Şimdi Ara

BURGER KİNG TAVUKBURGER MENÜ 8.95 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
31.136
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mcd'ın et ve ve tavukları aşırı lezzetsiz. Ne yediğinizi anlamıyorsunuz.
    Burgerin tavuğu fena değil. Et burgerleri güzel seviyesinde.
    En iyi tavuk burgeri popoyes yapıyor. Gerçek tavuk göğsü kullanıyor lif lif ayrılanından hani, tavuk hamurundan yapılma değil.
    Carls Junior da bk'den birazcık daha iyi. Aradaki kalite fiyata direkt eklenmiş...

En iyi et burgeri Komşu Burger adında bi yerden yedim. Üzerine tanımam. Net.

En kötü içecekler popoyes da. Patatesi de kötü sayılır.
    En berbat patates carls da. Vıcık vıcık yağı emmiş oluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tns1 -- 29 Aralık 2015; 14:21:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yedim, bir Mc değil ama bu fiyata idare eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildl0v3

Uzun zamandır BeygirKing'den uzağım, ama bu kampanya güzel olmuş. 5 TL şahane bir indirim..

"BeygirKing"

• Bugun yedim doyurucuydu begendim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yapmayin etmeyin ne olduğu belirsiz şeyleri yemeyin bu mekana cok uzun zamandir gitmiyordum birkac ay önce arkadaş israriyla gideyim dedim rezillikten baska bisey degil. Memlekette donerci pideci mi kalmadi da buralara gidip parayla rezil olalim

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btql -- 30 Aralık 2015; 3:10:33 >
  • burger king almanya'da çalışmış bir arkadaşım bu tavukların jöleleştirilmiş ve pembeleşmesi için toz bir şey ile karıştırıldığını söylemişti. ben zorunda kalmadıkça zaten yemiyorum ama tavuk ile alakalı hiç bir şey yemiyorum bu tür lokantalarda
  • bunlar dolandırıcının teki reklamlarda patates ve kolanın büyük olduğu yazıyor. gidince normal veriyorlar. ayrıca king chicken olmadığını fark edemedim . allahım gücenmesin ama bunlar berbat bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 30 Aralık 2015; 8:11:37 >
  • kedidir o kedi.ya da attır o at.tavuk olsa yerinde duramazsın
  • martı eti olan mı bu ?
  • Mcdonalds tercih edin burgerkingten daha iyi patetesleri var. Ve kola deyince akla coca cola gelir. Pepsi de neymil asitli meşrubat gibi 2. Yudumda asit falan da olmuyor. Mc coca cola veriyor tercih edebilirsiniz.

• Şu içindeki tavukların içeriği konusu çok karışık bir olay , bazı Burger çalışanları kötülerken bazılarıysa iyi diyor ama ben kötü olduğu fikrindeyim. Patetes ve pepsiye gelirsek (ice tea almak için fark ödüyorsunuz sanırım 50 krştu) patatesler çok yağlı gibi ve pepsi ise sanki uzun süredir beklemiş ve asidi kaçmış gibi yani normal şişe kola tadı alamıyorsunuz. Sonuç olarak Burger pişmanlıktır, çok gerekmedikçe dışarıda tavuk ürünleri yemekten uzak durun bence.
  • Hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti konusunda Mc'in tırnağı olamazlar.

• mcd'a dalmıştık uzun zamandır bu bizi tekrar kinge çeker

• bitti mi bu kampanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

bitti mi bu kampanya

1 saat önce önünden geçtim kampanya devam ediyor
  • bu menü bana lezzetli geliyor kesin zararlıdır.
  • Arkadaş bazı Burger Kinglerde kampanyaların afişleri konmuyor millet almasın diye başıma geldi bildiğim bir kampanyanın afişi yoktu çalışanlara sorarak alabildik.
  • İyi kampanya. İkili menu alinca kolanin biri kaliyor patateste tamamen bitmiyor. Bosuna 5-6 lira fazladan verniyosun.

• arkadaşlar cidden yemeyin bunları gidin iskender yiyin 15 lira civarı galiba
    (mis gibi diyemedim çünkü ne eti koyuyorlar onuda bilmiyorum :D)
    2-3 ay sonra full time burger king de işe girecem sırf sırları çözmek için ve birazda para kazanma amaçlı bir konu açıp herşeyi göz önüne serecem inşallah :D
  • Bu kampanya 31 Ocak 2017 tarihine kadar, paket servis ve havalimanı hariç görsellerin sergilendiği Burger King® restoranlarında geçerlidir. Kampanya 2 adet Tavukburger, 1 adet büyük boy patates ve 1 adet büyük boy içecek için geçerlidir. Paket serviste geçerli değildir. Bu kampanya başka promosyonlar ile birleştirilemez. Kampanyada yer alan içeceklere portakal suyu, ayran, çilekli limonata, milkshake, süt, limonata ve ice tea içecek çeşitleri dahil değildir. TAB Gıda’nın önceden haber vermeden fiyatlarda değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkı saklıdır.

TM&©2017 Burger King Corporation. Tüm hakları saklıdır. Burger King Corporation, Burger King markası ve amblemin tek hak sahibidir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.