Şimdi Ara

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar.... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
11
Favori
42.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hadi ya nasıl olacak o şekilde mahkeme falan o işlerin peşinde koşacak adam lazım. zaten cezalar aynı günde gelmez Zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • termomen kullanıcısına yanıt
    Eski sayfalarda yazıyor 3 dene ard arda yazamazlar maddeyi hatırlamıyorum ama nasıl işleyişini yazmışlardı sen dilekçe yazacaksın

• Ara ara Güncelleme olsun
    Yolu yakın zamanda kullanan arkadaşlar
    Gerede den Samsun a kadar her iki yönde de var olan devreye alınan yada kapanan radarlar hangileridir ?
    Saygılar

• Bugün babama 4. Ayda geçtiği ceza geldi. Aynı radar görünce ben de şaşırdım konuyu. 60 km hızla 199 tl ceza gelmiş herhalde sınır 50.
    tırcı benim babam.baktım fotoğraf duble yol dedim bu adam hızlı da gitmez 60 la yemiş. Gerçekten çok maduriyet var radariyla ünlü resmen. Itiraz etsin herkes cezaya belki düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcusFrex

Geçen biri soruyodu 80 km/h ile sol şeridi işgal eden kim diye, bu.

Bu ?

• 4.aydaki ceza daha yeni geldi

• 4. Ayda benim de flaş patlamıştı 55-60 km arasında giderken. Bakalım bana ne zaman gelecek. Beklemedeyim hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 Mayısta yediğim 2 ceza sisteme an itibariyle düştü arkadaşlar, 6dk arayla 2 tane 412tl yemişim. Aklımdan geçenleri ifade etmeye kelimeler kifayetsiz kalıyor öyle söyleyeyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: the engine

19 Mayısta yediğim 2 ceza sisteme an itibariyle düştü arkadaşlar, 6dk arayla 2 tane 412tl yemişim. Aklımdan geçenleri ifade etmeye kelimeler kifayetsiz kalıyor öyle söyleyeyim..

Bende 15 Temmuz sonrası yakalandım sizin hızını kaçmış ve hız sınırı nedir belli mi. Her yıl İst. - Ordu arası giderim daha bir kez bile radara yakalanmadım hatta 20 yıldır ehliyetim var şimdiye kadar hiç trafik cezası yemedim. Neyse bu ilk olacak gibi. Giderken fark etmedim ama dönüşte yavaş gitmeme rağmen bir kez flaş patladı hızımı 50 altına düşürdüm kavşak içinde tekrar patladı. 110 hız sınırı olan bir yolda tuzak kurar gibi peş peşe radar kurmak ve insanların bu tuzağa düşmelerini beklemek hiç adil değil.

• 20 gün önce babam kitlemişler orduda 200 tl, bu gün geldi
  • bayramda doğu karadenize gidicez, şimdiden radar korkusu sardı osmancık haricinde özellikle dikkat etmemiz gereken yerler nereler arkadaşlar? genellikle şehiriçlerinde ve ilçe merkezlerinde bu kule radarlar anladığım kadarıyla?
  • the engine kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun. bende mayısta 3lü combo yaptım bekliyorum ama nası ödeyececeksem artık. parasızlıktan arabanın sigortasını yaptıramıyoruz günü geçti.. adaletin batsın senin ülke

• tyrant1907 kullanıcısına yanıt
    Gerededen çıktıktan sonra, atkaracalar, kurşunlu, osmancık ve merzifonda tedesler var, daha sonrasına yakın zamanda gitmedim, tedes tuyarı tabelalarına dikkat edip hızınızı ayarlarsanız ceza yemezsiniz.
  • gıyabımda yazılan cezaya itiraz edeceğim osmancıkta merzifon istikametine kaç tane tedes var ve bunların sırasıyla azami hız limitleri kaç km/h. ve yol üzürinde asılı şekilde elektrikli tedes uyarı levhaları var mı. ben nisanda geçmiştim yol üzerinde asılı ışıklı levha vs yoktu.. benim hızım 69 km/h azami sınır 50/kmh yedik .. orduda iptal eden cezalar varmış nette araştırırken gördüm bir güzergah üzerinde birden fazla ceza farklı periyotlarda ceza kesilemez sadece denetim amaçlı olur demiş ayrıca banaz ilçesinre 3 km lik güzergahtaki 3 kamera valinin müdahalesi ile 1 kameraya düşürülmüş.. kafamdaki gerekçe şu güzergahta 6 kamera var bunlardan -4-5 i 82 km/h 1-2 tanesi 50 km toplam güzergah 7 km/-h ve 82 km-h hız levhaları belirgin 50 km belirgin değil ışıklı uyarı tabellalrı yok şeklinde düşünüyorum..

ayrıca önerileriniz var ise dinlemek isterim...

• Şu an bu gelir kapısı haline geldi. Osmancık-Kurşunlu-Atkaracalar 3 ünde de Tedes var. Direk tuzak.
    Yol yapıyorsun sonra ordaki vatandaş gelir elde etmek için çörekleniyor yola yol kenarı ekmek kapısı diyor eyvallah.
    Sen bu seferde yolu şehir içi sınırları içine alıyorsun. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Benim ne işim olur Osmancık'ta ver bana Osmancık sınırları dışından bir yol ben şehirde işim olursa girip cezamı yiyim o cihazlardan her türlü ceza yersin kaçarı yok 82 ile girişte uyarı veriyor nerde 50 ye düşüyor belli değil.
    Devlet bu işin önüne geçmezse Anayolda 50 yi geçemeyecez. Her Osmancık'tan geçtiğimde sinirlerim oynuyor. Böyle bir saçmalık olamaz ya.
    Devletin kanunları çerçevesinde uygulanan cezaları neden belediye alıyor. Bu belediyenin bütçesi fonu yok mu? Tüccar mı bu adamlar 250.000 liralık cihaz alıp onu işletip belediyeye gelir kapısı elde ediyor.
    Bu yapılan olay tamamen suistimaldir. Tamamen insanları enayi yerine koymaktır. Anayolda 120 ile giden adamı yerli halk sebeblensin diye şehrin içine sok bir de üstüne adama ceza yaz.
    Yok mu bir avukat falan bu işleri bilen biri mutlaka bir açığı vardır bu sistemin. Bu kadar saçma bir şey olamaz.

• Kimse masal okumasın. Bunlar bildiğiniz tuzak. Ben geçerken de patladı. Gerçi yanımda bir araç daha vardı hem altta hem üstte patladı hem de 2 sefer. Yani 1 km ara ile 2 sefer. Bakalım ne olacak, hala gelen giden yok. Her radarda da kafamı camdan çıkarıp "nah" işareti yaptım, fotoğraf falan geliyorsa güzel anı olsun diye
  • www.sozcu.com.tr/2016/ekonomi/bakan-ozhasekiden-radar-aciklamasi-1351864

• Az önce Atkaracalar Kule Radarlardan(3 adet) geçtim. Önceden olmayan hız sınırı ikaz tabelası vardı ve otomobil için 82 km, kamyon için 70 km limit vardı. Kurşunlu ilçe kavşağı öncesi ve sonrası kule radarlar(2 adet) sanırım aktif değil. Zira kavşağın istanbul yönünde 1 yıldır yapimi süren yol çalışması var. Ama ben tedbiri elden birakmadan 40 km ile geçtim.

• Yolların parası çıkartıyorlar işte. Bir arkadaşın önerisini tekrar ediyorum:TEDES olan yerden alışveriş yapmayın, mola vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 18 Ağustos 2016; 6:15:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IS8

Az önce Atkaracalar Kule Radarlardan(3 adet) geçtim. Önceden olmayan hız sınırı ikaz tabelası vardı ve otomobil için 82 km, kamyon için 70 km limit vardı. Kurşunlu ilçe kavşağı öncesi ve sonrası kule radarlar(2 adet) sanırım aktif değil. Zira kavşağın istanbul yönünde 1 yıldır yapimi süren yol çalışması var. Ama ben tedbiri elden birakmadan 40 km ile geçtim.

bu 82 km hız limitinde %10 tolerans dahilmi, yani 90 ın üstünemi 82 nin üstüne mi ceza yazıyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.