Şimdi Ara

Denilson: Trabzon'dan çok iyi bir teklif aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Brezilyalı yıldız Denilson, SABAH'ın haberini doğruladı; "Trabzon'dan iyi bir teklif aldım ama henüz kararımı vermedim" dedi..

9 Aralık'ta SABAH'ın duyurduğu Denilson'un Trabzonspor'dan teklif aldığı haberini Brezilyalı futbolcunun kendisi de doğruladı. Ülkesinde Gazeta Esportiva'ya konuşan Denilson, "Trabzonspor'dan çok iyi bir teklif aldım. Ancak henüz son kararımı vermedim. Alternatifler arasında seçim yapacağım" dedi. Palmeiras'ta kalmaya niyeti olmadığını belirten yıldız oyuncunun Almanya'ya gitmek istediği ancak Trabzonspor'u da ciddi anlamda düşündüğü öğrenildi. Ünlü oyuncu daha önce Real Betis ve Bordeaux formaları giymişti.

yattara sağdan denilson soldan valla rakip takımları haşamat ederler... ah beşiktaşım ah ,sen daha seriç'i göndermek için uğraş... yazıklar olsun seni bu hale getiren yönetime...

o zaman turkiye yi begenmezken simdi mi aklina gelmis?
    e6550@2.3ghz + arctic freezer 7 pro | asus p5b deluxe | 2 x 1 gb kingston 800 mhz | 1gb Sapphire 7850 | 400 gb samsung hdd | 650 watt Coolermaster PSU | CoolerMaster rc-690 rev.2 | Creative T7900 7.1

Iphone 4 16gb

Kindle Touch

Techical University of Varna - Computer Science and Technologies (English Education)

Alfa Romeo Mito 1.4 TB K&N Filter, ECU Remap
    Alfa Romeo 145 1.4 TS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.