Şimdi Ara

BURGER KİNG TAVUKBURGER MENÜ 8.95 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
186
Cevap
2
Favori
31.138
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gece gece görüyoruz karnımız acıkıyo yapmayın etmeyin
  • McDonalds köfte de efsanedir.(Pulp fiction geldi aklıma ). Tavukları o kadar güzel olmadı hiçbir zaman. Hem Burger 1 TL daha ucuz. Ve daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Martı menü

• Eskidem gençturkcell vardı ne yerdim be MCde. Şifreyi giderdik. 2 tane istediğimiz menüden yerdik. 2 tane 9lu nugget menüsü gömerdim.
    O zamanlar nuggetlerı çok güzeldi MCnin. Şimdi bi tuhaf.

• 1lt ayran: 2.5
    1 kepekli ekmek: 1,5
    2 domates: 0,75
    250 gr beyaz peynir: 4

Toplam:8,75'e daha sağlıklı ve doyurucu beslenebilirsiniz. Hatta açlık durumuna göre 2 kişi bile doyabilir.

Eski işyerimde sürekli öğlenleri fast food yüzünden sağlığımızın olumsuz etkilendiğini görüp böyle bir çözüm bulmuştuk.
    Genç arkadaşlara tavsiyem en azından yiyecek yer durumu/arkadaş durumu müsayitse olabildiğince fast foodtan uzak dursunlar. Arada arkadaşlarınızla tüketin ama sürekli karnınızı böyle şeylerle doyurmayın.
  • genc bonus da dahil dir buna şimdi
  • Bir Rind kullanıcısına yanıt
    mcd ketçap mayonez sınırsız 5 ketçap 5 meyonez alabilirsiniz. burger de rica minnet ile sürekli gidilen yerden ücretsiz alınıyor. ama yoğun bir avm de hemen parayı istiyorlar. ranch sos hardal barbekü sos da 50 kuruş. mcd den hiç ranch sos istemedim varmı bilmiyorum ama diğer tüm soslarda ücretsiz. mcd de bağzı şubeler sosta sınır koymaya çalışıyor ama şube şefini çağırınca hayırdır deyince istediğinizi alabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

1lt ayran: 2.5
    1 kepekli ekmek: 1,5
    2 domates: 0,75
    250 gr beyaz peynir: 4

Toplam:8,75'e daha sağlıklı ve doyurucu beslenebilirsiniz. Hatta açlık durumuna göre 2 kişi bile doyabilir.

Eski işyerimde sürekli öğlenleri fast food yüzünden sağlığımızın olumsuz etkilendiğini görüp böyle bir çözüm bulmuştuk.
    Genç arkadaşlara tavsiyem en azından yiyecek yer durumu/arkadaş durumu müsayitse olabildiğince fast foodtan uzak dursunlar. Arada arkadaşlarınızla tüketin ama sürekli karnınızı böyle şeylerle doyurmayın.

+1 Hocam. Her zman Fastfood olmuyor gerçekten. Mide belli bir süre sonra Yeter artık diyor.. Nerde Benim Kuru Fasulyem,Bulgur Pilavım,Taze Soğanım,Ekşi Kulağım.. Hey Gidi Heyy :)) Herkese Hayırlı İşler,Hayırlı Haftalar.. Bol Kazançlar..

• Paket serviste de şöyle kampanyalar olsa güzel olacak. 20 liralık kampanyalar var orada.

• Atburger menü kaç para

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Rind kullanıcısına yanıt
    Arkadaş cevaplamış

quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

mcd ketçap mayonez sınırsız 5 ketçap 5 meyonez alabilirsiniz. burger de rica minnet ile sürekli gidilen yerden ücretsiz alınıyor. ama yoğun bir avm de hemen parayı istiyorlar. ranch sos hardal barbekü sos da 50 kuruş. mcd den hiç ranch sos istemedim varmı bilmiyorum ama diğer tüm soslarda ücretsiz. mcd de bağzı şubeler sosta sınır koymaya çalışıyor ama şube şefini çağırınca hayırdır deyince istediğinizi alabiliyorsunuz.

ranch sos, hardal, barbekü sos da 50 kuruş. McD da ücretsiz
  • 6 ay her Allahın günü hem gece hem öğlen chicken royal ve tavukburger yemekten gına gelmişti. Bedava yapsalar çok muhtaç kalırsam yerim anca

Gidin kokoreç midye yapın en temizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fertile

Arkadaş cevaplamış

quote:

Bilmiyordum, cevap veren arkadaşlara teşekkürler

• Zaten arada sipariş veriyorum ayda bir falan arkadaşım gelirse hamburger köftelerinin bk da daha iyi olduğunu söyleyebilirim soslar zaten iki firmada da aynı ve patatesler de iki firtmanın da patatesi aşırı derecede kötü soğuk plastik karton gibi tadı var hani ketçap mayonez olmasa yenmeyecek kıvamda bir ara reklamlar yaptılar baya önce bk patateslerimizi yeniliyoruz diye o haftalarda arkadaşlarımla gittik kova patates menü aldık gayet güzel ve doyurucuydu patatesler fakat şu anda da görüyorum ki aynı rezilliğe dönmüşler o tarihteki patateslerden eser yok

ek olarak bk nın dondurma ve milkshakelerde daha iyi olduğunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 28 Aralık 2015; 23:58:50 >
  • mc in çıtır tavuk ekstra sını nasıl yiyorsunuz ya ben birtanesini yarıda bıraktım tadı inanılmaz kötü geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selfroot

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

büyük boy dediği sarılar mı

O king boy diye geçiyor büyük ihtimal lacivertlerdir

aynen lacivertlerde veriyorlar patetes ve içeceği baya başarılı bugün test edildi onaylandı
  • malzemede çöp, fırsatta çöp... Hatta burgerking artık toptan çöp...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

quote:

Orijinalden alıntı: fertile

Arkadaş cevaplamış

quote:

Bilmiyordum, cevap veren arkadaşlara teşekkürler

artık ücretsiz değil dostum yani menü başına 2 yada 3 sos veriyorlardı fazlasını istersen 25 kurus oduyorsun heralde adeti için. 2-3 farklı şubeye gittikten sonra sosların artık ücretli verildiğini kabullendim. Mcdonalds bitmiş

• İnsanlar para ödeyip şu Burger King'in rezil patateslerini nasıl yiyebiliyorlar anlamış değilim.
    Patatesten başka her şeye benziyor, tadı berbat, yağı falan bir acayip, çıtır desen değil.

McDonalds'ın en azından patatesleri harika, ayrıca Çıtır Tavuk menüde burgerleri de büyük ve doyurucu. ,
    Burger'ın ise bu kampanya burgerleri 3 tane yesen bile doymazsın.

İçecek konusunda ise ben Pepsi sevdiğim halde Burger'ın verdiği Pepsiler su gibi, zerre kola tadı yok.
    Mc Donalds'ın içecekleri ise en azından içilebilecek kola.

Yani totalde bu tip kampanyalarda Mc Donald's her anlamda önde. İsterse 7 TL'ye versinler Burger'ın gidip şu menüsünü hayatta yemem.
  • Yemeyin arkadaş yemeyin...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.