birde messi diyenler yaptığım videoyu izleyin ondan sonra seçim yapın
Hayatımda gördüğüm en gereksiz en saçma video heralde buydu.Sahada ezilmenin acısını bu şekilde acizce videolar yaparak giderebilirsin zaten.
Muattab olunacak adam değilsin o yüzden kendi çapında takıl işte
ne sahada ezilmesi?sahada ezen messi değil xavi iniesta.bu 2si olmadan naptı messi bişey göster.milli takımda gördük işte balon.
+ bonus
vay be bu gollerde xavi ve iniestanın büyük katkısı var.
Ronaldo kendini beğenmiş biri olabilir bende çok sevmem ama gerçekten çok iyi bir profesyonel onun için saygı duyuyorum
İdolüm Ronaldo,messi ve barcelona futbolun içine ettiler artık,maçları izlediğim zaman eskisi gibi zevk alamıyorum,barça yüzünden futbol'dan soğudum.
bu kadar abartmaya ne gerek var ülkemizin imajını zedeliyor bu kalabalıklar
quote:
Orijinalden alıntı: Duman7
quote:
Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques
quote:
Orijinalden alıntı: thevincent
quote:
Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques
peki bu konunun ne alakası var gs bolumuyle?
bir gün galatasaraya getirir ünal başkan :D
birde messi diyenler yaptığım videoyu izleyin ondan sonra seçim yapın
Hayatımda gördüğüm en gereksiz en saçma video heralde buydu.Sahada ezilmenin acısını bu şekilde acizce videolar yaparak giderebilirsin zaten.
ne sahada ezilmesi?sahada ezen messi değil xavi iniesta.bu 2si olmadan naptı messi bişey göster.milli takımda gördük işte balon.
o ikisi olmadan adam real defansını ipe dizip gol attı şampi yarı finalinde, ayrıca o çakma ronaldo ne yapmış milli takımda, geçiceksiniz bu xavi iniesta ayaklarını, sanki ronaldo portekizle kupadan kupaya koşuyor da messi yerinde sayıyor arjantinde, komik olmayın. messi büyük maçların büyük futbolcusudur bunu bu sene çok güzel gördük, peki ronaldo nedir??? çok iyi futbolcu olabilir ama daha iyisi var kabul edin
ne messi ne ronaldo daha cacık olmuş değiller varsa bir iddaları milli takımda döktürsünler bekliyoruz :) ayrıca ikiside birbirinden kıl
Konunun Galatasay'la ve Messi ile alakası nedir ? Bende Messi'yi severim ama gelip de böyle bir konuda Messi yazmak ve tartışmak çok mantıksız
messi imza törenine gelsin 1milyon kişi gelir
Messi mütevazi çocuktur imza falan vermez o
drogba messi'yi de döver ronaldo'yu da döver.
quote:
sahada ezilmekmi =) bana bak yeni yetme senin gibi messinin şunun bunun ayaklarını yalamıyorum zevkine video yaptım sen kimsin ki senin gibi karnesini yeni almış ergenle muhattap olacam ben büyüyünce messi olacam diyen bebeler gelir yorum yazar şuraya
quote:
Orijinalden alıntı: *Chevolution
Konunun Galatasay'la ve Messi ile alakası nedir ? Bende Messi'yi severim ama gelip de böyle bir konuda Messi yazmak ve tartışmak çok mantıksız
sus lan denyil defoe MEssi'ci değil misin sen ne biçim savunma bu
quote:
Orijinalden alıntı: nanİHlal
quote:
Messi olsam seni hayranlığımdan men ederdim İnan
quote:
quote:
Demirörenin CR7 yi imza törenine getirmesini duyan Ünal Reyis bende Puyol Xavi Iniesta Messi ve Pep i getircem demiş
Bence messi ile ronaldo arasinda abartacak bi fark yok goreceksiniz gelecegin adami alexandre pato
quote:
Orijinalden alıntı: anfield0
Bence messi ile ronaldo arasinda abartacak bi fark yok goreceksiniz gelecegin adami alexandre pato
bence kesinlikle neymar.yeni ronaldo olacak adam olağanüstü.r9 yani brezilyalı olan
quote:
Orijinalden alıntı: Duman7
quote:
Orijinalden alıntı: anfield0
bence kesinlikle neymar.yeni ronaldo olacak adam olağanüstü.r9 yani brezilyalı olan
Ben hala Neymarın o fizikle Avrupada özellikle Ingilterede kaybolcağını, söneceğini düşüncesindeyim.
Bale in geçliğini gösterdi ntvspor bide şimdiki halini nerdeyse 2 katı vücud yapmış abartısız. Aynı şekilde CR7 bi Manudaki ilk yılına bakın birde şimdiki haline. Bence kendini birazdaha geliştirip "Avrupaya" transfer olmalı.
quote:
quote:
quote:
Messi olsam seni hayranlığımdan men ederdim İnan
Messi olsan
quote:
Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln
Lütfen youtube'a "kendini ronaldo zanneden adanalı genç" yazın ve seyredin. mobile olduğu için ben koyamıyorum. biri koysa çok iyi olur.
bu arada sebebini bilmiyorum ama messi'yi sevmiyorum. ronaldocu'yum:)