Şimdi Ara

BURGER KİNG TAVUKBURGER MENÜ 8.95 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
31.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu kampanya 31 Ocak 2016 tarihine kadar kampanya görsellerinin sergilendiği Burger King restoranlarında geçerlidir.

Kampanya 2 adet tavukburger, 1 adet büyük boy patates ve 1 adet büyük boy içecek için geçerlidir.

Paket serviste geçerli değildir. Bu kampanya başka promosyonlar ile birleştirilemez. Kampanyada yer alan içeceklere portakal suyu, ayran, çilekli limonata, milkshake, süt, limonata ve ice tea içecek çeşitleri dahil değildir. TAB Gıda’nın önceden haber vermeden fiyatlarda değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkı saklıdır.

TM & 2015 Burger King Corporation. Tüm hakları saklıdır. Burger King Corporation, Burger King markası ve ambleminin tek hak sahibidir.

• mcdonalds'ın kampanyasına ithafen :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mc donalds bitirir bitirmez aynı kampanyayı yapmışlar. 1 lira daha ucuz ama :D
  • Mcdonalds'ın Çıtır Tavuk Ekstrası daha büyük. Üstelik Burgerking Pepsi kullanıyor. Her anlamda kaliteli olarak mcdonalds ön plana çıkıyor. Ama gerçekten iyi kampanya Burgerking'i tebrik etmek lazım.

Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlız bk nın en sevdiğim burgerlerinden biri tavuk burger, ben zaten tavuk hastasıyım ama adamlar bu tavuk burger işni çok iyi beceriyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük boy dediği sarılar mı
  • Bilgisi olanlara soruyorum

Burgerin büyük boy patatesi ile mc in büyük boy patatesi arasında gram farkı var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harikaymış

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

büyük boy dediği sarılar mı

O king boy diye geçiyor büyük ihtimal lacivertlerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: W0lkidonkisss

Mcdonalds'ın Çıtır Tavuk Ekstrası daha büyük. Üstelik Burgerking Pepsi kullanıyor. Her anlamda kaliteli olarak mcdonalds ön plana çıkıyor. Ama gerçekten iyi kampanya Burgerking'i tebrik etmek lazım.

Saygılar

Pepsi olması sizin için eksi başkaları için artı sebep olabilir. Mesela ben sadece Pepsi içiyorum. Burgerın tavuk ve patatesleri daha güzel. Bana göre MCD'ın sad ve köfteleri daha iyi burgera göre.

Menü bence efsane olmuş. Tek başıma gidip 2 menü 13,95 yiyordum bu resmen bedava benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Closer

Yanlız bk nın en sevdiğim burgerlerinden biri tavuk burger, ben zaten tavuk hastasıyım ama adamlar bu tavuk burger işni çok iyi beceriyolar.

Hocam bana gore tam tersi tavuk konusunda bir KFC ya da Popeyes olamazlar. Et konusunda iddialilar sadece. Tavukburger dedigin burger king de hamburger ekmeginin arasinda sadece bir parca sinitzel koyup getiriyorlar. Bir parca da ayip olmasin diye marul oluyor.

• Pörfekt

• Uzun zamandır BeygirKing'den uzağım, ama bu kampanya güzel olmuş. 5 TL şahane bir indirim..

• burgerking icetea ye fark aliyor, mcdonald s ise fark almiyor ve mc donalds tavuklari daha lezzetli benim fikrimce

• Şu kampanyaları 1-2 lira farkla paket servislere de yapsalar çok iyi olur.
  • Mecbur kalmadıkça şunları yemeyin arkadaşlar saglimiz en kiymetli hazinemiz

• üstüne para verseler yemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

Yanlız bk nın en sevdiğim burgerlerinden biri tavuk burger, ben zaten tavuk hastasıyım ama adamlar bu tavuk burger işni çok iyi beceriyolar.

Monosodyum Glitomat'ı bende bassam benim tavuk burgerimede bayılırsın.

Adamların iletişim adreslerinden, kullandıkları et ve ekmek ve patateslerinden monosodyum glutomat var mı diye soru attım kaç kere. Hiç birine cevap vermediler bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraGonS -- 27 Aralık 2015; 19:04:07 >
  • baktılar McD parayı götürdü hemen bunlarda yapmışlar ama burgerde sosa ekstra para ve özellikle ice tea ye ekstra para vermek canımı sıkıyor Tadı bana McD daha lezzetli gelsede çoğu zaman oraya gitmek istemiyorum ekstra yüzünden
    hadi sos olayına alışıkta ice tea nedir allah aşkına zaten çoğu sudan oluşuyor
  • Bu gün çocukları görürdüm. Yemin ederim iğrenç. Yemeğe bu laf kullanılmaz ama diyecek başka laf yok.resimlere bakınca insanın canı çekiyor ama masada önüne gelen neydigi belirsiz birşey. Onu alacaginiza simit alın daha leziz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.