Şimdi Ara

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar.... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
11
Favori
41.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mayısın hangi tarihinde yediniz hocam?
  • Yakında bizim 5.000 nüfuslu içinden Denizli Afyonkarahisar yolu geçen Dazkırı ilçesine de kuracaklar. Ben ara yoldan ana yola çıktığımda dönene kadar 50km hızı geçerken transit geçen adam nasil 50 ile geçsin burdan dümdüz yol.

Belediye bu işten minimum aylık 150 bin lira bekliyormuş. Bu belediye muhalefet partilerinden ama bu işin iktidarla muhalefetle falan ilgisi de yok bu şekilde tuzak kuran hangi butun belediyelere yazıklar olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belediyeler borçları kapatmak için daha türlü türlü ne tuzaklar kuracaklar. yakında bisiklete bile radar kurarlar

• 19 mayısta Osmancıkta 2 dk arayla kesilen 3 adet radar cezası dün elime ulaştı. Birini ödeyip diğerlerine itiraz etmeyi planlıyorum. İtiraz halinde yetkili mercii osmancık sulh ceza hakimliğidir denmiş. İstanbuldan bu mahkemeye nasıl itiraz edebiliriz? Bir avukat arkadaş ayrıntılı bir şekilde anlatırsa çok yardımcı olur
  • Duble yol

• Osmancık belediyesi facebook sayfasına yorum yazmıştım beni engellemişler zorlarınada gidiyor arada birde olsa

• öncelikle bir osmancıklı olarak mevcut durumdan kaynaklı hepiniz adına üzgünüm.bu osmancıklıların tamamen karşı çıktıgı lakin beldiyenin kendine kazanç kapısı gördügü için başımıza bela ettigi bir sistem.siz yılda bir kez geçerken biz mayın tarlası gibi olan bu yoldan her gün geçiyoruz.örnegin ben evime ulaşana kadar her gün gidiş ve geliş ayrı olmak üzere 5 er tanesinin önünden geçiyorum sabah öyle akşam diye hesaplarsanız 30 kez bu tehlikei yaşıyorum.en ufak bir dalgınlık 200 tl den başlıyor.
    gelelim radarların adet ve yerlerine toplamda 7 şer tane geliş ve gdiş yönünde 10 km içinde radar var.istanbuldan geliş istikameetinde osmancıkga 3 km kala radarlar başlıyor.burada gelgör çeltik fabrikası var.bu nokta ilk radara(82km) 300 metre.ardından ulusoy tesislerindinin önünde(82km).osmancıgın içindeki bütün radarlar 50km ayarlı.toplamda gidiş ve geliş yönleri ayrı ayrı şehir içinde 3 noktada var.osmancık çıkışında luk oil(buraya kadar 50km) istasyonunu geçtikten 200 metre sonra hız sınırı 82 km.çorum yol ayrımı ve alışkan(shell) tesislerine 100 metre kalada var.
    osmancıga gelirken veya giderken camlardan elini sallayan varsa mutlaka anlayınki sizi uyarıyor.arkasında astra team yazan beyaz bi astra varsa oda zatı alim olur..
    İnşallah kimse tekrardan ceza yemez.

• aceryeni A kullanıcısına yanıt
    Biraz gec oldu ama 18 mayista 65 ile yedigim ceza 15 agustosta istanbul fatihteki eve geldi

• Resmi var mi

• fener19 kullanıcısına yanıt
    Adamlar gunde 1500 ceza yaziyorlarmis öyleki makbuzlara imza atmaya yoruldukları icin polis beyler imzalarını kaşe yaptırmıslar
    Bas yapistir

• fener19 kullanıcısına yanıt
    40 ile geçilmesimi gerekiyor oradan

İstanbul içinde trafikten gidemezsin, istanbul dışında da cezadan gidemezsin.
    O kadar yolu boşuna yapmayın bari, aslfat israfı olmasın bari.
  • samsuna falan gidecekler Karabük Kastamonu içinden gitsin orda böyle tedes saçmalıkları yok standart radarlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: termomen

samsuna falan gidecekler Karabük Kastamonu içinden gitsin orda böyle tedes saçmalıkları yok standart radarlar var.

Ankara dan samsuna gidecem hocam. Çorum içinden geçiyorum. Orlardada varmı ki.

• yargicc kullanıcısına yanıt
    o yolu bilmiyorum ama istanbul dan gidenler için alternatif olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: termomen

o yolu bilmiyorum ama istanbul dan gidenler için alternatif olabilir

Şehirlerarası bölünmüş yollarda 110 +℅10 121 olan hız sınırına alışmışken şimdi bide bu sözde (belediyeler sütden çıkmış ak kaşık) avcı firmaların tuzaklariyla uğraşıyoruz.

• yargicc kullanıcısına yanıt
    merzifonda mesafe kontrollü radar var.
  • arkadaşlar geredede otobandan çıktıktıktan sonra şu an atkaracalr mevkiinde tedes başlatıldı.bura harici 1 -2 noktada daha çalışma var 1 hafta içinde faaliytette olacaklar.yol degiştirmekle bundan kaçışınız malesef yok.sadece yol kenarındaki tabelalara dikkat edin.merzifonda şuan mesafe kontrollü radar başladı.yani ankara üzerinden gelseniz bu seferde orada karşınıza çıkacak.yakın zamanda sungurlu ve çorum merkezde başlayacak.ihaleleri yapıldı diye konuşuldu geçenlerde.
  • sakinkaradas S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Çorum ve etrafı baya sıkıntılı o zaman. Dikkatli gideceğiz napalim artık.

Oldu olacak otobanlari da 50 yapinda kaza olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

Teşekkürler hocam. Çorum ve etrafı baya sıkıntılı o zaman. Dikkatli gideceğiz napalim artık.

Oldu olacak otobanlari da 50 yapinda kaza olmasın

aynen bu civar çok sıkıntı.belediyeler borç batagından çıkmak için tedesin gelirlerine göz dilkti.temmus 18 de polis bir arkadaş 3 ayda kesilen cezanın 100binin üzerine geçtigini söyledi.bu sistemin kestigi çezanın en azı 200 tl.bunu 100 binle bile çarpsanız çılgın bir rakam çıkıyor ve bu paranın %30 civarı belediyeninmiş.belediyeler bu gelirin peşinde şimdi.
  • artık memlekete millet kaykayla falan gidecek. üç kuruş fazla verip otobüsle gitmek lazım.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.