7.com/guncel/haber/2117915-bakanliktan-elektronik-radar-karari

selamlar ınsallah bu haber dogrudur ınsallah kaldırılır bu kadar ınsanın magdurıyetıde gıderılır ınsallahta osmancık beledıyesı radarları parklara bahcelere veya sokaklara kurar yada alsın evıne götursun
  • Çok şükür, halk olarak ortak tepkiyi göstediğimiz zaman hiçkimse halkın taleplerini yok sayamaz

• Tedesci belediyeler bunlari insanlara tuzak kurarak kasalarini dolduranlar alin simdi o kuleleri kale diregi yapip ........

• her sitede aynı iki cümle var, umarım yalan haber değildir milliyet bana hiçbir zaman güven vermiyor
  • eğer haber doğruysa tedes belediyeleri kafalarını kumdan çıkarmaya başlarlar yalakalığa başlamışlardır falan filan

• Bayramlıktır, 10-15 gün sonra yine devreye girer.
  • TEDES LER ORDU DA KALDIRILACAKMIŞ. AMA DİĞER İLLER İÇİN Bİ HABER GELMEDİ.

DİĞER TUZAKLARIN DURUMU NE OLACAK?

DİĞER İLLERİNKİ DE KALDIRILMASI İÇİN TALEPTE BULUNULMAYACAK MI?
  • Bakan diyorki kaldirilacak, 10 gun içinde yasal duzenlemesi yapilacak.

Yani suan bitti mi yoksa 10 gun sonra yasal duzenleme sonrasi mi bitecek bu is??

Simdi bayram icin yola cikinca hiz sinirini asarsak cekip yollarlar mi muamma

• Hakikaten inanıyor musunuz?

Beyler; Azıcık geçmişe dönüş yapıp hükümetin başındakilerin demeçlerini,ertesi gün olunca dünkü sözlerini yalanlamalarını falan bir hatırlayın hele...

Bu adamlar bugün ak derler öteki gün b.k..."Neden böyle oldu"diye soranlara da "ben öyle demedim,sözlerim çarpıtıldı" der işin içinden çıkarlar...

Sakın haa...Uyanık olun...
  • Arkadaşlar bayramın dördüncü günü samsundan istanbula giderken, osmancık ta hız sınırının 70 e çıkarıldığını gördüm. Ayrıca kurşunluda elektronik denetleme uyarı levhaları sökülmüş, aynı şekilde geredede ki eds uyarı levhaları bezle kapatılmış. Bakanın dediğine göre sistem yeni bir çalışmaya kadar tamamen kapatıldı mı bilgisi olan var mı? Bu arada kurşunlu da daherhangi bir uyarı yoktu, köğrünün altıondaki kulenin yanından hızlı geçtim. Sonradan araç kamersından baktım herhangi bir flash, parlama vs olmamış. Buralardan geçen var mı son zamanlarda, ceza yemiş miyimdir? :)
  • CuneytY C kullanıcısına yanıt
    Dün bende geçtim Hocam, Merzifon hariç hepsi kapalıydı, Osmancıkta sadece kırmızı ışıklar çalışıyor, hız kameraları kapalı.

• Osmancıktan dönerken 1 hafta önce farketmediğim bir şey fark ettim.

Daha önce 50 kmh olan ş.içi (ışıkların oradaki) hız sınırı levhaları 70'e çekilmiş. Acaba abarttık bari düzeltelim belki yırtarız stratejisi mi izleniyor? Madem 70 kurtarıyordu bugüne kadar 51'le geçip ceza yiyenlerin suçu ne?

İyice baktım, hatta ters istikametteki tabelaya da dönüp baktım o da 70 olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Corum milletvekili devreye girmis o yukari cektirmis.

• Bende bayramda Karabuk Samsun git gel yaptim.

Giderken ve gelirken Atkaracalar Kursunlu İlgaz daki kule radarlardan hic birinde flas cakmadi. Ben dahil bircok arac hizla gecmesine ragmen.

Osmancikda da sadece kirmizi isikta birisine flas patladi onu gordum baska gormedim. Merzifondaki hiz koridoru calisiyor mu bilmiyorum ama aktif ise ordan bana kesin ceza gelir.

Son olarak dönüşte osmancik bolge trafik onunde bize dogru farlari yakmis sabit radar vardi onunden 95-100 km arasi gectim ve radara gelmeden hiz siniri bolgesi tabelasi vardi. Çevirme falan yoktu, burdan da ceza gelebilir.

• Teşekkürler arkadaşlar bu konuda biraz paranoyak olduk sayelerinde. Bu yaz yaklaşık 9500 km yol yaptım, karadeniz sahil yolu dahil (ordu). Tüm yolculuklarımı kayıt altına aldım, ceza gelirse tam olarak nasıl olmuş görebilmek için. Umarım makul bir duruma getirirler.
  • 3 Haziran tarihinde 70 km/sa hızla geçmişim 412 tl ceza geldi bugün, uygulama artık kaldırıldığı için cezanın iptali gibi bi hakkım olabilir mi? veya bu orantısız cezaya itiraz edip sonuç alan arkadaşarımız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35Bahadır -- 17 Eylül 2016; 16:14:31 >
  • bu işlerden sorumlu bütün siyasileri ve bürokratları şiddetle kınıyorum. 50 km hz sınır zaten saçmalık, üstüne uygulamayı bir de tuzak gibi işlet. Sonra da kaldırdık de... Dün Tosya yönünden İzmit'e dönüyordum, ne olur ne olmaz diye Tedes lerde yavaş geçiyordum. Atkaracalar'a geldiğimde ilk ikaz tabelası kalkmış, Radar kamerasını birden görünce biraz hızlı yavaşladım. Arkamdaki TIR az daha beni eziyordu, adam bana çarpmamak için yoldan çıktı. Neyseki birşey olmadı. Allah belasını versin sorumluların. Kuralı kural değil, işi iş değil...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.