Şimdi Ara

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar.... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
11
Favori
41.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Onurusl

Hız yapmayın ceza yemeyin hız yapan ceremesini çeker

araba kullanıyor musuunz?
  • Daha 2 gün önce geçtim 50 km yi 1 km bile geçsen yakalıyor ve resmini çekiyor.Bilenler zaten yavaş gidiyor.Bilmeyenler ise yakalanıyor.Bu iş ticarete dönmüş.Yol da bildiğiniz otoban kıvamında bunu buraya hangi zihniyet ne amaçla koyar anlamak güç.
  • bu karayolları da ne karlı iş miş haa.. kural kanun koyup Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar....
    vatandaşı tavuk gibi yolabiliyorsun.
  • cezalar ortalama kaç gün içerisinde geliyor. Önceden 15 iş günü içerisinde gelmeyince iptal oluyordu. şuan da gerçerli mi böyle birşey. Mayısın sonunda geçtim. Henüz bir şey gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceryeni -- 22 Haziran 2016; 15:30:06 >
  • Dün gece geçtim, yakalanmadım şükür. Yukarıda arkadaşın yazdığı gibi, durduğunuzda kavşaktaki 2. lamba yeşil yandığında tepenizdeki 1-2 saniye daha kırmızı yanıp sonra yeşile dönüyor dikkat etmek gerek.

Öte yandan faaliyete geçti mi bilmiyorum ama Atkaracalar mevkiinde 2 tane daha kule radar yerleştirilmiş. Tam konum: Çerkeş'ten Karadeniz istikametine doğru giderken 16. km. Atkaracalar diye geçer. 2 tane peşpeşe kule var ben dikkat ettim ama etmeyenlere de çakmadı, sanki henüz yeni ve faal değil gibiydi bilemiyorum.

O yolu kullananlar, Gümüşhacıköyde de var mı sanki bana mı öyle geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 22 Haziran 2016; 16:44:07 >
  • bende bayramın 1. günü çıkacağım yola İSTANBUL GİRESUN GÖRELE arası seyahat edeceğim sizden ricam o yolda kule radar harici başka bir radar varmı mesela normal ekip radar kurup ceza yazıyormu ?
    Ordu daki radar zaten malum ATKARACALAR DA şahsi fikrim bayramda faal olur
    Bu radarlardan kurtulma taktiği yokmu mesela şu videodaki gibi yapsak gece kurtarırmıyız

https://www.youtube.com/watch?v=6L1pkSVcNNI
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

bende bayramın 1. günü çıkacağım yola İSTANBUL GİRESUN GÖRELE arası seyahat edeceğim sizden ricam o yolda kule radar harici başka bir radar varmı mesela normal ekip radar kurup ceza yazıyormu ?
    Ordu daki radar zaten malum ATKARACALAR DA şahsi fikrim bayramda faal olur
    Bu radarlardan kurtulma taktiği yokmu mesela şu videodaki gibi yapsak gece kurtarırmıyız

https://www.youtube.com/watch?v=6L1pkSVcNNI

Evet ılgaza yaklasinca, tosya giris ve cikista, samsuna yaklastikca ihtimal artar. Gerededen sonra dikkat, sehir gecisleri hariç 120 yi gecmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 25 Haziran 2016; 22:36:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İki dakika arayla hız sınırı cezası yedik. İlki 70 km hız sınırını 87 km ile geçmişiz. İkincisi de 2 dakika sonra 50 km sınırı 79 ile geçilmiş. Vatandaşın kazandığı üç kuruş paraya göz dikenleri Allah bildiği gibi yapsın. Resmen vatandaşa tuzak kurulmuş. Radarlardan önce hiç bir hız sınırı tabelası yok. Yazık günah. Bölünmüş yolda 50 km hız sınırı koymak nedir? 500 lira para ödedik cezalara haram zıkkım olsun.

Şimi edevlet üzerinden baktım tarafımıza tebliğ edilmemiş bir ceza daha görülüyor. Nasıl bir soygunculuktur bu? İtiraz edip de sonuç alabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aMiraL* -- 25 Haziran 2016; 23:52:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

İki dakika arayla hız sınırı cezası yedik. İlki 70 km hız sınırını 87 km ile geçmişiz. İkincisi de 2 dakika sonra 50 km sınırı 79 ile geçilmiş. Vatandaşın kazandığı üç kuruş paraya göz dikenleri Allah bildiği gibi yapsın. Resmen vatandaşa tuzak kurulmuş. Radarlardan önce hiç bir hız sınırı tabelası yok. Yazık günah. Bölünmüş yolda 50 km hız sınırı koymak nedir? 500 lira para ödedik cezalara haram zıkkım olsun.

Şimi edevlet üzerinden baktım tarafımıza tebliğ edilmemiş bir ceza daha görülüyor. Nasıl bir soygunculuktur bu? İtiraz edip de sonuç alabilen var mı?

Peş peşe yenilen cezalardan sadece biri ödeniyormus diye biliyorum. Önceden 15 iş günü içinde gelmezse iptal ediyormuş mahkeme ama şimdi değişmiş galiba. Cezayı ne zaman yediniz ve ne zaman ulaştı elinize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Banaz tedes kulelerinin peş peşe yazdığı cezaların sadece birinin ödenmesi için Uşak valisi devreye girmiş.Koca koca puntolarla Müjde müjde,Banaz'da 2 dk içinde yazılan
    cezalardan yalnızca birini ödeyeceksiniz diye gazetelere haber yazılmış...
  • Arkadaşımın babası Çorumda 30 sınır olan yerde 50 ile giderken ceza yemiş. Dikkatli olmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aceryeni

quote:

İki dakika arayla hız sınırı cezası yedik. İlki 70 km hız sınırını 87 km ile geçmişiz. İkincisi de 2 dakika sonra 50 km sınırı 79 ile geçilmiş. Vatandaşın kazandığı üç kuruş paraya göz dikenleri Allah bildiği gibi yapsın. Resmen vatandaşa tuzak kurulmuş. Radarlardan önce hiç bir hız sınırı tabelası yok. Yazık günah. Bölünmüş yolda 50 km hız sınırı koymak nedir? 500 lira para ödedik cezalara haram zıkkım olsun.

Peş peşe yenilen cezalardan sadece biri ödeniyormus diye biliyorum. Önceden 15 iş günü içinde gelmezse iptal ediyormuş mahkeme ama şimdi değişmiş galiba. Cezayı ne zaman yediniz ve ne zaman ulaştı elinize

Resimdeki gibi Mart ayında kesilen ceza tarafımıza 3 ay sonra tebliğ edildi. Ayın 14'ündeki ceza tebliğ edilmiş değil halen.

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aceryeni

quote:

Resimdeki gibi Mart ayında kesilen ceza tarafımıza 3 ay sonra tebliğ edildi. Ayın 14'ündeki ceza tebliğ edilmiş değil halen.

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar....

https://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Trafik_Sorgulari.aspx
    hocam emniyetin sitesinde sorulayınca cezalar çıkıyor mu ? benim gittiğim araç şirket arabası e devletten bakamıyorum.

• bu ne ya 3 ay sonra tebliğmi olurmuş.sanki kampanya var bugün ye seneye öde der gibi.bende osmancıkta 3 lü radar grubuna yakalandım bir ay önce. cezalar sisteme ne kadar sonra düşüyor. ben tanıdık bir trafik polisine sorgulattım sistemde görünmüyor dedi yalnız 2014 bir radar cezan var görünüyor dedi oda hiç gelmedi zaten.. şimdi bu cezalar aynı gün kesilmeyip havuzdamı bekletiliyor? yani yüzde yüz kesin gelir anlamınamı geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termomen -- 26 Haziran 2016; 13:27:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: termomen

bu ne ya 3 ay sonra tebliğmi olurmuş.sanki kampanya var bugün ye seneye öde der gibi.bende osmancıkta 3 lü radar grubuna yakalandım bir ay önce. cezalar sisteme ne kadar sonra düşüyor. ben tanıdık bir trafik polisine sorgulattım sistemde görünmüyor dedi yalnız 2014 bir radar cezan var görünüyor dedi oda hiç gelmedi zaten.. şimdi bu cezalar aynı gün kesilmeyip havuzdamı bekletiliyor? yani yüzde yüz kesin gelir anlamınamı geliyor
    quote:

Orijinalden alynty: termomen

bu ne ya 3 ay sonra tebli?mi olurmu?.sanki kampanya var bugün ye seneye öde der gibi.bende osmancykta 3 lü radar grubuna yakalandym bir ay önce. cezalar sisteme ne kadar sonra dü?üyor. ben tanydyk bir trafik polisine sorgulattym sistemde görünmüyor dedi yalnyz 2014 bir radar cezan var görünüyor dedi oda hiç gelmedi zaten.. ?imdi bu cezalar ayny gün kesilmeyip havuzdamy bekletiliyor? yani yüzde yüz kesin gelir anlamynamy geliyor

2015 in 11 ayndaki ceza geçen hafta geldi.

• aceryeni A kullanıcısına yanıt
    suyundanda koy. alıştıra alıştıra söyleseydin keşke

• Carsamba gunu tokata yolculuk vardi, osmancikda guzergah icerisindeydi. Dikkatli olacagim cok tesekkurler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

Arkadaşımın babası Çorumda 30 sınır olan yerde 50 ile giderken ceza yemiş. Dikkatli olmak lazım.

30 olan yer ve orada özellikle radar mı var?
    Zihniyete bak

• Geçen sene Bursa şehir içinde yemiştim 10 günde gelmişti, Osmancık 35 gündür gelmedi, bunun tek açıklaması var, o kadar çok araç ceza yiyor ki günde 2000-3000 olduğunu tahmin ediyorum, yetiştiremiyorlar.
  • Kulelerin tanesi 250 bin diyorlar. 6 tane gidis 6 tane geliş 12 tane radar var. 12*6=3 milyon ediyor. Ben Çorum Osmancık ta o kadar edecek başka bir yatırım olduğunu düşünmüyorum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.