Şimdi Ara

ilk defa bilet alacağım, nasıl alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sakarya'da yaşıyorum, benfica maçı için kale arakasına bilet almak istiyorum. sizce viviago, stubhub gibi siteler güvenli mi? passolig kartımı da henüz almadım, yarın başvuru yapacağım, passolig sitesinde bu maçın biletleri ne zaman çıkar ve viviago ile fiyat farkı nedir? cevaplarsanız çok sevinirim.



  • Bahsettiğiniz sitelerden daha önce hiç bilet almadım bilgim yok ancak artık bilet sadece Passolig üzerinden alınıp devir edilebiliyor diye biliyorum. O tür sitelerden eskiden alınıyordu hala alınıyor mu bilgim yok. Passolig'e başvurduysanız kartınızın size ulaşmasına da gerek yok. En güzeli kurun telefona Passo Mobil uygulamasını orada hesabınıza giriş yapın ve hesabınızda para bulundurun maç tarihi yaklaştığı zaman biletler satışa çıkar çıkmaz hemen uygulama üzerinden biletinizi alırsınız.
  • TheRedDevils T kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • Ben genelde passo'dan alıyorum maçları. Stubhub'dan sadece 3 kere bilet aldım, 2 sinde hiç bir problem yaşamadım. 1 tanesinde stubhub kaynaklı bir problem oldu. Onda da hem bilet parasını iade ettiler hemde özür mahiyetinde 80 euro para verdiler. Diğer bahsettiğin siteyi duymadım hiç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: igunduz

    Ben genelde passo'dan alıyorum maçları. Stubhub'dan sadece 3 kere bilet aldım, 2 sinde hiç bir problem yaşamadım. 1 tanesinde stubhub kaynaklı bir problem oldu. Onda da hem bilet parasını iade ettiler hemde özür mahiyetinde 80 euro para verdiler. Diğer bahsettiğin siteyi duymadım hiç.
    hocam peki passo ile arasında fiyat farkı var mıdır? benim stubhubdan baktığım bilet 190 tl, passo'da maç biletleri açılınca aynı fiyat mı olur?
  • tylerdurden54 T kullanıcısına yanıt
    Passo'dan daha pahalı oluyor hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.