Şimdi Ara

BURGER KİNG TAVUKBURGER MENÜ 8.95 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
186
Cevap
2
Favori
31.136
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fertile

baktılar McD parayı götürdü hemen bunlarda yapmışlar ama burgerde sosa ekstra para ve özellikle ice tea ye ekstra para vermek canımı sıkıyor Tadı bana McD daha lezzetli gelsede çoğu zaman oraya gitmek istemiyorum ekstra yüzünden
    hadi sos olayına alışıkta ice tea nedir allah aşkına zaten çoğu sudan oluşuyor

Hangi sosa para alıyorlar hocam mc'de alınmayan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam burgerleri sırayla alabilme şansımız var mı ? aynı anda alıp birisinin soğumasını beklemektense sıralı almak daha mantıklı değil mi ? bir de bugün avm ye girerken elime kupon gibi bi şey verdiler 9.95e 2 tavukburger 2 kola bi de patates 11.95e 2 kola patates 1 chicken royale 1 tavukburger diyordu bunları da sırayla alabilme şansımız var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DraGonS

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

Yanlız bk nın en sevdiğim burgerlerinden biri tavuk burger, ben zaten tavuk hastasıyım ama adamlar bu tavuk burger işni çok iyi beceriyolar.

Monosodyum Glitomat'ı bende bassam benim tavuk burgerimede bayılırsın.

Adamların iletişim adreslerinden, kullandıkları et ve ekmek ve patateslerinden monosodyum glutomat var mı diye soru attım kaç kere. Hiç birine cevap vermediler bile.

hocam ne yazıkki fast food diye tabir edilen bütün yiyeceklerde monosodyum glitomat olmasa bile illaki zararlı bi madde var. Artık ne yazıkki bu tip şeylere mahkum durumdayız. Yemeye gelince hepsinden yiyoruz ama zararlı veya zararsız tadı benim için mcd ile bk kıyaslayınca bk nin ki daha güzel geliyo onu söylemeye çalıştım

• Ona o kadar para vereceğime 5 TL daha koyar İskender Ayran yaparım.Hatta biraz daha koyar daha iyi yemekler bakarım.Hatta bütçeyi biraz daha açarsanız araba bile alabilirsiniz.
  • Burger king te 2 menu kampanyasında 11.95 mi 13.95 mi neydi fiyati ? King boy tavuk menu değil mi bu? Öyleyse fiyati gayet iyi...
    Gidince çocuklarla yediğimiz menu...
    Ancak bütçe kurtariyor

• quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

Burger king te 2 menu kampanyasında 11.95 mi 13.95 mi neydi fiyati ? King boy tavuk menu değil mi bu? Öyleyse fiyati gayet iyi...
    Gidince çocuklarla yediğimiz menu...
    Ancak bütçe kurtariyor

Şu anda 14.95 TL sanırım 2 menü fiyatı. Bu kampanya çok güzel olmuş. Cuma günü McDonalds'tan 9.95 TL'liğini yemiştim, sanırım buna göre daha doyurucuydu. Mc'in eti BK'e göre daha ince ama gramajları yakındır. Aynısını et kampanyası olarak da bekleriz.
  • Bu menüyü alanlar patates veya tavuk yemeyi umarak almasın. Tamamen katkı maddesi. Bırakın at etini martı etini, içinde et olduğu şüpheli, o iğrenç yağda pişen şeylere patates demek için de 1000 tane şahit gerek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatinchewik

Kendimce kıyaslarımdır arkadaşlar, toplamda (BK+McD) 20ye yakın yerde edindiğim tecrübedir.

BK; Hamburger ve tavuk küçük, çocuk doymaz o derece
    McD; Hamburger ve tavuk ideal, 2 çıtır tavuk gayet iyi şekilde doyuruyor.

BK; Kola ne zaman içtiysem asitsizdi
    McD; Kolalar gayet ideal, ice tea bazen ılık gelebiliyor

BK; Patates konusuna değinmiyorum, bu kadar rezil patates yapılmaz mecbur kalmadıkça BK'e girmem. Serçe parmaktan dahi küçük patates yığını servis ediyorlar.
    McD; Patatesler çok nadir ılık servis ediliyor, küçük parçalar halinde değil gayet uzun şekilde servis ediliyor.

BK; Acı soslar ve ketçaplar rezalet
    McD; Acı soslar gayet yerinde, acıyı çok sevenler için söylemiyorum tabi bunu ketçap yerine güzel tercih olur diye söylüyorum.

Ayrıca McD'da Temassız kart ile ödemenizi yaparsanız menünüz büyüyor aklınızda bulunsun, şube çalışanları bu olaydan bihaber özellikle belirtmenizi tavsiye ederim.

KFC, Popeyes firmalarına da gitmenizi tavsiye etmem tavukların tüyleri yakılmamış şekilde soslanıp pişiriliyor, özellikle iki firma tecrübelerimle sabittir. Bakış açınıza göre iğrenebilirsiniz.

KFC 'deki olayı bende birebir yaşadım, tavuk resmen kıllı geldi.Restoranı , KFC Türkiye Twitter adresine tek tek yazdım , suçu Banvite attılar , yeni bir sipariş gönderdiler onu da yemedim , alın kıllı tavuklarınızı kendiniz yiyin dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: İMAX 3D

BURGER KİNG TAVUKBURGER MENÜ 8.95 TL

Bu kampanya 31 Ocak 2016 tarihine kadar kampanya görsellerinin sergilendiği Burger King restoranlarında geçerlidir.

Kampanya 2 adet tavukburger, 1 adet büyük boy patates ve 1 adet büyük boy içecek için geçerlidir.

Paket serviste geçerli değildir. Bu kampanya başka promosyonlar ile birleştirilemez. Kampanyada yer alan içeceklere portakal suyu, ayran, çilekli limonata, milkshake, süt, limonata ve ice tea içecek çeşitleri dahil değildir. TAB Gıda’nın önceden haber vermeden fiyatlarda değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkı saklıdır.

TM & 2015 Burger King Corporation. Tüm hakları saklıdır. Burger King Corporation, Burger King markası ve ambleminin tek hak sahibidir.

illa burger kingtemi yemeliyiz. oraya gidip paket yaptırsak olmuyormu. eve paket servistemi geçerli değil sadece

• trace- kullanıcısına yanıt
    Hadi banvit kıllı yolluyor da bunlar da çıtır olsun diye sos ve harca buluyorlar o zaman da farketmiyorlar mı, banvitten sonra sanki direkt pişerek bizim önümüze geliyor yaa yemeyin yedirmeyin arkadaşlar
  • Şubeden alışta paket icinde geçerlidir bence hocam
    Sadece dışarıdan siparis için o ifadeyi kullanmislardir

• şubeden aldınız zaman bu kampanyadan yararlanıyorsunuz şubede paket yaptırmanız bişey değiştirmez sadece telefonla siparişlerde geçersiz
  • bedava verseler yine yemem
  • mcdonaldsın kampanyasından bizim niye haberimiz yok yav :) Yemeksepeti kod göndermiyor zaten ucuz yemek arıyoz
  • Popeyes'dan 2 menüyü 6,95 TL'ye alabiliyorken cazip gelmemiş gibi dursada lezzet açısından başarısız olmasından dolayı 2 TL fark verip rahatlıkla buradan alırım. Anca haftada 1 yerim zaten fazlası zarar ziyan.

Not: Popeyes meselesi fişin altındaki anketi doldurursanız tekrar alırken +1 tavuk burger menü hediye veriyor.
  • O paraya 2₺ daha eklerim kebap yerim hemide miss gibi.
  • At etinden sonra martı eti
  • Arkadaşlar buna acı sos ekletin ekstra tadı çook daha güzel oluyor
  • Böck kullanıcısına yanıt
    o nasil oluyor hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: IceRock

o nasil oluyor hocam ?

Ekstra acı sos ekleyin diyin eklesinler acı sos sıkıyorlar içine ama tadını çok değiştiriyor.

Ya da domates+sogan ekletin alın size whopper chicken jr

ücretsiz bunlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.