dolap'dan telefon almak?
Selamlar,
dolap uygulamasını biliyorsunuzdur, kredi kartına 6 taksit imkanı sunuyor, çok avantajlı değil çünkü satıcıdan komisyon alıyor (satıcı cihaz fiyatını yüksek tutuyor bu sebepten), alıcıdan da 600 tl komisyon alıyor.
Ürünü satın aldıktan sonra, kargolanıyor, tarafıma ulaşınca onay vermeden satıcıya geçmiyor para. Fakat bu duruma ne kadar güvenebiliriz, kargoyu video eşliğinde açsak, ürün sorunlu çıkarsa onay vermesek, böyle bir durumda karşımızda muhattap bulabiliyor muyuz?
Merhaba değerli forumdaşlar
1.4 Egea Cross sipariş verdim.
Aracım daha gelmeden LPG'yi nerede taktırsam, bakımları nerede yaptırsam düşüncesine girdim.
İstanbulda FİAT'ın lpg montajı yaptığı 3 bayiyi de aradım LANDERENZO 29.800 TL fiyat verildi
Candan Mühendislik'den BRC'nin üst Modeli (Platinium) 19 Bin TL fiyat verildi
Tanıdık vasıtasıyla aradığım X Otogaz firması da Atiker Grand'a 16.000 TL fiyat verdi
motor lpg'ye %100 uyumlu olduğu için kullanılan üründen çok işçilik çok önemli oluyor. Bir de dışarıda taktırırsam motorun garanti dışı kalma problemi var.
Hem lpg taktırırken 14 bin TL fazla para ödeyeceğim hem de yağ filtre bakımlarında 3-4 kat fazla ödeyeceğim yetkili serviste.
Toyota marka sıfır aracımda 30 bin bakımı serviste 8700 TL'ye yapıldı, dışarıda aynı bakım 2000-2300 TL.
Kararsızım, bu kararsızlık can sıkıyor. Tavsiyeniz fikriniz nedir ?
Şimdiden teşekkür ederim
Merhabalar
1.6 multijet Egea boş paket otomatik ve Megane 1.5 Blue dci (makyajlı megane) joy otomatik
Fiyatları 900-940 bin tl arasında.
İkisi arasından hangisi tercih edilmeli?
100 mbit fiber altyapıyı yükseltme talebi ?
Merhabalar.
Binamda superonline fttb 100 mbit fiber altyapı mevcut. (İSTANBUL / TOKİ 2008 YAPIMI site)
şuan turktelekom altyapılı vdsl 56 mbit veren bir iss kullanmaktayım fakat yükseltmek istiyorum. superonline'ın 200-500-1000 mbitlik paketlerine başvuramıyorum.
Bununla ilgili nasıl bir talep oluşturabilirim.
İşin tekniğini bilmiyorum bir arkadaşım binadaki switch'i gigabit destekli switch ile değiştirmeleri gerekiyor x arkadaşımda yapıldı dedi.
Philips Airfryer hk. (tavsiye)
Herkese merhaba, bu modeli almayı düşünüyoruz. Bu fiyata şu da alınabilir dediğiniz ürün var mı?
merhabalar
4 dolarlık aliex hesabı aldım ve sipariş verdim, ödeme ekranında hata verdi, closed yazıyor.
2 karttan denedim, 2sinde de ücreti çekmiş fakat sipariş onaylanmadı, iptal et seçeneği vs yok. bu ücret ne zaman iade edilir. bankamdan harcama itirazında bulundum. başka yapmam gereken birşey var mıdır
Türk Telekom yeni geçtim, sil süpür yok
selamlar
tt'ye hattımı taşıdım, 10gblık mass paket ismi. 80 tl ödeyeceğim
fakat müşteri hizmetleri paketi tanıtırken 7 gb da her ay sil süpürden gelecek dedi, ama online işlemler uygulamamda sil süpür gözükmüyor sebebi nedir. geçeli 3 gün oldu
Emlakçılık hakkında
Merhabalar, evi kiraya vermek istiyorum, fakat ev sahibi babam ve aynı şehirde değiliz,
noterden vekalet mi vermesi gerekmekte? ücretini bilen var mı veya gerekli mi bu işlem?
ikincisi ise, zaman olmadığı için emlakçıya vermeyi düşünüyorum, (ki bir keresinde merakımdan satışa çıkarmıştım sahibindende, mesaja boğdular), birden fazla emlakçıyla anlaşmam mümkün müdür?
Göz Kuruluğu , Lens, Fazla Bilgisayar kullanımı
Göz kuruluğu olan var mı?
Lens kullanıyorum (sadece güneşli günlerde takıyorum), ev içinde takmıyorum ama 7/24 ya bilgisayardayım ya da telefondayım.
2 farklı göz doktoruna gittim göz damlası verdiler, raporu bitti ve eczane yenisini vermedi tekrar yazılması gerekli diye, bende 1 paket reçetesiz aldım.
Son gittiğim doktordan da randevu için talep oluşturdum ne zaman gelir bilinmez,
Tavsiyelere açığım, reçetesiz satılabilen memnun kaldığınız bir göz damlası/jeli var mı?
Lens markalarının göz nemlendirme damları da var fakat fiyatı 250-400 tl civarında
İstanbul, notebook tamiri profesyonel yer tavsiye
Gaming notebookuma su sokulmesi sebebiyle garantiye yolladim, extreme bir fiyat cikardilar.
Disarida bir yere gostermek istiyorum fakat mahalle bilgisayarcisina degil de sizlerde iyi izlenim birakan bir yerde.
Garanti, upper case, anakart, lcd ekran degismesi gerekiyor dedi. Bunlarin tamiri mumkun mudur
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.625
İkinci El Bölümü Mesajları: 182
Konularının görüntülenme sayısı: 270.231 (Bu ay: 3.617)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.825 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar