|
Aracımın motoru şu an rektifiye edilirken usta triger kayışını da değiştirelim dedi. Önceki orijinal logolu kayıştı ve 40.000 km / 2.5 yıl önce değişmişti, çıkan kayışın iyi göründüğünü ama yine de açılmışken değiştirmek istediğini söyledi. Öncekini değiştirirken başka bir ustaya gitmiştim ve o usta mutlaka orijinal logolu triger seti olmalı, başkası olmamalı demişti, ondan orjinal logolu seti tercih etmiştim, v kayışı ve devirdaim ile birlikte. O sebeple konu aklımda kalmış. Parçacım şimdi ustaya göndermek üzere DAYCO kayış yazmış, 200 lira. Parçacı orijinal logolu kayışın da dayco marka olduğunu söyledi. Aracı devirli kullanan biriyim. Sıkıntı olmaz sanıyorum? Araç full yüklü iken yüksek devirde rampa çıktığım da oluyor uzun süre. Orjinal logolu olursa tek kayış bulunamıyor mu, orijinal olacaksa mutlaka set mi olması gerekiyor? Benim bildiğim üretici aynı marka olsa da orijinal logolu olanlarda bazı parçalarda kalite farkı olabiliyor. Burada da bu geçerli midir? Kayışın markası değişince triger değişim periyodu km veya süre olarak değişir mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 26 Aralık 2022; 6:6:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt