Ağlamaya başladılar boykota devam. |
Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) (30. sayfa)

-
-
Bölümde en aktif oldukları konu bu, ordan belli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bilerek israilli firmalardan alışveriş yapmıyorum zaten
trde starbucks al-shaya gruba ait. BAE idi sanırım. yani gerizekalı gibi hiç alakası olmayan firmaya israil damgası yapıştırmak asıl dava sebebi
carrefouru sabancı yıllar önce tüm haklarını aldı. eskiden ufak fransız ortaklıgı vardı. araştırmadan etmeden insanların rızkına göz koydular, fransız yalanı ile fişlediler.
ben yerli milli ürünleri TÜRK mallarını boykot etmiyorum, TAYYİP mallarını boykot ediyorum. kimseye de mal kötülemiyorum, yasal bir hükümlülüğüm yok.
ben almıyorum
kime ne
trde en kötü kahve çekirdekleri starbuckstaydı, sonra eslab açıldı- en acı kuru kalitesiz çekirdekler bana göre esslabin. zaten içmiyordum tayyipçi ve dandik diye. dandik kahveyi varank gibi tipler içer her gün 200tl verip.
kitap alışverişlerimi zaten fahiş fiyatlı dr tarzı yerler yerine amazon tr den yapıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kovalenko -- 26 Mart 2025; 21:4:52 >
-
Bugün sigara almadım. Bırakmak bu şekilde kısmet olacak galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yahu TSK 100 yıldır Ülker'i içine sokmazdı cemaatçi diye, Eti satardı hep. Bunlar bilinmeyen şeyler değil.
Asıl boykot komplike olmalı.
Küçük esnaf dediğimiz aylık 5-10-15 milyon TL net kâr elde eden restoranlar boykot edilmeli en başta, çünkü hepsi AKP ve MHP'ye oy veren kesim, istisnasız hem de.
Öncelikle sosyal medyada ki gecekondu gurme kızlarını takipten çıkın ve restoranlara gitmeyin, önce onlar kazancı düşünce bir duraksayacak, devamı gelecek.
Bir tane kitapçı, bir tane uyduruk kahveci ile olmaz bu işler.
Komple küçük esnafı kesin ilk başta, ekmeği bile gidin benzinlikten alın.
-
Özgür Özel’in Saraçhane konuşmasını vermeyen kanallar:
NTV
CNN Türk
HaberTürk
Haber Global
TV100
TRT Haber
CNBC-e
TGRT Haber
Ulusal
Bloomberg
TVNET
-
Eklenmiştir
Doğuş'u ısrarla söylemiyorlar. Daha bir holdingi karşısına almaktan korkan Özel iktidarı devirmekten bahsediyor.
İzliyoruz kesin karar vermedik dedi dün. Bakalım. Bence genel boykot şart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bayram tatili 9 gün olmuş
sakınha ets turdan bilet almıyoruz gençler.
-
Uçak biletimi bile Air France ile aldım.
-
Yerel esnaf deyince benim aklıma Tahtakale, Mısır Çarşısı, Kapalıçarşı, Eminönü geliyor. Niye bilmiyorum ama bence o bölge komple öyle.
Doğuş ve Ntv'ye süre vermişti ve sonradan arayıp yalvarıp yakardılar. Sonradan az birşey olsa vermedi mi Ntv mitingi? Sanki vermişti. Özel çıkıp Doğuş'u karşısına almadığı müddetçe bu boykot hep eksik kalacak.
⚠️ Önemli Uyarı: Emniyet Güçlerini Hedef Alan Paylaşımlar Yasaktır! ⚠️
Kamu düzenini ve toplumsal huzuru bozan eylemler suç teşkil eder.
Bu tür içerikler hukuki yaptırımlara yol açabilir.
Hassasiyetiniz için teşekkür ederiz. Konu kilitlidir!..
-
Konu kilitli değildir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 27 Mart 2025; 1:46:43 >
-
Atina ses ver senden neden destek gelmiyor?
Konuşsana sende. Yoksa konuştun da bizmi görmedik?
Aloooo ATİNAAAAAA.....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X