adam daha uçaktan inmeden güvenlik görevlileri uzatmış kalemi adam anlamış törene girersem bidaha çıkamam diye
quote:Orijinalden alıntı: Rebellious22 o kadar antipatik bir adamki kendisi zorla resimli imza verse almam o derece sinir oluyorum. valla ya Messi'ciyiz biz
quote:Orijinalden alıntı: Rebellious22 o kadar antipatik bir adamki kendisi zorla resimli imza verse almam o derece sinir oluyorum. Bende öyle düşünüyordum ama bu sene ki Barca-Real maçlarından sonra CR7 taraftarıyım ben
quote:Orijinalden alıntı: nanİHlal quote:Orijinalden alıntı: Rebellious22 o kadar antipatik bir adamki kendisi zorla resimli imza verse almam o derece sinir oluyorum. valla ya Messi'ciyiz biz helal ya size, 1 numarasınız siz
quote:Orijinalden alıntı: nanİHlal quote:Orijinalden alıntı: Rebellious22 o kadar antipatik bir adamki kendisi zorla resimli imza verse almam o derece sinir oluyorum. valla ya Messi'ciyiz biz Messi Forever
quote:Orijinalden alıntı: metehanu quote:Orijinalden alıntı: nanİHlal quote:Orijinalden alıntı: Rebellious22 o kadar antipatik bir adamki kendisi zorla resimli imza verse almam o derece sinir oluyorum. valla ya Messi'ciyiz biz Messi Forever +1905
quote:Orijinalden alıntı: tony hawk quote:Orijinalden alıntı: nanİHlal quote:Orijinalden alıntı: Rebellious22 o kadar antipatik bir adamki kendisi zorla resimli imza verse almam o derece sinir oluyorum. valla ya Messi'ciyiz biz helal ya size, 1 numarasınız siz sağolasın evyallah
messi taca giden topu abanarak real madridli oyuncuların kafasına attığı an benim için bitti.yok bi sakatlandım numaraları yere atmalar felan.
quote:Orijinalden alıntı: Duman7 messi taca giden topu abanarak real madridli oyuncuların kafasına attığı an benim için bitti.yok bi sakatlandım numaraları yere atmalar felan. ilk oynamaya başladığı andan itibaren sevmiyodum ben, aynen senin dediğin anda iyice bitirdi kendini
Lütfen youtube'a "kendini ronaldo zanneden adanalı genç" yazın ve seyredin. mobile olduğu için ben koyamıyorum. biri koysa çok iyi olur. bu arada sebebini bilmiyorum ama messi'yi sevmiyorum. ronaldocu'yum:)
quote:Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques peki bu konunun ne alakası var gs bolumuyle? bir gün galatasaraya getirir ünal başkan :D birde messi diyenler yaptığım videoyu izleyin ondan sonra seçim yapın
quote:Orijinalden alıntı: thevincent quote:Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques peki bu konunun ne alakası var gs bolumuyle? bir gün galatasaraya getirir ünal başkan :D birde messi diyenler yaptığım videoyu izleyin ondan sonra seçim yapın tam tersini başkasıda yapabilir hangi açıdan baktığımız önemli;) ama messinin madrid taraftarına attığı o şut gerçekten çok ayıptı