Şimdi Ara

Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.677
Cevap
17
Favori
108.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yerli ürünleri boykot edip yabanci ürünleri alin deyen ychpliler sizin ülkeye hicbir faydaniz yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt

    yerli ürün mü kaldı be! turşucudan çaya, yoğurttan yağa, sabuna gazoza suya bankalara kadar herşey yabancılara satıldı bu ülkede.

  • dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt

    sen nerde yaşıyorsun? al bak burda örnek bir liste var. eksiği vardır fazlası yoktur.


    https://www.ilhamipektas.com/yabancilara-satilan-unlu-turk-markalari-2/

  • Yemeyin içmeyin boykot edin en iyisi oruç tutun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiletosman kullanıcısına yanıt
    Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi )

    Gelin görün size kimler kimler destek oluyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaki muhaliflere İsrail'i haklı görenlere sesleniyorum şuradaki insanların çeyreği kadar vicdan olsun sizde.


    Bu toprağın kültürüne üretimine markasına inancına düşmanlık yapmayı hiçbir ülkede hiçbir toplumda göremezsiniz. Bizdekiler kriminal vaka.


  • usahbaz U kullanıcısına yanıt

    Ya ne anlatıyorsunuz gerçekten akılalmaz.


    Bak dünyanın en büyük markası tesla trump gibi bir manyağı desteklediği için boykot edildi milyarlarca dolar zararda, amerikada tesla aracı olan işletme sahiplerinin işletmeleri bile boykot ediliyor siz kime ne anlatıyorsunuz ya.


    Akp denen örgütün tek bir gücü kaldı geriye, o da para, para azaldığı için, özellikle istanbul arpalığı ellerinden alındığı için böyle gözü dönmüş saldırıyor herkese.


    Bizim cebimizden çıkan para bize yine baskı, şiddet, kısıtlama olarak geri dönüyorsa biz de türk halkı olarak birilerine had bildirmek için cebimizdeki parayı kullanırız.


    Kimse tayyibe ve yandaşlarına para kazandırmak zorunda değil. Toprağın kültürüymüş inancıymış vay be. Kriminal olduk bir de paşamla aynı fikri paylaşmadık diye.


    Bu milletin en büyük sorunu, içinde kişileri, partileri devlet olarak ya da devletin üzerinde gören fanatiklerin var olmasıdır.


    Hiç kimse sizin gibi yaşamak, sizin gibi giyinmek, inanmak, konuşmak zorunda değil, kimse sizin harcama alışkanlıklarınızı ve fikirlerinizi paylaşmak zorunda değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eriemiva -- 27 Mart 2025; 21:59:43 >




  • eriemiva kullanıcısına yanıt

    Trole cevap verme burada kendi kendine takılsın.

  • eriemiva kullanıcısına yanıt

    Elbette kimse aynı şekilde düşünmek ya da yaşamak zorunda değil.


    Bir siyasi görüşe veya partiye karşı olabilirsiniz. Ancak bu foruma muhalif olarak katılan bazı yazarların tutumu, bu durumdan çok farklı. Bunu kabul etmek gerekiyor. Yapılmak istenen şey, AK Parti maskesi altında devletin kendisini hedef almak ve bu durum teşvik ediliyor. Bunu görmek için fazla çaba harcamanıza bile gerek yok.


    Zorunlu olmadıkça alışveriş yapılmaması, harcamaların ertelenmesi ve devletin vergi gelirlerini düşürmek için her türlü tedbirin alınması yönünde çağrılar var.


    Bana göre burada asıl amaç, vergi gelirlerini azaltarak devletin ve kurumlarının işleyişini sekteye uğratmaktır.

    Halkçı görünenler, aslında faturanın halka kesileceği bir tutumu destekliyorlar.


    Bu boykot ile ihanet arasında ince bir çizgi var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usahbaz -- 27 Mart 2025; 22:29:39 >
  • Belli markalara boykot yapmaktansa sadece zorunlu ihtiyaçları alıp diğerlerini 2 ay ertelemek lazım. Ekonomiyi durdurmak lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • usahbaz U kullanıcısına yanıt

    Klasik akpli demagojisi... Hükümete karşı bir herhangi bir demokratik eylem yapıldığında "devletimizi yıkmağğğ istüyolaaar"


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

    Konunun özüne cevap vermekten uzak, kibirli azınlık muhalif tepkisi

  • Öz mü dedin? öz şu: Demokratik eylemlere hainlik diyorsun. Kibir mi? Senin ve savunduklarının kibri dağları aşmışken bana kibirli demek acınası derecede komik kaçıyor. Bu yaptıklarınızın hepsi bizden asla hesap sorulamaz kibridir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 27 Mart 2025; 22:45:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usahbaz U kullanıcısına yanıt

    Müslüman insanın İsrail'e destek veren ABD'de işi ne? ABD'de üniversiteler aşırı pahalıdır. Kim bilir kaç para kazandırdı ABD devletine... Ülkemizde o kadar güzel üniversite varken ABD'ye niye gitmiş?

  • İsrail'in şirketlerine boykot yerine gidip oh banane diyenler Türkiye içinde olanlara boykot diye ağlıyor

    Hadi yiyorsa koç ♈ boykot edin , birebir iş yapıyor devlet ile !

    Hadi Sabancı da boykot edin !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu listedekileri tek tek açıklayan bir yazı var mı? hangisini neden boykot etmemiz gerektiğini biraz daha açık yazan birileri var mı? mesela bazılarında boykot başladı sonra niye vazgeçildi? öyle tek kelime ya da tek cümle ile değil ama.

    listeye de gelince ben zaten yıllardır boykot ediyormuşum zaten listedekileri. benim hayatımda pek birşey değişmedi.

  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

    Şair şöyle demiş " Bu ne yaman çelişki anne .."



    Amerikan hükümetinin, fulbright'ı kazanan Tufts doktora öğrencisi Rümeysa Öztürk'ü iftara giderken İsrail'i eleştirdiği bir makale yüzünden kaçırmasını destekliyorsun.


    Ama bırak ifade özgürlüğünü ülkende polise saldıran birilerine küfreden ve kanunsuz eylemlere karışan göstericilerin alınmasını özgürlük hak adalet diyerek eleştiriyorsun.


    Bence bu performansı yapraklar alkışlıyordur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usahbaz -- 27 Mart 2025; 23:32:14 >
  • usahbaz U kullanıcısına yanıt

    Alıntı yaptığın mesajda kaçırılma olayını destekleyen tek bir ifade bile yok. Sadece bir insan her şeyiyle kendisine ters bir ülkeye nede göçer onu sorgulamış. Haklı da.


    Gösteri ve eylem yapmak kanunsuz değildir. Anayasal haktır. Belediye başkanının götlerinden uydurdukları suçlamalarla tutuklandığı parti devletinde iç işleri bakanının açıklamaları da güvenilir olması mümkün değil. Hiçbir taşkınlık yapmayıp sadece yürüyen eylemcilere polisin yaptığı muamele ve orantısız müdahale videolarda açık açık görülebiliyor. İşkence ve tecavüz iddialarından bahsetmiyorum bile.

  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.