Binbaşı
31 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 48 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Beyler fake hesaptan küfür edilmiş ardından hesabı kapatmış adam. Savcılığa gitsek bişey çıkar mı ip adresine ulaşılır mı ismi cismi yok hesabın.
.
.
Merhabalar. Ben 1 aya yakın bi süre ile bi işyerinde çalıştım. 4a hizmet dökümünde 891 tl görünüyor. Bu prim biraz fazla değil mi? Bi işçinin sigortası 250-300 arası diye biliyorum aylık olarak işveren tarafından devlete ödenen.Peki bende neden bu tutar böyle ?
Hattınıza tanımlı başka bir data paketi bulunduğu için paket tanımlanamamıştır uyarısı alıyorum napmam lazım ?
Başka model onerilerine de açığım.
Merhaba cahilligimi mazur görün ilk kez fm serisine başladm. Cm serilerindeki gibi böyle kriter vererek arama yapamiyorum nerden yapıyoruz ? Hani atıyorum Brezilyalı yas aralığı bu yada bonservisi elinde tarzında .
Merhabalar. Kullanım amacı surf,dizi,film izlemek arada sirada oyun oynamak. Android olmasi, 10' ekrana sahip olmasi öncelik sebebi. Bütçem max 1000 lira. Online alma şansımız yok elden alinacak. Simdiden Teşekkürler
Merhabalar. Genç Bayan kullanacak. Az yakmasi ve masraf cikarmamasi ilk tercihimiz. Çoğunlukla şehir içinde kullanılacak. Tofas serisi,Broadway, toros istemiyoruz. Ne önerirsiniz saygilar.
Hakkında
Forum İmzası:

Düştüğümüzde başımıza üşüşen çakalları,ayağa kalktığımızda da görmek isteriz...
Hakkımda:
[simage]http://i.hizliresim.com/5dDX3z.png
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Nokia
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Takım
Galatasaray
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.071
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 198.057 (Bu ay: 345)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.