trump ta erdoğan hakkında gayet olumlu ve destek açıklaması yayınladı! dostu düşmanı herkes gördü :) hayırlı olsun. usa dan destek almak nasıl bir duygu?! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) (29. sayfa)

-
-
OO yerli boykotu he, ne kadar şer odağı varsa destek mesajı falan verir şimdi.
Milletin kafasına bomba atanların malını alma dersin kırıta kırıta alırla, söylemektende çekinmezler.
Ne tarafta olduğunu, asla her zaman farklı görüleceğini anlayamayan, kendini bazı batılıların görüntüsüne dejenare etmiş ancak dejanere olduğu grubun onun etnik kimliğinden nefret ettiğini bile anlayamayanların kampanyası diyebilirim galiba, benim bakış açımdan, Bundan 100 yıl sonra kapıya dayanacak malum ülke, Bu zihniyet zandırgaks kahvesi içmek için ülkeyi dünyanın en güvenli ve asla kötü niyetli olmayan batı uygarlığına devretmekten çekinmeyecektir.
Kara mizah alanı:
"Moruq ccn interneyşınıla röportaj verdik borsa %15 düştü morq. Ammada havalıyız, nasılda kendi ülkemize zarar veriyoz."
Artık kafamda bazı şeyleri netleştirdim. Bir tane vatana millete hayırlı işi olmayanlar ve yıkın! talimatı verenler benim olduğum taraf olamaz. Bundan sonra asla olmayacakta. Son seçimde o tuvalet terliği ile kıyaslanan şahsa oy verdiğime bile bile pişmanım şu saçmalığı gördükçe.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 26 Mart 2025; 17:13:43 >
-
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: ''İBB Başkanı’nı hapse koyuyorlar ve İngiltere buna ses çıkarmıyor. Terk edilmişlik hissediyoruz.''
-----
Bu adam bitti benim için. Ülkesini, İngiltere'ye şikayet edip oradan medet bekleyen bir TBMM çatısı altında parti başkanınız var artık.
Zelensky de Ukrayna'yı Batı ile beraber kurtaracaktı ya, Rusya'ya yem edildiğini çok sonraları anladı.
---
Tamam ülkemde çok sorun var, enflasyon var, yolsuzluk var, ama bir de bu muhalefet de var. hepsi aynı derecede kötü.
-
-
Adam pragmatist ülkesindeki küreselcilerle kavgalı, ideolijiisi olmaz böyle tiplerin. Putin'le masaya oturduğunda ve birçok konuda bunu gördük
Biden öyle miydi! "onu içerideki dostlarımıza destek vererek düşüreceğiz" dedi ama dostları başaramadı. Türkiye'de eskisi gibi hükümeti devirebilmek için kullanabilecekleri aparatlar da gün geçtikçe azalıyor ne yapsın. Bölgedeki jeopolitik ve askeri güçle masaya oturacak..
-
Sermayenin de kapitalizmin de dini imanı ve memleketi olmaz. Başka bir argüman bulun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 26 Mart 2025; 17:41:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhaliflerin akp sermayeli mekanları boykot etmesinden rahatsız olan akpliler bir de muhafazakar ülkere laf söylüyor. Adam satabiliyorsa ruandaya bile ülker ürünlerini satar. İsrail falan dinlemez. Alıcıysan paran varsa satar.
Bir muhalifin o kahveciye gitmemesi, dondurmacıya gitmemesi muhalife koymaz. Çünkü alternatifi çok. Önemli birşey değil.
Siz derste almıyorsunuz. Mitinglerde israil ticaret falan diyenler pankartı açamadan yaka paça atıldı. Türk limanlarıyla israil hayfa limanı arasında gemiler mekik dokuyor. Sizin ülker mevzunuzla bu konu alakasız. Arkanızda siyasi destek yok. Ayrıca ülkerde pek sallamıyor gibi. Ülker şeker konularında da tepkileri umursamamıştı. Her türlü zehiri satıyordu.
Hem hani israille ticaret yoktu bunları filistinliler alıyordu? Öyle diyorlardı.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Utanç verici gerçekten.
Eziklikten başka bir şey değil, lider adam az diri durur.
İngiliz sömürgesinden bir koloni mi bu ülke!!!
-
Heh işte bu senin kafana yerleşitilen, daha doğrusu yönlendirmelerle kendi kendini ikna ettiğin gerçek.
Eskiden bende böyle düşünürdüm, hatta uzunca zaman böyle düşündüm,
Ancak bir amerikalının, iphone övmesinin bir numaralı nedeninin amerikan malı olduğunu anladığım gün, aslında "bizden" görüntüsünün sadece bir pazarlama aracı olduğunu anladım.
Bu sadece telefon için örnek iphone yerine istediğini yaz, sonuç aynı çıkacak.
Yani daha açık konuşacak olursam totosunda volkswagen veya vw veya herhangi bir "yabancı" araba dövmeli amerikalı bulman çok zorken ford yazılı olanı bulma ihtimalin daha yüksek. Bu hayranlığın (ve sadece "saygı duyulan" diğerlerinin) nedeni menşei.
Bu konuda onlar sana senin onlara baktığın gözle bakmayacak.
Her neyse konudan uzaklaşmayalım, karınca kararınca, ben kendimce alabildiğim oranda tedbir alıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 26 Mart 2025; 18:29:10 >
-
Rahmetli Deniz Baykal bunları görse...
Ben deyim olarak ifade ettim uzatmak istemedim. Bunun karşısında cahil görüleceğimi düşünmemiştim. Karl Polanyi'nin güzel bir kitabı var. Büyük Dönüşüm diye. Global sermayenin nasıl oluştuğunu basit bir dille anlatıyor. Yine Ania Loomba'nın Kolonyalizm - Postkolonyalizm kitabı ile kolonyal döneme bakabilirsiniz. Fikirlerine katılmasam da Alvin Toffler'ın 3. Dalga kitabına bakılabilir. Fikir vermesi açısından. Kentleşmenin, rantın nasıl yaratıldığına dair Henry Lefevbre'in de Mekanın Üretimi kitabı iyidir. Karl Marx ve Engels'in sermaye ile ilgili eserlerini mutlaka tavsiye ederim. Benim kafama yerleştirilen şeyler bu ve benzer okumalarla yerleştirildi. Bir kısmını akademik hayatımda da kullandım zaten.
-
Sadece yandaş boykotu yetmez. Vergi yaratmamaya da özen göstermek lazım. ÖTV'li ürünlerden kaçının. Telefon yenilemeyi erteleyin. Bozdu veya kırdıysanız ikinci el dandik bişi alın idare edin. Araba'nın parasını döviz olarak kenara koy bekle iki falan...
Sonuçta kimse kafamıza silah dayamadı "tüket lan" diye.
Gündelik alışkanlıklarımızı değiştirmemiz lazım. Tüketim davranışlarımızı değiştirmemiz lazım. Tüketici olarak daha kestirilemez olmak elzem. Büyük şirketlerden, yandaş olsun olmasın, uzak durmak, yerel ve tanıdığınız işletmeleri desteklemek lazım. Zincir marketler, firmalar, vs uzak durmak lazım. AVM'lerden uzak durmak lazım. Bir süre kilo ile kıyafet alıp bizlere satan küçük esnafa takılsak bir şey olmaz.
Aynı şekilde her türlü büyük harcamayı ertelemek lazım. Televizyon, beyaz eşya, klima gibi. İkinci el alınabilir elzemse. Laptop, PC falan da böyle.
Genel olarak vergiyi de törpülemek lazım özetle.
-
Söylediklerinize bakınca
f35 ve brunson olayını, türkiye değilde
başka bir ülkede yaşandığına inanmaya başladım :)
Boykot çok ses getiriyor,inanin bana..
Trolleri hiç böyle panik halinde görmemiştim.yakinda kapi önüne koyarlar bunlari.
Troll akademisi acsalar sinavlar filan mantikli olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İş bankası kur korumanın en büyük yalayıcısıydı, o gün bu gün kapısından geçmişliğim yoktur. İşbankası eski iş bankası değil yönetim akpcilerde.
İsraili fransayı vs boykot etmem ama diktatörlüğü destekleyeni sonuna kadar boykot ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Not ettim.
-
akp li yetkililer bu boykota bu kadar tepki gösteriyorsa demekki çok doğru yoldayız.
hatta vites yükseltip tüm yerel akp li esnaftan alışverişi kesin.
müsiad üyesi kobi ve şirketlerden de alış verişi kesin.
-
ABD - İsrail - Türkiye iş birliği diyorlar Suriye ve Ukrayna'da. ABD kendi askerlerini çekmek istiyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 26 Mart 2025; 20:7:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X