Selamlar. Önümüzdeki ay nasipse arabayı değiştireceğim. Cherry tiggo 8 pro, cupra formentor ve 408 arasında kaldım. - Cupra formentor'a genel olarak daha yakınım daha premium hissiyatı veriyor. Ek olarak sunroof kronik sorunlu diyorlar. Amortisör'ler sert geldi. Bir de ses ve klima kontrol düğmelerini beğenmedim. - Kağıt üzerinde cherry çok daha f/p görünüyor, cupra ve 408'e göre daha üst segment ve birçok özelliği de 408 ve cupra da yok. Fakat işte cherry. Bir de şu an bayilerde araç yok ötv zammı ile fiyatlar ne olur bilmiyorum. Servis ve yazılım/donanım kalitesi düşündürtüyor özellikle uzun kullanım sonrasında ne olur bilinmez. - Peugot bayileri semt pazarı gibi. Hatta bayiye bilgi almak için gittiğimde kimse ilgilenmedi bile. Güya randevu filan da almıştım. Yoldan torunuyla geçen teyzem bile girip domatesin kilosunu sorar gibi araç hakkında bilgi alıyor filan. Bu çok büyük sorun değil ama sonuçta marka algısını zedeliyor kendi neznimde. Bu araçları kullanan arkadaşların deneyimlerini almak isterim. |